Vtipy
Moderátor: jarl
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
Přivede Mojžíš vyvolený národ k Rudému moři, zavolá si stavitele a povídá: "Potřebujeme lodě!"
Stavitelé odejdou, ale po chvíli se vrátí a hlásí:" My bychom postavili lodě, ale nemáme dřevo!"
Mojžíš se nahněvá:"To mám všechno dělat já? Tak sežeňte dřevo!"
Stavitelé odejdou, ale za chvíli se zase vrátí a hlásí:" My bychom sehnali dřevo, ale tady jsme na poušti a nemůžeme najít žádné stromy!"
Mojžíš vzteky vybuchne:"To mám opravdu všechno dělat já? Vy si snad myslíte, že já jenom takhle mávnu holí, to moře se rozestoupí a my přejdeme, nebo co!!!"
Stavitelé odejdou, ale po chvíli se vrátí a hlásí:" My bychom postavili lodě, ale nemáme dřevo!"
Mojžíš se nahněvá:"To mám všechno dělat já? Tak sežeňte dřevo!"
Stavitelé odejdou, ale za chvíli se zase vrátí a hlásí:" My bychom sehnali dřevo, ale tady jsme na poušti a nemůžeme najít žádné stromy!"
Mojžíš vzteky vybuchne:"To mám opravdu všechno dělat já? Vy si snad myslíte, že já jenom takhle mávnu holí, to moře se rozestoupí a my přejdeme, nebo co!!!"

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
-
- rotmistr
Jeden převzatý....
Nechápem prečo musí byť Obama počas príhovorov za nepriestrelným sklom... Áno, áno, je to černoch a tak, ale aj tak si nemyslím, že by niekoho zastrelil...
Nechápem prečo musí byť Obama počas príhovorov za nepriestrelným sklom... Áno, áno, je to černoch a tak, ale aj tak si nemyslím, že by niekoho zastrelil...
Rozpravaju sa dvaja pobožni mladici pred svadbou jedneho z nich.
Trapim sa, ci ta moja nastavajúca je este panna. Ona sice vravi, ze ano,
ale clovek nikdy nevie.
Ale to pri svadobnej noci lahko zistis, staci ti lopata a trochu
cervenej a zelenej farby.
Co je to za hlupost?
Ziadna hlupost! Jedno vajce si zafarbi na cerveno a jedno na zeleno.
Ked sa v spalni vyzlecies a nevesta ti povie, ze take farebne vajcia
este nevidela, mozes ju rovno jebnut tou lopatou.,
Trapim sa, ci ta moja nastavajúca je este panna. Ona sice vravi, ze ano,
ale clovek nikdy nevie.
Ale to pri svadobnej noci lahko zistis, staci ti lopata a trochu
cervenej a zelenej farby.
Co je to za hlupost?
Ziadna hlupost! Jedno vajce si zafarbi na cerveno a jedno na zeleno.
Ked sa v spalni vyzlecies a nevesta ti povie, ze take farebne vajcia
este nevidela, mozes ju rovno jebnut tou lopatou.,
Před chvilkou jsem koukal na zprávy TV Prima a tam hlásala slečna že :
- V Ostravě při zbranové amnestii někdo odevzdal "kulomet Godunov" -
Já teda vím o Gorjunovovi i o Godunovovi, a tak se ptám neví někdo více té ohlášené zbrani?
- V Ostravě při zbranové amnestii někdo odevzdal "kulomet Godunov" -
Já teda vím o Gorjunovovi i o Godunovovi, a tak se ptám neví někdo více té ohlášené zbrani?

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Zahlídul jsem ty zprávy jen koutkem oka, ale myslím, že tam ukazovali tohle:Mirek58 píše:Já teda vím o Gorjunovovi i o Godunovovi, a tak se ptám neví někdo více té ohlášené zbrani?

Měl by to být Gorjunov vzor 43, i když jsem fotku s tímhle tvarem hlavně nikde nenašel. Ale nejsem žádný expert přes kulomety.

"Non je ne regrette rien"
- Alchymista
- 5. Plukovník
Na fotke je skutočne unikát - zachovaný ZB-37.p3tris píše:Měl by to být Gorjunov vzor 43, i když jsem fotku s tímhle tvarem hlavně nikde nenašel. Ale nejsem žádný expert přes kulomety.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Mě by zajímalo, co s těmi raritnějšími kousky dělají. Jestli to pustí někam dále (sbírky, muzea, sklad) a nebo to nějaký iniciativní likvidátor zlikviduje 

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Na Palbě pořád někdo obětuje skryté rusofili.
Tak pokud tu nějací jsou, mám pro ně podarok s Novym (starým) Vodoměr
http://nnm.me/blogs/igorki/kalendari-2015/
Osobně jsem si vytiskli ten poslední ... co Ty na to CATe
Tak pokud tu nějací jsou, mám pro ně podarok s Novym (starým) Vodoměr

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Na té sajtě je nějaký malware, raději neotvírat.Skeptik píše:Na Palbě pořád někdo obětuje skryté rusofili.
Tak pokud tu nějací jsou, mám pro ně podarok s Novym (starým) Vodoměr![]()
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Alchymista
- 5. Plukovník
Hlási to aký program?

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова