Kerbal Space Program
Moderátor: jarl
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kerbal Space Program

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- Alchymista
- 5. Plukovník
https://www.dropbox.com/s/hxd66ozivv409 ... 9.rar?dl=0
použiť s TweakScale
podpora pre TAC-Life Support
Kritika vítaná
použiť s TweakScale
podpora pre TAC-Life Support
Kritika vítaná

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Já aktuálně nehraju, kvůli nějaké chybě ovladačů grafiky mi to pravidelně padá, s módy, bez módů, 0.90 i 0.25. Jinak jsem testoval osekanou verzi tvého módu: s motory, vstupy vzduchu a vědou... No, ještě by se asi hodilo pár velitelských modulů a možná pár drobností... Tveak scale mi stejně nefunguje... :/
Edit: tak asi konec s Kerbíky, už to nepadá - vůbec nejdou spustit
Edit: tak asi konec s Kerbíky, už to nepadá - vůbec nejdou spustit

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Sakra, takhle nějak asi začínali kerbíci 

Tak jsem zase po nějaké době začal hrát KSP. Beta je bezva a mód Tantares (kopapaka zná velmi dobře, díky za tip) hru skvěle doplňuje. Tady si dělám tak trochu záznam a něco jako příběh, když tu zase mám zkouškový. Co dělat s takovým množstvím volného času jiného?
http://www.kerbalskykosmickyprogram.blogspot.com
http://www.kerbalskykosmickyprogram.blogspot.com
"Havloidní židokavárna pracuje na českém majdanu! Tohle vám neprojde idioti!"
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
- kopapaka
- 6. Podplukovník
jíra: no jasně 
Co jinak, jak s tím pokračuješ a kam lítáš?
Jinak zase jedna cesta na Mun aneb jak si ukrátit čekání na raketu N1 od Tantares... :-D

Co jinak, jak s tím pokračuješ a kam lítáš?
Jinak zase jedna cesta na Mun aneb jak si ukrátit čekání na raketu N1 od Tantares... :-D

- kopapaka
- 6. Podplukovník
Zajímavosti z plné verze už lezou na světlo

A ano, beta N-1 od Tantaresu už je venku

A ano, beta N-1 od Tantaresu už je venku

No, doufám že bude beta s plnou verzí kompatibilní.
Ta N-1 vypadá až skoro nepatřičně uhlazeně na KSP
Chybí mi tam spousta strukturálních panelů, změť vzpěr a hlavně pocit, že to snad ani nemůže držet pohromadě. Ale vážně, vypadá solidně.
A mise na Mun v CCCP stylu je paráda, použil jsi mechjeb, nebo růčo? Jinak jsem zjistil, že verze Tantaresu co mám nainstalovanou postrádá dokovací port co přijde na vršek přistávacího modulu. To funguje jen jako dokovací port, nebo i jako decoupler, když to je připevněné ke spodku sojuzu? Nebo se musí ještě decoupler přidat?
Mimo záznam: pěkně mě štve, že v modu hullcam se efekty u některých kamer chovají náladově - mluvím hlavně o "rozmazání" obrazu, kdy při zapnutí mapy a přepnutí zpět na kameru šum a rozmazání zmizí a je krystalicky čistý obraz...
Ta N-1 vypadá až skoro nepatřičně uhlazeně na KSP

A mise na Mun v CCCP stylu je paráda, použil jsi mechjeb, nebo růčo? Jinak jsem zjistil, že verze Tantaresu co mám nainstalovanou postrádá dokovací port co přijde na vršek přistávacího modulu. To funguje jen jako dokovací port, nebo i jako decoupler, když to je připevněné ke spodku sojuzu? Nebo se musí ještě decoupler přidat?
Mimo záznam: pěkně mě štve, že v modu hullcam se efekty u některých kamer chovají náladově - mluvím hlavně o "rozmazání" obrazu, kdy při zapnutí mapy a přepnutí zpět na kameru šum a rozmazání zmizí a je krystalicky čistý obraz...
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
Dobrý den nemate někdo češtinu na kps jestli jo tak Prosím Link na dj.ceres@seznam.cz
- Alchymista
- 5. Plukovník
Neviem o tom.
Príliš veľa práce za príliš malý efekt.
Príliš veľa práce za príliš malý efekt.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Beta N1 nebo KSP?jíra píše:No, doufám že bude beta s plnou verzí kompatibilní.
Ta N-1 vypadá až skoro nepatřičně uhlazeně na KSPChybí mi tam spousta strukturálních panelů, změť vzpěr a hlavně pocit, že to snad ani nemůže držet pohromadě. Ale vážně, vypadá solidně.

No, ta moje N1 vypadá uhlazeně, protože používá procedular parts a to samé v krytech...
Jimak samozřejmě lítám s autopilotem, ne jako někteří podivní jedinci se čtyřma či více rukam a kompem místo mozku.
Nóóó, to měla být lichotka

Tantares má snad šest či kolik dokovacích portů, některý bude určo pasovat. Porty udrží to samo co decouplery, jen se nedají odpálit mezerníkem, jen ručně odpojit. Co si budem povídat, někdy se to hodí...
Jen pro zajímavost, hlásím návrat Clarionu - jen mám zmatek ve verzích - asi Mk.IIb

- kopapaka
- 6. Podplukovník
Kariéra je občas šílená
Aneb jak dopravit na Mun pozemní stanici, když je špatně vyvážená - ano, jeřáb to nakonec dal...
Kerbíci opět předběhli i Rusy...
Šest Kerbíků najednou slibuje vyšší zisky i masakry

Aneb jak dopravit na Mun pozemní stanici, když je špatně vyvážená - ano, jeřáb to nakonec dal...

Kerbíci opět předběhli i Rusy...
Šest Kerbíků najednou slibuje vyšší zisky i masakry

No, máš pěkné lodičky 
A jinak nevyvážení to asi zná každý - postavíš perfektní vymakanou sondu, lander, základnu, cokoliv, dopravíš ji v pohodě na orbitu, dokonce úplně v klidu až třeba k Munu. Pak se oddělí dopravní stupeň. Při brzdícím zážehu začne sonda metat kotrmelce... k nezaplacení
K tomu autopilotu: Já to mám hlavně na automatizované starty raket, protože by mě z toho jinak jeblo. A pak taky jako pomoc při dokování.

A jinak nevyvážení to asi zná každý - postavíš perfektní vymakanou sondu, lander, základnu, cokoliv, dopravíš ji v pohodě na orbitu, dokonce úplně v klidu až třeba k Munu. Pak se oddělí dopravní stupeň. Při brzdícím zážehu začne sonda metat kotrmelce... k nezaplacení

K tomu autopilotu: Já to mám hlavně na automatizované starty raket, protože by mě z toho jinak jeblo. A pak taky jako pomoc při dokování.
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
-Helena de Farkas
- kopapaka
- 6. Podplukovník
jednička za dveřmi...
Vybraní testovali a už můžou nahazovat videa ze hry!
Vypadá to dobře...
Edit"
A zatím nejpodrobnější a nejdelší video...
Kryty nákladu maj hooodně dobře vyřešené!
Jdu dokoukat
Vybraní testovali a už můžou nahazovat videa ze hry!
Vypadá to dobře...

Edit"
A zatím nejpodrobnější a nejdelší video...
Kryty nákladu maj hooodně dobře vyřešené!
Jdu dokoukat

Jojo, už večer staženo a vyzkoušeno, a dnes odpol začne nový, ještě grandioznější kosmický program! 

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Já ještě nic z toho...
Tak ať ti to lítá
Tak ať ti to lítá