Kam míří Palba?

Řád fóra, FAQ, náměty a otázky ohledně fóra, spolupráce, oznámení.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam míří Palba?

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Díky za vysvětlení... Obrázek
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Do dneška do 12:30 se politika na Palbu mimo hospodu netahala...

Dnes ve 12:30 se všechno změnilo... Dzin si založil téma o ošklivé ruské armádě, co brázdí Ukrajinu... A skelet mu to tam hlídá, aby nesouhlasné příspěvky mazal jako OT.... Ať žije propaganda... BRAVO!!!
Obrázek

Mirek58
7. Major
7. Major

Příspěvek od Mirek58 »

Aaron Goldstein:
Proč tak vyvádíš?
Já na tom tematu nevidím nic závadného, naopak mám za to, že je velice zajímavé.
Ovšem, záleží na obsahu, zatím se Dzin prezentuje se svým skálopevným směřováním, fakta a posloupnost děje ho nezajímají.
Uvidí se, kdo bude mít a chut mu opět vyvracet nesčetně vyvrácené.
To je demokracie.
ObrázekObrázek
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

POkud bychom se měli držet striktně toho co je a co není propagandou, tak bych musel zavřít veškerá vlákna o Ukrajině, která jsou mimo Hospodu. Klidně to tak mohu učinit, nemám s tím sebemenší problém. To že ty máš osobní problém s Dzinem je tvůj problém nikoliv můj.
ObrázekObrázekObrázek
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Nemám s Dzinem žádný problém... A už vůbec ne osobní.... Mám problém s tím tématem... Respektive s tím jak jeho zaměření prezentoval Dzin...

Protože je to vlákno stejný nesmysl jako když založím vlákno "Taktika vojsk NATO a armády USA na Ukrajině"...
Obrázek

skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Tady nikdo s nikým nemá problém, ale většinou na sebe reagují jedni a ti samí
ObrázekObrázekObrázek
jíra
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od jíra »

Aaron Goldstein píše:Do dneška do 12:30 se politika na Palbu mimo hospodu netahala...
Hezký vtípek pro mé nedělní dopoledne. Máš toho víc?
skelet píše:Tady nikdo s nikým nemá problém, ale většinou na sebe reagují jedni a ti samí
Na Palbě jsou lidé různí a jako v životě by bylo záhodno, aby spolu pokud možno vycházeli. Někdo působí na někoho dalšího jako rudý hadr a přitom by stačilo tak málo, napočítat do deseti a nereagovat vždycky tak prudce - viz. vlákna o Ukrajině. Nemám na to nervy, tak to ani nečtu. Konečně platí, že vyhrát hádku na internetu je jako vyhrát na Paralympiádě. Můžete sice vyhrát, ale jste pořád, ehm, postižení.
"Havloidní židokavárna pracuje na českém majdanu! Tohle vám neprojde idioti!"
-Helena de Farkas
josefg
poručík
poručík

Příspěvek od josefg »

Aaron Goldstein píše:Do dneška do 12:30 se politika na Palbu mimo hospodu netahala...

Dnes ve 12:30 se všechno změnilo... Dzin si založil téma o ošklivé ruské armádě, co brázdí Ukrajinu... A skelet mu to tam hlídá, aby nesouhlasné příspěvky mazal jako OT.... Ať žije propaganda... BRAVO!!!
Je vidět že tu nejsi dlouho. K tandemu Skelet Dzin to na Palbě směřuje už dávno, minimálně několik let, prostě si spolu rozumí a nemá smysl to řešit. Zase je ale dobré, že má Dzin své vlákno, kdo nechce nemusí je sledovat a už vůbec nemusí do vlákna přispívat ( Mt 7.6).
Když to vlákno Dzin založil říkal jsem si konečně něco rozumného, psal že se tam nemá tahat polika a když pak dostal první odpověď mezi námi docela otravnou se silným politickým nábojem, mrzelo mne to a psal jsem příspěvek, abych Dina podpořil. Ale, než jsem ho dopsal, přišlo mi jít něco dělat. A když jsem se vrátil, bylo všechno jinak. Tak jsem rozepsaný příspěvek smáznul a bylo. Na vlákno ještě párkrát podíval a vidím, diskutuje tam Dzin s Dzinem a občas s vlastním názorem zabloudí nějaký zoufalec, kterého začne cvičit Skelet.
No, ale proč to řešit? Chtějí to tak, tak ať to tak mají, trápit se tím nebudu. Přece mne nikdo nenutí to vlákno sledovat, ani tam vstupovat do diskuze. A ani tebe, hezký den.
Obrázek

read between lines, read between lies
Kalič
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Kalič »

