Tak pokud by byl snímek pravý,naopak jasně by to poukazovalo na Ukrajinské SU-27. V ATO SU-27 používali a dokonce se tím chlubili. Mají jich kolem 70ti prý. Kolik jich ale mají bojeschopných ví bůh.czc32324 píše:Hustý a je tady taky vidět ta oblačnost, podle té by šlo zkontrolovat jestli je to snímek MH-17.
Jinak očividný důkaz že to sestřelili Rusové, podle té Su-27. Neni to ten snímek co říkali US že mají a prokazuje to Rusy?
Ruské SU-27 by se tak hluboko do ukrajinského vzdušného prostoru nepozorovaně těžko mohlo dostat , vzhledem k tomu že Ukrajinci v té době ATO dost monitorovali mimo jiné i Kupolama.
Podle mne by to pravý snímek být mohl. Rusové trefně popíchli Američany že jim tam v té době přelétávala špionážní družice a ať zveřejní fotky, Američani to odmítli.Důvod: nechceme aby svět viděl jak krásné fotky umíme dělat

Někoho v USA už to mlžení mohlo přestat bavit a fotky Rusům prodal a nebo nedělejme si iluze Rusové je mohli získat svojí špionážní cestou. Jestli mají jeden snímek , budou jich mít i více určitě. Tohle by mohl být první , protože Putin se naštval jak na něj vyběhl Abott aby zaplatil kompenzace a omluvil se za sestřelení. Tak řekl hoši nedá se nic dělat už těch blbců mám dost, na vyšetřování čekat nebudeme , zveřejněte to!!
Mně to smysl dává.