Režisér Neil Blomkamp (District 9, Elysium, Chappie) potvrdil spekulace a oznámil že bude režírovat film s pracovním názvem Alien 5. Sigourney Viewer svojí učast na projektu také potvrdila.
Zdroj: WC
Moderátor: jarl
Tak tu som sa dočítal, že Fox to odklepol!p3tris píše:Já bych zase až tak moc nejásal. Tahle zpráva už na internetu párkrát kolovala. Zhruba před týdnem jsem četl rozhovor s Neillem Blomkampem. Ten sice hází na svůj Twitter arworky s tématem vetřelce (naposled tento: http://www.weylandchronicles.com/wp-con ... kamp_2.jpg) a potvrdil i to, že pracuje na scénáři. Ale také řekl, že ho ještě neviděl žádný hlavoun od Foxů. Stejně tak probírali se Sigourney Weaver při natáčení Chappieho další možnosti, co s postavou Ripley. Očividně si padli do noty, protože prohlásila, že si dovede pod vedením Blomkampa návrat do role představit.
Takže doufejme, že i když dají Foxové projektu zelenou, nechají Blomkampovi volné ruce. A ne, že se, jak je zvykem, bude třikrát přepisovat scénář a režisér s Weavrovou nakonec v půlce příprav odstoupí pro "tvůrčí neshody".
Já mám tu atmosféru trojky taky rád... myslím, že se Fincherovi dost povedla. Beru to jako důstojné uzavření série včetně smrti Ripley. Tak to mělo skončit. Čtyřka je slabá a spinoffy doslova zoufalé.skelet píše:trojka byla též dobrá, čtyřka byla ehm..
Též nedám na třetí díl vetřelců dopustit, a vidím to naprosto stejně p3tris. To že Foxíci dají penízky na A5 je jen dobře, ale přiznám se, že držím všechny palce co mám (zatím 4 kousky), aby byl scénář kvalitní a hlavně se "logicky" vysvětlilo znovu objevení Hickse a další špeky, které se dostaly zatím "ven".p3tris píše:Já mám tu atmosféru trojky taky rád... myslím, že se Fincherovi dost povedla. Beru to jako důstojné uzavření série včetně smrti Ripley. Tak to mělo skončit. Čtyřka je slabá a spinoffy doslova zoufalé.skelet píše:trojka byla též dobrá, čtyřka byla ehm..
danny1691 píše:Opět běží seriál Vikings