MODERÁTOŘI
Moderátoři: jarl, Moderátoři
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
MODERÁTOŘI
Drazí příznivci Palby,
vzhledem k tomu, že odkaz "O moderátorech" dlouhodobě ne zcela plní svůj účel, tak na tomto místě nyní jmenuji aktivní moderátory některých konkrétních témat. Děkuji jim, že se o tuto činnost přihlásili a doplnili ty déle působící. Ještě více se tak přičiní o rozkvět tohoto našeho válečného portálu.
cover72 - Poválečné letectvo USA
Farky - Letectvo USA WWII
Hans S. - Letectvo Německa WWII
Hektor - Starověk - Antika
Hydrostar - Útočná vozba ČSR
Kacermiroslav - První světová válka
Michan - dlouhodobá autorská témata
Redboy - obecně témata studené války i současnost
Sa58 - První světová válka
Tempik - Letectvo GB WWII, Letecká válka na západní frontě WWII
Thór - Starověk - Antika
TonyHazard - Poválečná obrněná technika USA
Yamato - Letectvo Japonska WWII, Letectvo Francie WWII
Za výše uvedenými Moderátory (ať mají jakoukoliv barvu) můžete jít tehdy, když se vám v jejich tématech (nejen článcích) něco nelíbí, potřebujete nějakou radu, máte nějaký návrh a podobně. Moderátoři dělají vše proto, aby jejich témata vzkvétala.
Administrátoři mají moderátorská práva pro veškeré diskuse, ale zjednodušeně řečeno zasahují mimo svá témata až když někde něco hoří. Ne všichni se zajímáme o všechno a necítíme se tedy zcela kompetentní pro zásahy v oblastech, které mohou lépe ošetřit více erudovaní Palbáci. Samozřejmě pokračuje snaha o nábor dalších lidí, kteří by převzali svá témata a starali se o ně. Viz. ZDE.
vzhledem k tomu, že odkaz "O moderátorech" dlouhodobě ne zcela plní svůj účel, tak na tomto místě nyní jmenuji aktivní moderátory některých konkrétních témat. Děkuji jim, že se o tuto činnost přihlásili a doplnili ty déle působící. Ještě více se tak přičiní o rozkvět tohoto našeho válečného portálu.
cover72 - Poválečné letectvo USA
Farky - Letectvo USA WWII
Hans S. - Letectvo Německa WWII
Hektor - Starověk - Antika
Hydrostar - Útočná vozba ČSR
Kacermiroslav - První světová válka
Michan - dlouhodobá autorská témata
Redboy - obecně témata studené války i současnost
Sa58 - První světová válka
Tempik - Letectvo GB WWII, Letecká válka na západní frontě WWII
Thór - Starověk - Antika
TonyHazard - Poválečná obrněná technika USA
Yamato - Letectvo Japonska WWII, Letectvo Francie WWII
Za výše uvedenými Moderátory (ať mají jakoukoliv barvu) můžete jít tehdy, když se vám v jejich tématech (nejen článcích) něco nelíbí, potřebujete nějakou radu, máte nějaký návrh a podobně. Moderátoři dělají vše proto, aby jejich témata vzkvétala.
Administrátoři mají moderátorská práva pro veškeré diskuse, ale zjednodušeně řečeno zasahují mimo svá témata až když někde něco hoří. Ne všichni se zajímáme o všechno a necítíme se tedy zcela kompetentní pro zásahy v oblastech, které mohou lépe ošetřit více erudovaní Palbáci. Samozřejmě pokračuje snaha o nábor dalších lidí, kteří by převzali svá témata a starali se o ně. Viz. ZDE.
Naposledy upravil(a) Hans S. dne 10/9/2008, 21:56, celkem upraveno 3 x.

- kacermiroslav
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Moderátoři
Mám dotaz : Nešlo by vytvořit nové vlákno pro moderátory v divizní diskuzi na oznámení a dohovor na rušení (vymazání) a přesun různých článků (např. chci udělat pořádek u tanků M47 a M48).

