Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Uživatelský avatar
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 11761
Registrován: 28/8/2008, 11:14
Bydliště: Cheb

Re: Vtipy

Příspěvek od Zemakt »

:D ..a co moje generace :idea:
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
adminprofisu
desátník
desátník
Příspěvky: 47
Registrován: 29/1/2010, 17:40
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od adminprofisu »

netusil jsem, ze jsem tak dokonaly :-)
Mirek58
7. Major
7. Major
Příspěvky: 4794
Registrován: 31/7/2012, 19:15

Re: Vtipy

Příspěvek od Mirek58 »

Jo, pane, až půjdete zakoupit dovolenou v montérkách ( musím přiznat fungl nových) a fáračkách.
A druhou větou se budete dožadovat slevy 10%, anžto jste si při vystupování z auta ukopl podrážku ( dokumentováno mladé paní za pultem a kameře na stropě názornou ukázkou), můžete se přiblížit generaci W.
( Tu slevu jsem dostal, i když paní mektala něco o tom, že do dotyčného hotelu jezdí "lepší lidi, třeba pracovníci magistrátu".)
ObrázekObrázek
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Obrázek
To je tak, když se hrozba objeví z nečekaného směru. :mrgreen:
Uživatelský avatar
CAT
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1683
Registrován: 6/8/2009, 10:53

Re: Vtipy

Příspěvek od CAT »

"Jediným vítězem debaty Trump vs Clinton je sonda Voyager, která se vzdaluje od země rychlostí 17 km/s."
Obrázek
"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Obrázek
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Dobře si pamatuju, jak to v prvni pulce devadesatek vypadalo. Všeci chtěli byt živnostnikem, každa strana měla v programu podporu maleho podnikani (snad aji ti bolševici) a dotace bylo sproste slovo.
V televiziach aji radyju byly desitky dyskuznich pořadu s ruznyma nazorama, Cygani měli svoje pořady, pravicova Romska občanska inyciatyva byla v parlamentu. To bylo v době, kdy nebyly plošne davky pro kdejakeho flakača, neegzystovaly egzekuce a nikoho by nenapadlo, že bude možne přijit na uřad a požadat o prachy na ledničku, televizu a postel, bo mět ledničku přece patři k zakladnim lidskym pravum...

Aji ta republika byla jakasik svobodnějši jak dnes, přestože při cestě do Polska bylo třeba ukazat policajtovi pas. To byla doba, kdy zme nebyli v Šanghajskem prostoru a netušili, že za prezidentem statu budu jezdit zmetci z Brusela nutit ho podepsat Libanonskou smlouvu.

Ale zpatky k tym Cyganum. Kdosik zainvestoval, a naraz vzniklo několik konkurentu ROIky. To se tak robi, když potřebujete, aby se konkurent nedostal přes 5%... (tych pět procent mimochodem je pěkna prasarna, to za prvni republiky nebylo...).

No a jak se sily roztřištily, přes pět procent už se nikdo nedostal. Cygani přišli o politycku reprezentaci a my zme se smali. Ještě dnes se smějeme, když se pokušaju cosik zrobit a pokladnik jim zdrhne aji s pokladnu... aby nas ten smich nepřešel (PS: ...vidite, přiběh o pokladnikovi, kery zdrhnul s pokladnu, byl vymyšleny, a my gadže se temu furt smějeme, taka je medyjalni sila teho, čemu chceme věřit...)

Cyganske pořady zmizely z radyji a televize. To mi tež jako gadžovi nevadilo, co mi je do jakehosik O more mia. Akorat sem netušil, že na male skupině našich obyvatel pravě probiha sociologicky test, kery bude brzy použity na nas samotne. A pak byly přijate zakony o plošnych socialnich davkach a egzekucich. My gadže zme tleskali, bo dluhy se přece musi platit a socialni davky byly pro nas Ostravaky tež duležite, bo se zrovna zaviraly šachty a těžky prumysl. Nikoho nenapadlo, že to je součast experimentu na Cyganach. Tleskali zme a řikali: jen je odsuňte do předraženych ubytoven!