Já osobně si myslím že praktiky skeleta s trvalým banováním "nehodných oponentů" za "nevhodné chování" bez "upřesnění" by neměly být tolerovány.
Musí mu stačit jeho selektivní "dávání - nedávání" krátkých banánů za porušení pravidel a "mazání-nemazání vhodných-nevhodných " příspěvků.
Obrázek
Srp a kladivo je historicky nejdéle , nejvíce používaný a nejproduktivnější nástroj zajištující obživu a příbytky pro lidi.
Bohužel na meče a zbraně pro ovládnutí ostatních lidí se spotřebovalo více železa.
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Nechtěl jsem reagovat, ale nakonec mi to nedalo, asi jsme šťastná povaha. Při vší úctě k některým uživatelům palby, ale tady je vidět, kdo není schopen normální diskuze a kdo se chce jen hádat o svém světonázor. Já si chci normálně probrat taktitku a strategii, která je ve válce na Ukrajině. Podobné téma tu už bylo a naštvalo mě, že to tam přátelé propagandistického odstřelování zasvinili. Nemám problém si s kýmkoliv pokecat o světonázoru, ale ne v tom foru. Že to někteří nechápou a za každou cenu ve všem vidí ideologii, je bohužel věc, kterou nejsem schopen nijak ovlivnit.
Obrázek

Člen palby bez super hlášky pod čarou
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

Takže asi takhle...
- tandem Dzin - Skelet je natolik silný, že Dzin už ode mne před časem (a není to tak dávno) dostal BAN, a párkrát předtím jsme si poměrně hodně vletěli do vlasů (nejvíce během působení uživatele V.M.). A ten kdo ode mne dostal BAN dočasný, tak mu reálně hrozí, že další BAN bude trvalý.
- příspěvky, které se mažou končí v moderátorském koši, odkud je lze kdykoliv vytáhnout. Tento Koš je přístupný, kterémukoliv administrátorovi nebo moderátorovi.
- udělené trvalé BANy jsou předkládány zbývajícím administrátorům a moderátorům. Ti se k tomu vyjadřují a případně je ten člověk ze seznamu BANovaných vyňat.
Nejsem na Palba.cz všemocný a Palba.cz má dost kontrolních mechanismů proti moderátorské zvůli.
To co zde čtu na svou adresu pro mne není nic nového a překvapujícího. Už jsem byl označen za nácka, komouše, rusofila, amíkofila, a kdo ví jakého "fila" k tomu. Jestli ono vlákno uzamknu ještě nevím. Chci mu dát šanci, ale moc valně to tam nevypadá.
ObrázekObrázekObrázek
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Bohužel :-(
Obrázek

Alfik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Alfik »

Hmmm, ještě jsem předmětné vlákno neviděl (teď jsem se nalogoval - čirá náhoda že toto vidím dříve), ale už se na ně těším! To musí být NĚCO! :D
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Dzin
7. Major
7. Major

Příspěvek od Dzin »

Opět, bohužel není, na to, jakou to má skvělou reklamu. :-D
Obrázek

Kalič
rotmistr
rotmistr

Re: Ruská a ukrajinská vojenská strategie a taktika

Příspěvek od Kalič »

Tunac píše:Admini, dejte toto vlákno do Hospody, nepatří na Palbu.
Myslím že nepatří ani do Hospody , tam je vlákno "propaganda v ČR (i jinde?)" zavřeno , takže bych viděl vhodné založit téma "Privátní Propaganda - Dzin & skelet" s přístupem a volnými pravidly pro vybranou skupinu Palebná Sotňa
Obrázek
Srp a kladivo je historicky nejdéle , nejvíce používaný a nejproduktivnější nástroj zajištující obživu a příbytky pro lidi.
Bohužel na meče a zbraně pro ovládnutí ostatních lidí se spotřebovalo více železa.
jersey.se
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jersey.se »