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Moderátoři
Jen krátký článek na vysvětlenou :
Určitě jste si všimli, objevil jsem se zde s novou přezdívkou (TonyHazard1 ), je zapříčiněné, upozorněním admina Lorda , na větší stav mnou přesunutých starých souborů (fotek), což by mohlo dělat nějaké problémy s mým účtem. Vytvořil jsem si další (čistý) účet, určený pouze na zmíněný přesun, ale špatně jsem podal požadavek Pegemu při jeho vytváření. Mělo by se vše po čase dostat do normálu. Děkuji za pochopení. TonyHazard
Určitě jste si všimli, objevil jsem se zde s novou přezdívkou (TonyHazard1 ), je zapříčiněné, upozorněním admina Lorda , na větší stav mnou přesunutých starých souborů (fotek), což by mohlo dělat nějaké problémy s mým účtem. Vytvořil jsem si další (čistý) účet, určený pouze na zmíněný přesun, ale špatně jsem podal požadavek Pegemu při jeho vytváření. Mělo by se vše po čase dostat do normálu. Děkuji za pochopení. TonyHazard
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 24/3/2009, 17:44, celkem upraveno 1 x.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Re: MODERÁTOŘI
Je mi nesmírným potěšením Vám oznámit, že dnešním dnem řady moderátorů rozšířuje kolega Julesak. Bude moderovat sekci "SSSR - Rusko po roce 1945".

Nejvyšší velení schválilo, aby se Skelet stal jedním z administrátorů.
Technické a jiné problémy a žádosti o přístup do Hospody tedy nyní můžete směřovat i na něj.
Technické a jiné problémy a žádosti o přístup do Hospody tedy nyní můžete směřovat i na něj.
Volejte sláva a tři dny se radujte - vítej kolego. A skelete - užij si adminování.skelet píše:Je mi nesmírným potěšením Vám oznámit, že dnešním dnem řady moderátorů rozšířuje kolega Julesak. Bude moderovat sekci "SSSR - Rusko po roce 1945".

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Tak fajn
, akorát mi tak nějak uniká, jaký je v tom rozdíl, admin vs. moderátor
?

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Admin může všechno.
Moderátor jen něco.
Moderátor jen něco.
Ach soo, no potěš koště
. Tak nevím jestli to je výhra skelete, ale jestli tě to potěší, tak si vedeš skvěle. A končím s kuřbuřstvím.

Tímto palbákům oznamuji, že:
Jarl byl povýšen na Generálmajora a stal se také novým administrátorem Palby.
Přeji mu pevné nervy a rychlé seznámení s administrací Palby.
Jarl byl povýšen na Generálmajora a stal se také novým administrátorem Palby.
Přeji mu pevné nervy a rychlé seznámení s administrací Palby.

Rase byl za svojí moderátorskou a publikační činnost povýšen na plukovníka.
Přeji mu stále elán psát.
Přeji mu stále elán psát.

Ještě tomu není konec
Zemakt byl povýšen na podplukovníka.
Zemaktovi také tímto nabízím funkci moderátora sekcí, které si vybere. Případně mu může být udělena funkce globálního moderátora, dle dohody s Jarlem.
Je třeba naučit dovednostem aktivní důvěryhodné palbáky, zapojit je do dění. V poslední době zde byla určitá stagnace.
Není se třeba ničeho bát, věřím, že všichni svojí roli časem dobře zvládnete
Gratulace všem!

Zemaktovi také tímto nabízím funkci moderátora sekcí, které si vybere. Případně mu může být udělena funkce globálního moderátora, dle dohody s Jarlem.
Je třeba naučit dovednostem aktivní důvěryhodné palbáky, zapojit je do dění. V poslední době zde byla určitá stagnace.
Není se třeba ničeho bát, věřím, že všichni svojí roli časem dobře zvládnete

Gratulace všem!

Ahoj, jen co člověk otevře oči, hned tolik štěstí
Spojím se s Jarlem, díky.

Spojím se s Jarlem, díky.
Naposledy upravil(a) Zemakt dne 23/3/2021, 07:04, celkem upraveno 1 x.