Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Aneb není nad to vybrat si dobrou cestovku. Světa užiješ i peněz vyděláš.
Na konci sedmdesátých let se na Prajzku často vyprávěl tento vtip
Někde ve světě se německý důchodce dá do řeči s ruským a Němec si stěžuje, jak je v Německu drahé cestování, hotely studené, kuchyně mizerná, personál protivný. Rus kývne a říká, že v Rusku je podobné, jen hotely jsou špinavé a personál ještě krade. Němec přikývne a pak dodá: ale když jsem byl naposled v Rusku, tak jsem cestoval zadarmo, jídlo bylo prvotřídní všude čisto a číšníci přeochotní a klaněli se až k zemi.
Rus se zašklebí a povídá: " to je zajímavé já mám z Německa stejný zážitek, výborná kuchyně číšníci se mohli ochotou přerazit a ženy jsme nestačili odhánět a s jakou cestovkou jsi v Rusku s byl?
Němec Wehrmachtem v jednačtyřicátém. A ty v Německu?
" Rudou Armádou, v pětačtyřicátém.
tak, že ano, když přijedeš s dobrou cestovkou, dobře oblečen, v drahém voze, s partou kamarádů, tak si nikdo z tebe "ouchcapky" dělat nebude. A jsou i v Americe cestovky, které lehounké tričko s bermudami svým klientům na výlety nedovolují, asi by kraťasy urážely jemnocit domorodců.

Někde ve světě se německý důchodce dá do řeči s ruským a Němec si stěžuje, jak je v Německu drahé cestování, hotely studené, kuchyně mizerná, personál protivný. Rus kývne a říká, že v Rusku je podobné, jen hotely jsou špinavé a personál ještě krade. Němec přikývne a pak dodá: ale když jsem byl naposled v Rusku, tak jsem cestoval zadarmo, jídlo bylo prvotřídní všude čisto a číšníci přeochotní a klaněli se až k zemi.
Rus se zašklebí a povídá: " to je zajímavé já mám z Německa stejný zážitek, výborná kuchyně číšníci se mohli ochotou přerazit a ženy jsme nestačili odhánět a s jakou cestovkou jsi v Rusku s byl?
Němec Wehrmachtem v jednačtyřicátém. A ty v Německu?
" Rudou Armádou, v pětačtyřicátém.
tak, že ano, když přijedeš s dobrou cestovkou, dobře oblečen, v drahém voze, s partou kamarádů, tak si nikdo z tebe "ouchcapky" dělat nebude. A jsou i v Americe cestovky, které lehounké tričko s bermudami svým klientům na výlety nedovolují, asi by kraťasy urážely jemnocit domorodců.

Naposledy upravil(a) josefg dne 16/12/2014, 17:21, celkem upraveno 1 x.

read between lines, read between lies
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Omlouvám se všem puritánům, ale toto prostě nešlo nevyfotit
Trafika na ruzyňském letišti
... ale věřím, že má smysl pro humor 
Boha jeho, používej, alespoň tag OBR... Na takhle velkej obrázek...
Trestem budiž tak "spoiler" -někteří z nás mají manželky.
kopapaka

Trafika na ruzyňském letišti
Panu armádnímu generálovi se moc omlouvám

Boha jeho, používej, alespoň tag OBR... Na takhle velkej obrázek...
Trestem budiž tak "spoiler" -někteří z nás mají manželky.
kopapaka

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
- Alchymista
- 5. Plukovník

- Holmes, čo myslíte, prečo ukrajinský armáda, ktorá už
pol roka bojuje s "Ruskými vojskami" v Doneckej a Luganskej
oblasti, ešte neskúsila ísť na Krym?
- To je elementárne, Watson - na Kryme určite Ruské vojská sú...
Chcete izolovať Rusko?

A izolepy máte dosť?

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- Alchymista
- 5. Plukovník
Snaha sa počíta. Ale chce to ešte aspoň troch kráľov...

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- Alchymista
- 5. Plukovník
90 000 profesionálnych elektrikárov Ruska
je pripravených vydať sa na Ukrajinu a odstrániť
problémy v dodávkach elektriny na Krym

je pripravených vydať sa na Ukrajinu a odstrániť
problémy v dodávkach elektriny na Krym

- Franz Trubka
- 7. Major