World of tanks
Moderátor: jarl
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of tanks
Add maximálka: Co si matně pamatuju, tak všechny maximální hodnoty jsou uvedeny při 100% osádce a všech nainstalovaných vylepšení posilující tu danou veličinu...

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Hospodskej č. 6
Ano pravda, max. posádka je základ (platí to i pro rychlost zaměřování, přebíjení, dohled atd.)...ale samo na nižších tierech pokud postupuješ dál ji nedosáhneš...
Ano pravda, max. posádka je základ (platí to i pro rychlost zaměřování, přebíjení, dohled atd.)...ale samo na nižších tierech pokud postupuješ dál ji nedosáhneš...
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
(Tady v hospodě nejsme... Ten post můžeš využít jinde)
Tak si to pamatuji dobře... Byla to reakce na Polarfoxe, respektive na jeho frustraci, že nedosáhne ve hře tabulkové maximálky.....
Tak si to pamatuji dobře... Byla to reakce na Polarfoxe, respektive na jeho frustraci, že nedosáhne ve hře tabulkové maximálky.....

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Skelet to na chvíli hodil do hospody...
nevím co si mám pamatovat, ještě mám 1 příspěvek v hospodě a 15000 bitev WoT k tomu
nevím co si mám pamatovat, ještě mám 1 příspěvek v hospodě a 15000 bitev WoT k tomu

- kopapaka
- 6. Podplukovník
Problém je v tom, že se uvádí maximálně dosažitelná - AMX 40 je původně totiž obrněný automobil - koho napadlo předělat to na tankPolarfox píše: AMX 40 je vůbec špatnej vtip...zaprvé to nemá udávanou maximálku 50 km/h ani omylem (to je patrně aprílový žertík pro důvěřivé nové blbce jako já), ale jezdí to polovinou a ve většině případů to hází člověka mezi tiery V-VI. Tam už ani ten pancíř nepomůže a kanón to má vůči těmhle soupeřům vyloženě pro srandu. Nemluvě o té rychlosti.

Je to hned na začátku

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
;jů, kačenka
37 bitev a skoro 57% WR nezapomenu, když jsem na jižním pobřeží tlačil kačenku čím se dalo, ale nedojel jsem
zoufale pomalá. Jo jde tak zakoupit ten lepší benzín?
A proč kačenka?

A proč kačenka?

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
Zas tak dramaticky bych to neviděl, ale (viz. dále)...Aaron Goldstein píše:Tak si to pamatuji dobře... Byla to reakce na Polarfoxe, respektive na jeho frustraci, že nedosáhne ve hře tabulkové maximálky.....
...z kopce to jezdí maximálně 30, na rovince a dobrém terénu jsem z toho schopen vymáčknout s nejlepším motorem "až" 21 km/hkopapaka píše:Na kolech by těch padesát nejspíš dal celkem v pohodě, ale pásy to na rovince celkem brzdí... Zkus pořádný sešup a ta rychlost přijde.

Tudíž jestli to pojede 25, když tomu sundám věž a prodám ji do sběrných surovin, tak je to moc... Počítám, že by to rychleji plavalo než jezdilo

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- kopapaka
- 6. Podplukovník
No, já už jsem s kačenou dlouho nehrál, tak se nebudu hádat. A znovu kupovat ji teda nehodlám, jedině, že by jí omezili MM - na mx. 4 tier.Polarfox píše:...z kopce to jezdí maximálně 30, na rovince a dobrém terénu jsem z toho schopen vymáčknout s nejlepším motorem "až" 21 km/hA posádkou to rozhodně nebude, protože ostatní vozidla i s nevytrénovanou posádkou se plus mínus autobus maximálce blíží v pohodě.
Tudíž jestli to pojede 25, když tomu sundám věž a prodám ji do sběrných surovin, tak je to moc... Počítám, že by to rychleji plavalo než jezdiloJak s tím udělám 14 000 expů to chci vidět.

To jediné mě u toho krámu držívbn78 píše:Nakonec ale přijde odměna v podobě pojízdné šílenosti ELC

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
Ono aj dostať sa k T 29 nie je žiadna prechádzka rajom, najprv katastrofálny T1 Heavy a potom ešte dlhšie trápenie s tak isto hrozným M6 

Smrť jedného muža je tragédia. Smrť milióna mužov je štatistika. (Josif Vissarionovič Stalin)

Tak největší problém vyšších amerických tierů je že mají relativně slabě panceřovanou korbu(zas ale M 6 má pancéřovaní jako tiger I a k tomu ještě lépe řešený tvar) a pomáhá na to jen vyosení vůči objektu palby který palbu opětuje,ale zas je otázka jak mají teď udělaný damage model když jsem jezdil s T 44 tak zásah do svinuté plachty která neměla žádné panceřovaní(byla pouze estetický doplněk) a přesahoval obrys věže užíral nelogicky HP taky jako kdyby se zasáhla věž tankuNorek píše:No pokud je pro tebe T1 A M6 katastrofální a hrozný tak s T32 a výš asi rozšlapeš klávesnici a zahodíš myš

Lepší je tragický konec než tragédie bez konce
Pokud je dle tebe M6 katastrofalni, delas neco hodne spatne.
Lepsiho lovce starych KV-1S neznam. A ani mezi osmickama se neztrati, umi pekne kousnout. To vse bez goldove mediciny.
Lepsiho lovce starych KV-1S neznam. A ani mezi osmickama se neztrati, umi pekne kousnout. To vse bez goldove mediciny.

Fraška života letí kupředu jak splašená herka - a diváky už pranic nezajímá zápletka prvního aktu.
T1 a T29 sú mnohými považované za najlepšie ťažké tanky svojho tieru, M6 je v porovaní s nimy len nadpriemer.
T29 je ale považovaná za mierne OP a boli už zvästi o chystanom nerfe, no niečo strašné. Najprv zrušili papierového bubaka tieru 6 KV-1S (takže namiesto toho straší v tier 5 s derpom a HEATom) a teraz toto, ešte s toho časom nakoniec spravia vybalancovanú hru, teda aspoň pre vyššie tiery...
Inač KVčka s dlhou 122mm sa aspoň mne dobre lovili s VK36.01H s kónickým kanónom, na diaľku vďaka presnosti a rýchlosti stlačeného projektilu v kombinácii s dobrým dohľadom a tvrdým mantletom pre hulldown a na blízko vďaka vyššiemu poškodeniu za minútu v kombinácii s prebytkom hit pointov (životom).
T29 je ale považovaná za mierne OP a boli už zvästi o chystanom nerfe, no niečo strašné. Najprv zrušili papierového bubaka tieru 6 KV-1S (takže namiesto toho straší v tier 5 s derpom a HEATom) a teraz toto, ešte s toho časom nakoniec spravia vybalancovanú hru, teda aspoň pre vyššie tiery...
Inač KVčka s dlhou 122mm sa aspoň mne dobre lovili s VK36.01H s kónickým kanónom, na diaľku vďaka presnosti a rýchlosti stlačeného projektilu v kombinácii s dobrým dohľadom a tvrdým mantletom pre hulldown a na blízko vďaka vyššiemu poškodeniu za minútu v kombinácii s prebytkom hit pointov (životom).
Na fórum už neprispievam, smerujte svoje nezmysli na ostatných členov fóra...
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Jen tak pro porovnání...

Hádejte, co je větší šrot

Hádejte, co je větší šrot

- kopapaka
- 6. Podplukovník
Nové video od War Thunder...

T32 je superNorek píše:No pokud je pro tebe T1 A M6 katastrofální a hrozný tak s T32 a výš asi rozšlapeš klávesnici a zahodíš myš