Vtipy
Moderátor: jarl
- Franz Trubka
- 7. Major
- Franz Trubka
- 7. Major
Re: Vtipy
Samozrejme,ze jsem to myslel vazne.
Hloupe vtipy o cikanech na urovni 4. tridy zakladni
skoly me nejak neberou...
Trochu me mrzi,Miro,ze podcenujes zbytek moji inteligence,
ktera mi zustala v pokrocilem veku

Hloupe vtipy o cikanech na urovni 4. tridy zakladni
skoly me nejak neberou...
Trochu me mrzi,Miro,ze podcenujes zbytek moji inteligence,
ktera mi zustala v pokrocilem veku

Pink Floyd-On The Turning Away

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
To bych si nikdy nedovolil tě podceňovat.
Ale je to jen reakce na moje dnešní "naskočení" do procesu budování kapitalismu v Čechách. A tedy připomenutí reality života.
( víkendový pobyt chovanců z dět, domova, skoro pasťáku, na farmě, "bytná" zas nastoupila za svůj "stroj" do klokánku jako teta.
Ale je to jen reakce na moje dnešní "naskočení" do procesu budování kapitalismu v Čechách. A tedy připomenutí reality života.
( víkendový pobyt chovanců z dět, domova, skoro pasťáku, na farmě, "bytná" zas nastoupila za svůj "stroj" do klokánku jako teta.

- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Proč klokani nemají prsa:
„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
V Míro-Franzově větě je samozřejmě chyb víc.
Nejsložitější to bude se slovem "jedináček", protože to může být doplněk, bylo by ho vhodné od zbytku věty nějak oddělit, resp. spojit k podmětu cikán. Ale tím si nejsem jistý.
Cikán - jedináček - se osprchoval hned, jak přišel domů z práce.
Teoreticky tedy až 4 chyby

Nejsložitější to bude se slovem "jedináček", protože to může být doplněk, bylo by ho vhodné od zbytku věty nějak oddělit, resp. spojit k podmětu cikán. Ale tím si nejsem jistý.
Cikán - jedináček - se osprchoval hned, jak přišel domů z práce.
Teoreticky tedy až 4 chyby

Arten - jeli to vtip, jak to mám poznat pokud neumím anglicky?

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
No hej, no. Doplnil som, ale problém je, že niektoré fóriky sú skrátka ťažko preložiteľné, resp. rozbije sa pointa...Pátrač píše:Arten - jeli to vtip, jak to mám poznat pokud neumím anglicky?
(Ber to tak, že niektorým fórikom už generačne nerozumieš

No já vím, že jsem poněkud v čase posunutý. Občas si zde připadám jak fosílie. Ale tento vtip překlad nijak nepoškodil. A vy mladší by jste na nás trilobity měli brát ohled a šetřit nás. Pá pá.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
- Franz Trubka
- 7. Major
-
- Kapitán