Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Doufám, že se hlavně zaměří na vysokokapacitní nádrže a automatické převodovky!
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:

Pro neangličtináře: Kdyby tohle byla jiná země, museli bychom vám říct, že tahle káva může být horká. Ještě že jsme v Kanadě!

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Já jí také "zrecykloval" (tzn že je z netu... :-) )Nalivaj píše:Aarone tohle mne pobavilo (y) Z dovolením si tu fotku půjčím.

- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
"Tak vypněte už tu gravitaci", nebo taky "dnes bylo takové vedro, že se mi roztekli křečci"

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
-
- Kapitán
Slimáci mi na zahradě napadli okurky!
Nevím si už rady. Zkoušel jsem snad všechno:
Profilovku na FB jsem si změnil do barvy okurek. Vyfotil jsem se s cedulkou "Pray for okurky". Dokonce jsem všem sousedům oznámil, že jsem naprosto šokován a přesto nic nezabralo a slimáci stále škodí. Nevíte někdo co s tím?
Profilovku na FB jsem si změnil do barvy okurek. Vyfotil jsem se s cedulkou "Pray for okurky". Dokonce jsem všem sousedům oznámil, že jsem naprosto šokován a přesto nic nezabralo a slimáci stále škodí. Nevíte někdo co s tím?
Máš ešte ďaľšie možnosti:Trismegistos píše:Slimáci mi na zahradě napadli okurky!
-Je suis okurka
-nasvietiť svoj dom,Petřín,Eiffelovku vo farbe okurky
-zohnať nejakého umierneného slimáka ktorý zabráni ďaľším škodám
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

-
- Kapitán
kenavfkenavf píše:Máš ešte ďaľšie možnosti:Trismegistos píše:Slimáci mi na zahradě napadli okurky!
-Je suis okurka
-nasvietiť svoj dom,Petřín,Eiffelovku vo farbe okurky
-zohnať nejakého umierneného slimáka ktorý zabráni ďaľším škodám

- Franz Trubka
- 7. Major
Trisi,bracho,co takhle je prikrmovat DDT?
A kdyz ani to nepomuze,zaorat.
Ony okurky jsou stejne chuti mdle...

Pink Floyd-On The Turning Away
Zaorávanie okurek je xenofóbne.Franz Trubka píše:Trisi,bracho,co takhle je prikrmovat DDT?
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
A navíc jsou okurky xenofobní a chromatofobní náckové a svým chováním k tomu ty slimáky dohnaly... Vyplývá to z analýzy zpracované vládní neziskovou organizací "Hlemýžď Free Polní kultura"....

Nenechal si na zahradnom stolíku v noci vodku ?Trismegistos píše:Slimáci mi na zahradě napadli okurky!
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Z armádní objednávky: "Vaše rakety země-vzduch se skvěle osvědčily. Ještě bychom měli zájem o rakety země-letadlo."

Je to projev slimáčí kultury a multikulturalizmus ty okurky obohacuje.

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
No ja som bol doteraz toho názoru že "Hlemýžď Free Polní kultura" je Think-Thank a nie neziskovka.Aaron Goldstein píše:A navíc jsou okurky xenofobní a chromatofobní náckové a svým chováním k tomu ty slimáky dohnaly... Vyplývá to z analýzy zpracované vládní neziskovou organizací "Hlemýžď Free Polní kultura"....

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Oficiálně je to Iniciativa jako prostředek pro vedení kampaně.... A protože Iniciativa je "více či méně organizované hnutí nebo sdružení občanů, které umožňuje artikulaci, agregaci a selekci cílů", tak spadá do kategorie "neziskových organizací"....

- Franz Trubka
- 7. Major
Uz se nam to trochu zamotava.
Podle me by bylo nejdriv potreba zjistit,
zda v ceskem pravnim systemu existuji
nejake odkazy na to,kolik slimaku musi byt
a jake doklady musi predlozit,aby mohli fungovat
jako nezavisly pravni subjekt
Podle me by bylo nejdriv potreba zjistit,
zda v ceskem pravnim systemu existuji
nejake odkazy na to,kolik slimaku musi byt