Tudíž vím jen to, co jsem si tady přečetl a nemůžu tak přijít s něčím objevným v této diskuzi. Spíše trochu odbočím, protože jsem si všiml tvého pohrdavého
postoje vůči všemu Ruskému.
Tvoje srovnání z tankových bojů při Pouštní bouři jsou absolutně nepravdivý - záměrně. Myslím, že nejsi hlupák a dávno si musel
postřehnout informaci samotného Normana Schwarzkopfa, který sám připustil, že kdyby Iráčanům dali svoje Abramsi a vzali si T-72, tak je výsledek absolutně
totožnej. V tom konfliktu totiž hráli úplně jiný faktory prim - ale to ty nechceš slyšet

Nejsem Rusofil, ani nevzhlížim ke Světovýmu četníkovi, dobráčkovy, šiřiteli demokracie a míru.
Jen mi vadí, jak tu někteří bijí na poplach, že Rusko je rozpínavej kolos a Putin tvůrce všeho zla.
Pokud Andy22 obětuješ 4 minuty, tak si to vyslechni do konce - Reakce Vladimíra Putina na otázku reportéra BBC
http://www.rozzlobenimuzi.com/?version= ... ra_bbc.htm
Jo, podle tebe to asi bude umně zahraná, pokrytecká snůžka hnoje......ale pokud nejsi hlupák a víš, co se tu v posledních
60 letech dělo, alespoň to vyslechni.
Nevidím nic špatného na modernizaci platformy T-72. Miniatizurovaná elektornika a SW jde dopředu každý den. V podstatě
sám můžeš vidět, že valná většina civilních kamer, displejů a jiné elektroniky mnohonásobně převyšuje kvalitou zobrazovací
schopnosti M1A2 SEP - ty modernizace procházeli tak dlouhou dobu schvalovacíma procesama a byrokratickejma kopancema,
že když se to pak s velkou slávou namontovalo do super moderního tanku - tak už v době zavedení to vlastně bylo zastaralý.
Snad nebudeš oponovat tim, že civilní SW a elektro, nejde zodolnit pro vojenské použití. Kam dál chceš upgradovat kanon
u Abramse nebo Téček? do příchodu laserových věží už k žádnýmu velkýmu boomu nedojde. Proto mi přijde mnohem logičtější
mít "2000 žigulíků" , který při vhodnym upgradu SW, zobrazovací techniky udělaji podobnou službu....Jako on umí Abrams lítat
a skákat jako v Knight Riderovi? ....se prober a přestaň si utírat prdel hajzlpapírem se vzorem SSSR