Vtipy
Moderátor: jarl
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
Hlemýžď Free Polní kultura není uskupení slimáků, nýbrž pouze "proslimácké" uskupení... Český právní systém nerozlišuje mezi okurkami a slimáky a tak stačí tři entity ( a je jedno, jestli jsou to okurky, slimáci, mix a nebo osoby právnické...)
Předložit musí schválené stanovy a zápis z ustanovující schůze... Stanovy musí obsahovat název, cíl, statutární orgán a podmínky členství... Právní subjektivitu získá zapsáním do veřejného rejstříku....
Celé toto řeší Občanský zákoník... Novelou Občanského zákoníku v roce 2014 zanikly některé formy (např. občanské sdružení) a naopak vznikly některé formy nové (např. sociální družstvo)... Ale nejschůdnější ( a mnou popisovanou) formou je "spolek"....
Předložit musí schválené stanovy a zápis z ustanovující schůze... Stanovy musí obsahovat název, cíl, statutární orgán a podmínky členství... Právní subjektivitu získá zapsáním do veřejného rejstříku....
Celé toto řeší Občanský zákoník... Novelou Občanského zákoníku v roce 2014 zanikly některé formy (např. občanské sdružení) a naopak vznikly některé formy nové (např. sociální družstvo)... Ale nejschůdnější ( a mnou popisovanou) formou je "spolek"....

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- Franz Trubka
- 7. Major
Trisi,pronajmi si parni valec a poradne tu svoji okurkovou
plantaz rozjezdi.
Ja Ti poslu z americka tolik okurek,
/bez zasran... slimaku/,
kolik budes chtit

plantaz rozjezdi.
/bez zasran... slimaku/,
kolik budes chtit

Pink Floyd-On The Turning Away
-
- Kapitán
Díky za návrhy, koukám že nejsem sám kdo má se slimáky problémy. Hold zahrádkáře najdeš všude. Franzi děkuji za nabídku, ale není nutné. Šel jsem na to od lesa, a jako správný skopčák začal pěstoval zelí. Přeci jenom mám k němu takový bližší, skoro osudový vztah. 

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Poněkud radikální řešení. Navíc za chvíli budeš muset přemýšlet jak ekologicky hubit Běláska zelného. Bude to sice méně rasistické, ale i tak jsi problém pouze odsunul, nikoli vyřešil. Klasické vymítání čerta ďáblem.Trismegistos píše:Díky za návrhy, koukám že nejsem sám kdo má se slimáky problémy. Hold zahrádkáře najdeš všude. Franzi děkuji za nabídku, ale není nutné. Šel jsem na to od lesa, a jako správný skopčák začal pěstoval zelí. Přeci jenom mám k němu takový bližší, skoro osudový vztah.
Nepřemýšlel jsi třeba o adopci dětí ze třetího světa, a sdílení svých materiálních a kulturních výdobytků s těmi, kdož neměly to štěstí se narodit na našem krásném evropském kontinentě? Budeš za multikulturního lidumila a jsem si jist, že páreček Indických Běžců tvůj slimáčí problém hravě vyřeší.
Sám mam odzkoušeno, zeleniny si nevšímají, zato slimáci došly, jen kdyby tak všude netrousily, mohla by být zahrada krásnější. Takže jsem vyměnil obavy o úrodu, za strach do čeho šlápnu.
-
- Kapitán
Alfik píše:Njn, jenže "do zelí" ti zase můžou lízt sousedi...
Aaron Goldstein píše:A když ne sousedi, tak Nanynka....
Chlapy vy mně zabijete.Eidi píše:Poněkud radikální řešení. Navíc za chvíli budeš muset přemýšlet jak ekologicky hubit Běláska zelného. Bude to sice méně rasistické, ale i tak jsi problém pouze odsunul, nikoli vyřešil. Klasické vymítání čerta ďáblem.
Nepřemýšlel jsi třeba o adopci dětí ze třetího světa, a sdílení svých materiálních a kulturních výdobytků s těmi, kdož neměly to štěstí se narodit na našem krásném evropském kontinentě? Budeš za multikulturního lidumila a jsem si jist, že páreček Indických Běžců tvůj slimáčí problém hravě vyřeší.
Sám mam odzkoušeno, zeleniny si nevšímají, zato slimáci došly, jen kdyby tak všude netrousily, mohla by být zahrada krásnější. Takže jsem vyměnil obavy o úrodu, za strach do čeho šlápnu.

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Ty Němci se fakt vůbec neumí bavit... Včera byl páteční večer a v Mnichově bylo docela mrtvo....

GMO???Franz Trubka píše:Trisi,pronajmi si parni valec a poradne tu svoji okurkovou
plantaz rozjezdi.
/bez zasran... slimaku/,
kolik budes chtit![]()

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
- Franz Trubka
- 7. Major
Skeptik: samozrejme GMO,ty od Amishu nemaj zadnou chut..
Tris: Povinosti kazdeho pestitele zeli je pestovat i knedlo a vepro !
Dodrzujes tuto vyhlasku?

Dodrzujes tuto vyhlasku?

Pink Floyd-On The Turning Away
-
- Kapitán
Franzi na to by ti moje manželka a dcerka odpověděly, že netřeba. Jako prase vypadám a knedlíky obstarají holky.Franz Trubka píše:Skeptik: samozrejme GMO,ty od Amishu nemaj zadnou chut..![]()
Dodrzujes tuto vyhlasku?

