Fotka z Porošenkovej tlačovej konferencie so sloganom v ukrajinčine:
VIRA
VOĽA
PEREMOGA
Moderátor: jarl
A nevědí jestli to nebyl od Khónů maldej Theodor? Co nakonec dělal v Olomouci faráře?Aaron Goldstein píše:Přijde Kohn k Roubíčkovi a štká, "To je malér, Roubíček, můj jediný syn se dal pokřtít"...
Roubíček na to: "Mě to povídaj Kohn, můj jediný syn se dal taky pokřtít!"...
A že jdou za rabínem, co s tím....
Rabín na to "Mě to povídaj, taky jedinej syn a taky se dal pokřtít!"...
A že se tedy všichni tři obrátí na Hospodina...
Jak řekli tak udělali...
A Hospodin na to: "Mě to povídaj..."
Podle zdroje nyní domobrana propouští do terminálu ukrajinské vojáky na rotaci pouze s jedním plným zásobníkem k samopalu.
– Lidi na rotaci vozili, probojovávali se, ale všechno posílali. Nyní prý je příměří. A teď rotace probíhá takto: naši vojáci se vracejí z terminálu – nové vojáky přivážejí. Ale čekají na nás „separatisté„, doprovázejí nás, kontrolují naše stroje, berou rezervní munici. Povolují projet pouze vojákovi s jedním zásobníkem. Granáty, granátomety, se vše odeberou. Berou i lékárničky
zdroj " Kosa" http://vlkovobloguje.wordpress.com/2015 ... 1-01-2015/Rusko začíná dodávky elektřiny a uhlí na Ukrajinu, bez platby předem. Místopředseda vlády RF Dmitrij Kozak řekl, že Rusko bude dodávat elektřinu na Ukrajinu za domácí ceny a rovněž 500.000 tun uhlí měsíčně a 500.000 tun, pokud bude podepsán odpovídající doplněk smlouvy.
Ukrajina brzy uzavře dohodu s Ruskem o dodávkách elektrické energie, která je dodávána od dnešní noci. To na tiskové konferenci v Kyjevě, řekl prezident Petr Porošenko,
A nezamýšlel jsi se náhodou někdy nad tím, proč tento moderátor sem vůbec něco takového dával? Odpovím si sám, vím že jsi se nezamýšlel (tobě jde jen o to skočit tomu dotyčnému moderátorovi po krku kdykoli je to jen možné, k tomu myšlení netřeba, jen rychlá reakce). Ten dotyčný moderátor to sem dával jen proto, protože už ho ta jednostranná "vtipná" lavina s..e a tak šel trošku zdejším jásavým vtipálkům kazit radost a podat vlastní meducínu. Když si tady z toho nebudou jistí lidé dělat rusko/ukrajinskou propagandistickou pobočku, tak nebude mít jistý moderátor ani potřebu sem cokoli vkládat.Aaron Goldstein píše:Prohlásí moderátor, který vlákno obohatil o skvosty jako třeba tento, tento a tento
Aaron Goldstein píše:Na druhou stranu, než aby se z vlákna stala aréna, ve které se budete předhánět, kdo dá kolik vtipů, proti té, či oné straně, tak to raději ty politické vtipy oželím...
Ani ten mě nějak "neuchvátil"... Pořád v tom cítím takovou tu "křečovitost" vtipu za každou cenu a hned se mi vybaví "skvosty" z Dikobrazu jako třeba tohle:CAT píše:Já teda pár dobrejch viděl a vyhrává to tenhle:
danny1691 píše:Aaron a nemaj tam něco od Khona či Roubíčka? Nějakou veselou příhodu?