Dlouho jsem tu u Vás nebyl a tak mi nedalo, abych se nepochlubil posledním kouskem do mého muzea (kdo chodí na MF už ho zná) Je to stavba čistě z krabičky, barvy Humbrol na štětec a bez patiny, kterou nedělám.
Franta

obrázek vložil Skelet
Moderátor: jarl
No to mi "podoj Stračenu" to to je téma kde sa Herr Hans S. realizuje na Palbe ? Prosím Ťa poď aj zase na iné témy.Jen více muzejníků, na éra s přehnanou patinou se nedá dívat.
A proč ne? Já doufal, že lidi jako Hans S. by mohli nám amatérům trochu pomoct a osvítit otázky nepřesností kolem hotových modelů, které jsem nakousnul v novém vláknu...rabo píše:No to mi "podoj Stračenu" to to je téma kde sa Herr Hans S. realizuje na Palbe ? Prosím Ťa poď aj zase na iné témy.
No začal jsem se v nich trošku šťourat a doufal jsem v nějakou odezvu... zatím je hotová Wübkeho Dora, mám rozpracovaný dva Gustavy... Je to celkem piplačka, i když to tak nevypadá. Hlavně kvůli tomu jednomu jsem prolez snad už 20 různých stránek. Ale baví mě to. Jen bych potřeboval nějakou zpětnou vazbu, jestli jsou moje domněnky správné.Hans S. píše:p3tris: Jaké vlákno? Resp. kde ses ptal na ty nepřesnosti u hotových modelů?