Moderátor: jarl
Samozřejmě máš pravdu, azbuku si ještě celkem dobře ze školy pamatuju. Jen mi nedošlo, že jsou ty krabičky v azbuce, já je moc neštudoval.Dušan píše:Písmeno "C" v azbuce odpovídá i čte se jako "S", takže správněji asi T-90S a TOS-1A.
V 1:43 čísla 1, 2, 3, 4, 5, 7 a 8. Ale jelikož mě tohhle měřítko moc nezajímá, moc jsem to neprohlížel. Možná tam byly i další.DZ1 píše:Měli tam nějaké nové modely v 1/43 nebo jenom znovu naskladnili to samé?
Aneb, kdo si hraje, nezlobí.p3tris píše:Aby to tady úplně neumřelo...
Koupil jsem si teď po různu pár modelů od Eaglemoss a hodlám je trochu doupravit. Několik bude celkem snadných, převážně s podvozkem Christie (TOS-1A, Msta-S...), některé trochu horší (SU-76..) a u některých bude předělání podvozku docela peklo...
Do třetí kategorie patří i IS-2. Zatím jsem jen odříznul hnací kola. Odvrtal jsem hlaveň, úsťovou brzdu a držák antény a natřel detaily na korbě, jako jsou bedny, lopata nebo reflektor. Teď mě čeká to nejhorší - rozřezat na jednotlivé segmenty zavěšení pojezdových kol...
Pravda. Jsou sice trošku jednodušší a zpracování není úplně tip top, ale typově zase velice zajímavé kusy.p3tris píše:No oni zas ty Eaglemoss nejsou úplně špatný. Jako polotovar se dají docela dobře využít a jde z nich udělat celkem pěkný vitríňák Baví mě si s tím trochu pohrát.