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Přebráno z FB:
Běženci překročí německou hranici a začnou se radovat a modlit. Jde kolem německá babička a ptá se, copak že to vyvádějí.
Jeden mladík jí odpoví: "Slavíme a radujeme se, už nás muslimů tu v Německu žije víc jak 8 milionů babko".
Babička se zamyslí a povídá: " Já bych se tak neradovala mládenci, ono to není tak dávno, co tu žilo víc jak 10 milionů židů."
Běženci překročí německou hranici a začnou se radovat a modlit. Jde kolem německá babička a ptá se, copak že to vyvádějí.
Jeden mladík jí odpoví: "Slavíme a radujeme se, už nás muslimů tu v Německu žije víc jak 8 milionů babko".
Babička se zamyslí a povídá: " Já bych se tak neradovala mládenci, ono to není tak dávno, co tu žilo víc jak 10 milionů židů."
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Hrabě Potocki má nádherného dostihového koně, který mu již vyhrál mnoho cen. Všichni koňští handlíři by ho od něj rádi koupili, hrabě ho však nechce prodat ani za 20 000$. Tu kůň ale onemocní. Hrabě si zavolá handlíře Horowitze a říká mu: "Znáte mého koně. Momentálně je nemocný. Můžete ho mít za 10 000. Když se zotaví, uděláte vinikající obchod."
Horowitz to riziko podstoupí. Kůň však brzy poté uhyne. Horowitz se rozjede do města. Zajde do kavárny, kde spolu sedí všichni koňští handlíři a s rozzářeným výrazem na ně volá: "Přátelé, koupil jsem od hraběte Potockého jeho koně!" Všichni to pokládají za vtip, protože vědí, jak moc hrabě na tomto koni lpí.
"Je to skutečně tak," říká Horowitz "tady mám stvrzenku, přesvědčte se sami!"
Papír jde z ruky do ruky. "A co chceš s tím koněm dělat?"
"Prodat ho!"
Handlíři se začnou vzájemně trumfovat. Cena se vyšplhá až na 25 000.
Horowitz se skromně brání: "Přátelé, tahle cena je tak vysoká, že by na koni nový majitel už nemohl nic vydělat.
Navrhuji místo toho loterii; je vás dvacet, každý zaplatí 1000$ a vítěz dostane koně téměř zadarmo."
S tímto návrhem všichni souhlasí a vítěz se odebere s Horowitzem do stáje, kde ve své kóji leží mrtvý kůň.
"Ajaj!", křičí Horowitz zděšeně.
"Na tom obchodu ale nic neproděláš. Tady máš zpátky svých 1000$."
"Ale co na to řeknou ostatní?"
"Co by říkali? Ti přece žádného koně nevyhráli!"
Horowitz to riziko podstoupí. Kůň však brzy poté uhyne. Horowitz se rozjede do města. Zajde do kavárny, kde spolu sedí všichni koňští handlíři a s rozzářeným výrazem na ně volá: "Přátelé, koupil jsem od hraběte Potockého jeho koně!" Všichni to pokládají za vtip, protože vědí, jak moc hrabě na tomto koni lpí.
"Je to skutečně tak," říká Horowitz "tady mám stvrzenku, přesvědčte se sami!"
Papír jde z ruky do ruky. "A co chceš s tím koněm dělat?"
"Prodat ho!"
Handlíři se začnou vzájemně trumfovat. Cena se vyšplhá až na 25 000.
Horowitz se skromně brání: "Přátelé, tahle cena je tak vysoká, že by na koni nový majitel už nemohl nic vydělat.
Navrhuji místo toho loterii; je vás dvacet, každý zaplatí 1000$ a vítěz dostane koně téměř zadarmo."
S tímto návrhem všichni souhlasí a vítěz se odebere s Horowitzem do stáje, kde ve své kóji leží mrtvý kůň.
"Ajaj!", křičí Horowitz zděšeně.
"Na tom obchodu ale nic neproděláš. Tady máš zpátky svých 1000$."
"Ale co na to řeknou ostatní?"
"Co by říkali? Ti přece žádného koně nevyhráli!"

Z dětské besídky:
Po ulici běží Zdeněk
a je celý od písmenek.
Vpředu, vzadu, je to hrůza!!
Posrala ho v letu Múza.
Našel jsem já na ulici
sedmiprstou rukavici.
Je smůla? Boží trest?
že mám prstů jenom šest?
Po ulici běží Zdeněk
a je celý od písmenek.
Vpředu, vzadu, je to hrůza!!
Posrala ho v letu Múza.
Našel jsem já na ulici
sedmiprstou rukavici.
Je smůla? Boží trest?
že mám prstů jenom šest?

- Martin Hessler
- poručík
- Kontaktovat uživatele:
Domorodé africké kmeny, které bubnují na tamtamy, aby zahnaly zlé duchy, jsou terčem posměchu civilizovaných Američanů, kteří troubí na klaksony svých aut, aby rozehnali dopravní zácpu...
Neexistují žádné zoufalé situace. Existují pouze zoufalí lidé. /Heinz W. Guderian/
- Franz Trubka
- 7. Major
Franz Trubka píše:Skusim se zeptat par ami,jestli vi, co je to tamtam...