Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
lepší než řeči Aligátora byly včerejší filmy "Odstřelovací pušky ..." tam jsem se dozvědel, že ruští odstřelovači měli ve výzbroji pušku "Mejsn n´gan"
a protože srandy není nikdy dost tak podobným sdělením se vyznamenali i v pořadu "Stíhači .." japonské bombardéry chránil zadní střelec s "kanónem ráže 7,7mm"

a protože srandy není nikdy dost tak podobným sdělením se vyznamenali i v pořadu "Stíhači .." japonské bombardéry chránil zadní střelec s "kanónem ráže 7,7mm"

read between lines, read between lies

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
To je dobré. Hlavně že neměl .............. "kanónový stroj ráže 7,7 mm"josefg píše:a protože srandy není nikdy dost tak podobným sdělením se vyznamenali i v pořadu "Stíhači .." japonské bombardéry chránil zadní střelec s "kanónem ráže 7,7mm"

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Finský závodník rallie
https://www.email.cz/web-office/FSGmYiI ... odnika.pps
To jméno je fake, auto má pražskou značku a odkaz na český web...
https://www.email.cz/web-office/FSGmYiI ... odnika.pps
To jméno je fake, auto má pražskou značku a odkaz na český web...

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
No, ještě že nezmínila, že jí to na křižovatce taky občas chcípne. 

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Tak to je superPátrač píše:Moje kolegyně objevilo tuto nádheru:
https://www.youtube.com/watch?v=s_8EExBMrgw
Je to mazec.

zijte dlouho a blaze
- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Achmed mrtvý terorista v Izraeli

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty co mají "bloody bad english" si dovolím sem dát otitulkovanou verzi...

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Hned ráno zajedu do Bauhausu pro karisíť! 

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
- Alchymista
- 5. Plukovník
Nešaľ - peknú sieť na tehličky si upletieš aj sám doma - a ešte si polovička užije nejaké to nevinné bondage, keď to bude na tebe sťahovať 

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова