Infiltracia Krymu.

Komentáře aktuálního dění ...

Moderátor: jarl

Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.

Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".

Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.

Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
popolvár
Příspěvky: 0
Registrován: 18/7/2014, 18:27

Re: Infiltracia Krymu.

Příspěvek od popolvár »

Dzin píše:
kenavf píše: Obyvateľom Krymu je jedno ako to nazýva EU,NATO a USA.Dôležité je že samotní obyvatelia Krymu to asi inváziou nenazývajú.Naznačuje to kľudná atmosféra na Kryme,kludný priebeh referenda(rozhodne nevykazovalo také prejavy manipulácie ako to Škótske-viď videozáznamy).Účasť 83% za pripojenie k Rusku 96%.EU tam pozorovateľov neposlalo,aby nemuseli skonštatovať normálny priebeh.Českí politici ktorí si tam dovolili ísť(boli pozvaní tou neschválenou osobou) boli ťahaní médiami pretože oznámili že žiadne excesy nespozorovali.
Což je opět perfektní příklad ruské infiltrace. Už v minulosti předvedli Rusové vojenskou akci pomocí které okupovali nějaké území a následně si to nechali posvětit zorganizováním "projevu vůle lidu" schvalujícího okupaci, v podání Rusů samozřejmě dobrovolné přistoupení. Vše mělo velmi podobné scénáře a vždy velmi podobný výsledek, tedy velkou účast a velmi drtivé vítězství strany, která žádá připojení. Oboje tak mělo vyvolat zdání legitimity a legálnosti. Ale vždy se jednalo jen o vyumělkované divadlo dopředu připravené orgány ruské okupační správy. Včetně pozvání tzv. nezávislých pozorovatelů, kterým bylo vždy naservírováno představení, které měli vidět.
Právě díky těmto reminiscencím odmítla EU uznat legitimnost referenda a stejně tak i poslat oficiální pozorovatele, protože ty by jednak viděli jen to, co měli vidět a navíc by tím opět pomohlo zdání legitimity okupace. Nejedná se ale nikdy o vyjádření vůle lidu na okupovaném území, ale vždy o zinscenované divadlo a to dokonce obvykle i v případech, kdy by se mohla projevit spontální podpora lidí. Operace totiž musí mít hladký průběh a tak je třeba kontrolovat vše a všechny, aby se minimálně omezilo vzniku nežádoucích událostí, v ideálním případě se jim úplně zamezilo. Je to poměrně sofistikovaný přístup Rusů, který zvládají dlouhodobě velmi efektivně. Máme s tím ostatně historickou zkušenost v případě okupace a následného záboru Podkarpatské Rusi, kde byl tento postup uplatněn ikdyž bylo velmi pravděpodobné, že následně bude toto území darováno Československem (tak jak se tehdy opravdu stalo). Což opět jen dokázalo, že Rusové opravdu nic nenechávají náhodě a snaží se kontrolovat celý úspěch operace.
Rusi infiltrovali rusov.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Autonomn%C ... blika_Krym

Krymčania ďakujú Bohu každý deň že sú tam - kde sú. Nedá sa očakávať že by dali prednosť znásilňovaniu a vraždeniu. Divné je že nikoho nezaujíma ich názor.
dzurek
Příspěvky: 1
Registrován: 4/10/2014, 20:30

Re: Infiltracia Krymu.

Příspěvek od dzurek »

po Kosovu je každá kritika Krymu nemístná a směšná.
jarosvk
svobodník
svobodník
Příspěvky: 35
Registrován: 22/7/2014, 18:04

Re: Infiltracia Krymu.

Příspěvek od jarosvk »

Krym patri Rusku a hotovo. Po tom co vyviedli v Kosove je pripojenie Krymu najlegitimnejsie vyjadrenie obyvatelstva. A ci sa ti to paci Dzin alebo nie tak obyvatelia Krymu su radi ze tam neumieraju civilisti pod palbou fasistickej vlady v Kyjeve a o ich ochranu sa stara armada RF.
Rusko ma pravo chranit svoje zaujmy a na zaklade toho co chcela spravit nacvlada UA s krymom a zakladnami sa necudujem ze RF na zaklade jasneho vyjadrenia obyvatelstva pripojila Krym k RF bez jedineho vystrelu.

Takze Krym je neoddelitelnou sucastou RF
Uživatelský avatar
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál
Příspěvky: 17911
Registrován: 26/1/2008, 15:48

Re: Infiltracia Krymu.

Příspěvek od skelet »

a tím bych toto téma ukončil
ObrázekObrázekObrázek
Zamčeno

Zpět na „Aktuality“