Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
El Diablo. Je to možné :-) Naštěstí s klidným svědomím možu říct, že já sem to nebyl. :-)
Jinak co se Cabicara týče, tak toho jsme tu už jednou řešili. Ví o tom své kolega Aaron Goldstein. Někdy před dvaceti stránkami se proti tomu zvedla vlna nevole. Tak si myslím, že bysme to neměli opakovat.
Jinak co se Cabicara týče, tak toho jsme tu už jednou řešili. Ví o tom své kolega Aaron Goldstein. Někdy před dvaceti stránkami se proti tomu zvedla vlna nevole. Tak si myslím, že bysme to neměli opakovat.
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No ono to tak zlé nebylo... Už v prvním postu jsem jasně a zřetelně napsal, že jakmile to někomu začne vadit, tak že sem ty příběhy přestanu dávat... Začalo to vadit, tak jsem přestal... Nic dramatického... 

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Ono jak toho už bylo hodně, tak se to začalo zajídat. Nicméně tento příběh z česnekem je docela dobrý i když autor přehání jako vždy...

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
- kozlustechnykus
- poručík
Omlouvam se. Az ted, jak jste o tom psali, jsem si vzpomel, ze uz se to tu jednou resilo.
„Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků, nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení."
Michal Jankovec clen rady CT
Michal Jankovec clen rady CT
- Alchymista
- 5. Plukovník
Alebo jeden týždenne... Je to obvykle aspoň "dosť dobré", ale viemte - aj dobrého veľa škodí.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- Alchymista
- 5. Plukovník
Však normálny prístup, nie?
Smiešne to síce je, ale dotyčný to myslí smrteľne vážne.
Smiešne to síce je, ale dotyčný to myslí smrteľne vážne.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Směšný je na tom právě to, že ten pán to myslí opravdu vážně a není určitě sám, to si člověk říká, že to snad ani není možnýHans S. píše:Mně to směšný nepřijde vůbec. A to právě proto, že to ten pán myslí vážně.

- Alchymista
- 5. Plukovník
Zobrané do dôsledkov - svoj parazitický spôsob života považuje za svoje nedotknuteľné právo.
Nám to pripadá až smiešne práve svojou neprirodzenosťou.
Nám to pripadá až smiešne práve svojou neprirodzenosťou.

ok Valdimire
my víme, jsi to ty.

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
To JE podle Batmobilu...klingy píše:To vyzera ja vozidlo z Batmana

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Úžasná povídka... Málem jsem umřel... Smíchy... 
http://stajkova.blog.idnes.cz/c/417072/Bikini-Time.html

-
Spolužačka ze základkyAaron Goldstein píše:Úžasná povídka... Málem jsem umřel... Smíchy...