Tak tady je ovoce liberalizace Palby. Nové myši chtějí sežrat krotitele a tradiční zvířátka se spolu s nimi stydí vystupovat. No nic, před pár lety jsem sem přispíval rád. Teď už si co jste si sami.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

jersey.se píše:Tak tady je ovoce liberalizace Palby. Nové myši chtějí sežrat krotitele
Chtít mohou...
skelet píše:Tady nikdo s nikým nemá problém, ale většinou na sebe reagují jedni a ti samí
Je příhodné, že:
1) Dzin se stal jakousi ikonou, co může pomalu i za povodně a erupce na slunci.
2) Když něco praktikuje Dzin (nedejbože si založí vlákno), tak je z toho pozdvižení. Když to samé, pouze v opačném názorovém spektru, praktikuje 10-15 jiných lidí (případně si na to založí 10 vláken), tak je to ok. V čem je rozdíl? Pouze v tom, že 10-15>1.
3) A co je nejpodstatnější, Dzinovy názory a argumentace se po celé roky co tu je nemění (ať už jsou jakékoli), kdežto, světe div se, problém nastává až teď. A i lidé, kteří byli doposud takhle malincí, si začali ventilovat své dlouhodobé animozity a ukřivděná srdíčka. Dav jim k tomu poskytl svaly a pocit nezranitelnosti, který doposud postrádali.

Myslím, že je načase, aby se tu lidi konečně začali zase chovat jako lidi a ne jako lynčující dav v rauši...protože nic jiného to memontálně není, jen vyřizování účtů v momentální přesile. Takže budeme tu dále řešit tyhle hovadiny a stěžování pár jedinců a plýtvat na to silami všech zúčastněných? Protože pár lidí tu nemůže někoho vystát, ale dělá se z toho oooohromný problém celé Palby... Číst dokola stížnosti na jedno a to samé od stále stejných lidí je únavné.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans S. »

josefg píše: Je vidět že tu nejsi dlouho. K tandemu Skelet Dzin to na Palbě směřuje už dávno, minimálně několik let, prostě si spolu rozumí a nemá smysl to řešit. Zase je ale dobré, že má Dzin své vlákno, kdo nechce nemusí je sledovat a už vůbec nemusí do vlákna přispívat ( Mt 7.6).
Skeleta se na rozdíl od jiných rád zastanu. Ač občas nesouhlasím s jeho silovými řešeními situací, kde já bych diskutoval, nikdy (a tím méně v tomto případě) mi nepřišlo, že by někomu ať již úmyslně či neúmyslně nadržoval. Svým způsobem ho považuji za ideálního moderátora. Palba má dost velké štěstí, že tady Skeleta (a pár jemu podobných) má.
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

Je příhodné, že:
1) Dzin se stal jakousi ikonou, co může pomalu i za povodně a erupce na slunci.
2) Když něco praktikuje Dzin (nedejbože si založí vlákno), tak je z toho pozdvižení. Když to samé, pouze v opačném názorovém spektru, praktikuje 10-15 jiných lidí (případně si na to založí 10 vláken), tak je to ok. V čem je rozdíl? Pouze v tom, že 10-15>1.
3) A co je nejpodstatnější, Dzinovy názory a argumentace se po celé roky co tu je nemění (ať už jsou jakékoli), kdežto, světe div se, problém nastává až teď. A i lidé, kteří byli doposud takhle malincí, si začali ventilovat své dlouhodobé animozity a ukřivděná srdíčka. Dav jim k tomu poskytl svaly a pocit nezranitelnosti, který doposud postrádali.
To zase Polare přeháníš. Na ostré Palbě si málokdo dovolil založit o tom samostatné vlákno, protože by odkazován do hospody, kde se to taky redukovalo. Jinak vám hlásím, že s utlumením bojů na Ukrajině klesá výrazně i návštěvnost, takže se můžou konečně projevit článkaři.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Lord: Já neřeším, co kde kdo založil, já řeším to, že na Palbě je XXX uživatelů, ale stěžují si pořád jedni a ti samí a pořád na jedno a to samé...jak kolovrátek. A ještě se snaží prezentovat jako mluvčí té mlčící většiny, prostě jako kdyby mluvili za všechny. Myslím že ostatní uživatelé také umí psát a kdyby potřebovali, tak se ozvou...tudíž většinou jediné co se tu řeší jsou žabomyší války pár jedinců. Jak říkám...únavné...velký křik, ale o ničem.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Odpovědět

Zpět na „Náměty & komentáře“