Tohle bylo chlapskýAlligator píše: Kenavf, moc se ti omlouvám, poslední dobou se mi nedaří a su lehce nas..telný. Dokud mě to nepřejde, asi si omezím vstup sem. Nebylo by na škodu ten můj sajrajt vymazat. Ještě jednou promiň.
Vtipy
Moderátor: jarl
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
Najnovšie správy z vývoja nanotechnologií !
Na včerajšej tlačovej konferencii predstavil Calvin Rickson, textilný inžinier a výzkumník z Oxfordskej univerzity, svoj najnovší vynález. Calvin navrhol podprsenku, ktorá zamedzuje, aby sa ženám prsia húpali zo strany na stranu, alebo sa pohybovali hore a dole. Dokonca podprsenka zamedzí aj tomu, aby bolo bradavky vidieť cez blúzku, keď sa ochladí, alebo keď je tkanina mokrá.
Cez prestávku ho prítomní účastníci konferencie vzali na dvor a rozbili mu hubu...
Na včerajšej tlačovej konferencii predstavil Calvin Rickson, textilný inžinier a výzkumník z Oxfordskej univerzity, svoj najnovší vynález. Calvin navrhol podprsenku, ktorá zamedzuje, aby sa ženám prsia húpali zo strany na stranu, alebo sa pohybovali hore a dole. Dokonca podprsenka zamedzí aj tomu, aby bolo bradavky vidieť cez blúzku, keď sa ochladí, alebo keď je tkanina mokrá.
Cez prestávku ho prítomní účastníci konferencie vzali na dvor a rozbili mu hubu...
Na základe tohoto obrázka je analitikom a posmievačom jasné že sa nejedná o revoluční tank pretože antigravitáciu už videli na bicykloch v Star wars a všetky ostatné prvky na rôznich modernizáciách a prototypoch.
PPS: tušil som že tie pásy sú len maskirovka.
SPS: Čína sa rozhodla opustiť zastarané Ruské tehnologické riešenia a následovať príklad NASA a svoje kópie Sojuzu už nebude natierať na zeleno ale na bielo. Odborníci v NASA to berú ako veľký skok Číny a začínajú sa jej obávať. Jeden z nich prehlásil: " toto je rozhodujúca rana, teraz musíme zabrať mi"
PPS: tušil som že tie pásy sú len maskirovka.
SPS: Čína sa rozhodla opustiť zastarané Ruské tehnologické riešenia a následovať príklad NASA a svoje kópie Sojuzu už nebude natierať na zeleno ale na bielo. Odborníci v NASA to berú ako veľký skok Číny a začínajú sa jej obávať. Jeden z nich prehlásil: " toto je rozhodujúca rana, teraz musíme zabrať mi"
Re: budoucí rekrut
To snáď nie je pravda! Viete si ho predstaviť so samopalom? To by bez úrazu neskončilo! Podľa toho, čo vidím okolo seba v práci, nie je to ojedinelý zjav!