Vážení kolegové Palbáci, čtenáři Palby a náhodní čtenáři Palby zbystřete, odpočiňte při zastavení palby na Ukrajině, odpočiňte i od všedních starostí.
Je zde mimořádná nabídka - Předvánočního dárku knihy, dárku Vašemu militantnímu kolegovi, či kolegyni.
Oč jde?
Připletl jsem se během porady v Nakladatelství BVD, fakt úplně náhodou, neboť jsme před tím probírali, (při průběžné konzultaci 1 x za 3 měsíce) další možnosti Třetí knihy z článků na Palbě ( nadějná debata). Slovo dalo slovu a já se dozvěděl, z dalších debat, z dalšího programu redakce, že probíhá dotisk i mé knihy vzniklé z článků na Palbě provedené společně s některými kolegy, autory z Palby - Pravda o západní frontě 1940-1943, viz zde:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=87&t=6058
a zde:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=87&t=6058&start=20
Je tam i Anotace o čem kniha je. Na listu 2 jsou dojmy z knihy.
Chvíli jsem napjatě poslouchal a nevměšoval se - Je to zakázáno a musíte čekat na technickou přestávku.
A pak přece jenom má chvíle přišla, - ještě jsem neřekl, že byli všichni do té doby s výsledky hospodaření a prodeje knih poměrně více než spokojeni, což plynulo jak z debaty, tak z bodu schůzky debaty - Dotisky.
Nejprve trochu nesměle, ale s každou větou odvážněji jsem se zeptal zda by nešel pro Palbu udělat dárek. Chvíli nevěřícně zírali - takové dárky se dávají až později -, ale pak řekli na mé argumenty, z nichž část uvádím níže - Ano.
Zde je Dohoda BVD s.r.o se mnou, je o Akční ceně a je limitována obdobím objednání od 1. října do 31. prosince 2014.
Druhá kniha vzniklá z článků na Palbě - Pravda o západní frontě 1940 - 1943 bude mít mimořádnou nabídku - od 1. 10 do 31. 12 2014.
Jakou?
Nakladatelství BVD dělá dotisk - (autor se až později dozvídá kolik knih se dotiskuje, je to obchodní tajemství Nakladatelství a je na něm kdy je sdělí autorovi) a tak mimořádně pro Vás volí slevu.
V rámci předvánočního nákupu, který se vytisknutím v březnu, dubnu 2014 nepovedl, ale i v předchozích letech - , u První knihy vzniklé z článků na Palbě - Pravda o východní frontě 1941 - 1944 ( vytištěna také nešťastně duben 2010 - prvoautor) mě Nakladatelství BVD řeklo , že mohu a jako předvánoční mě nabídlo, že já mohu knihu - Pravda o západní frontě 1940-1943 - nabídnout Palbákům jako dárek místo za 399,- za akční cenu 299,- Kč + stejné poštovné a balné 80,- Kč.
Tak to oznamuji abyste o tom věděli.
Cena 299,- místo stále platící ceně 399,- platí pro všechny Palbáky i ne Palbáky a čtenáře Palby i náhodné čtenáře - s mým věnováním i bez věnování. Jen však od 1. 10 do 31. 12. a je to limitováno napsaným datem. Kdo si knihu objedná v uvedeném termínu bude jí mít za 299,- V prodejnách Euromedii však nadále zůstává za knihu cena původní i v uvedené době od 1. 10. do 31. 12., tedy za 399,- Kč. Je to prostě dárek pro Palbáky a její čtenáře.
Předvánoční dárek i pro kamarády a kamarádky militantně laděné.
A tak v daném datu od 1. 10. platí pro objednávku:
Připomínám, že na e-mailu:
michan.palba@seznam.cz
je si možno objednat knihu - Pravda o západní frontě 1940-1943.
Objednat si ji možno - s věnováním, či bez:
- platba přes konto a dodat přes PPL na adresu: - Cena 299 + 80 = 379,- Kč
- na dobírku, přiveze PPL, oproti penězům předá na adrese: - Cena 299 + 80 = 379,- Kč
- vyzvednout oproti penězům v BVD, adresu vyzvednutí dodám při objednávce. Cena při převzetí knihy v BVD je 299,- Kč.
U prvých dvou způsobů je vždy nutný telefon, aby dispečer PPL mohl objednatele zastihnout pro předání. Při třetím způsobu, po objednání na mém e-mailu Vám napíši telefon pracovnice BVD, se kterou si objednatel dá schůzku(většinou dopoledne v pracovní době).