Uplynulo dvacet roku. Ti, keři tleskali tehdejšim novym buzeračnim, šmirovacim a egzekučnim zakonum a tvrdili, že slušny člověk se nema čeho obavat, už netleskaju, bo jim egzekutor za nezaplacenu pokutu za jizdu načerno zebral nejenom televizu, ale aji barak. Ale tak zme to přece chtěli, ni?

Cygani zmizeli v podzemi. Co jineho tež chcete robit, když vam ukradou přistup k polityckemu životu, přistup do medyji, vaši zastupci nemaju šanci v parlamentu a robit se nevyplati, bo multykulturni gadžo to nastavil tak, že je vyhodnějši sedět doma, a plodit děcka. A tak zatimco v pět odpoledne su tramvajky plne zedřenych gadžu, keři unaveni jedu ze šichty dodom, po ulicach běhaju vysmate nevzdělane, osumnactilete holky s kočarkem a velkym břuchem. A multykulturni gadžo se temu směje, jak to fajně naplanoval, bo multykulturni gadžo nepotřebuje vzdělany narod, ten se těžko ovlada.

Test s Cyganama skončil uspěšně, přišel čas zašlapat do země ty, keři ještě tramvajkama jezdi jak idyjoti každy den na šichtu a zedřeni se vracaju, aby zrobili večeřu děckam, kere se po deseti hodinach učeni multykulturnich hovadin večer vracaju ze školy. Uspěšny model použity na Cygany fčil multykulturni gadžo použiva na nas.

Zastupci pracovitych lidi už nemaju přistup do medyji. Jejich nazory přestaly byt slyšet. Medyjalni scenu okupovaly zvrhle grupy, jejichž nazory su přesně opačne, než nazory lidi živicich se vlastni praci. V ukradenych televizach propaguju vyžrane multykulturni majitelky neziskovek principy, z kerych vam vstavaju vlasy na hlavě a spolu s moderatorama se vam směju do gzychtu.

Zmizely pořady, kde se dyskutovalo, zustaly jen jejich parodyje. Zmizely pořady s ryze česku srandu. Česku sodu by dneska nikdo nenatočil... A protože egzekutorske triky už su proflakle a lidi si davaju bacha, je třeba je dostat do podzemi jinak. Pokutama.

A tak vladni multykulturně marxistycka sebranka obřezava jednu svobodu za druhu, zakazuju se zbraně, oslavy a jakekoliv projevy svobodnych aktyvit. Realizuje se přisun nekompatybilnich mloku a připravuje ubytovani u vas doma. Novym polityckym stranam se zrobi pseudokonkurence, aby se nedostaly nad 5% a zavedu se take podminky, aby nemohly fungovat.

Idyjoti hykaju blahem nad osumdesatym vyročim mrtveho prezidenta, a přitom nevidi, že za jejich zadkem se schvaluju likvidačni zakony. Pokuty za cokoliv narostly do desetitisicovych a statisicovych vyšek. To je ta cesta, jak přinutit zbyle pracujici gadže k poslušnosti. Vyskakuješ si? Dostaneš stotisicovu pokutu, bo ti cosik najdem v kotlu, nebo si parkoval u stromu, prodal si jabka ze zahradky bez EET, překročil rychlost jizdy v kukuřici, hral si a zpival nepovolene věci, neměl si odrazku na čele nebo si uřednikovi řekl, že je kokot.

Tak to na světě chodi. Kdo drži hubu, když vidi, že jinemu se děje křivda, ten bude brzy tež na řadě...

Zdroj: http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=557499

Má pravdu předsedo. :D
Uživatelský avatar
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3062
Registrován: 19/7/2014, 19:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Obrázek
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »


Tohle točit se mnou, tak sem tak po...... strachy, že ty hajzlíky rozmáznu hasičákem. :D
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Vážení a milí čtenáři a pohané, pokud jste dostatečně „HateFreee“ (to jest, pokud nepoužíváte mozek) raději to nečtěte. Pokud ale svůj mozek používáte, zkuste dát těmto řádkům šanci. Žijeme ve zvláštní době: Někdy to vypadá, jako by vznikla jakási objednávka „z hora“ na to, aby bylo těm „dole“ (tedy obyčejným daňovým poplatníkům) v Čechách i Evropě do hlav tlučeno, že je třeba se stydět za to, že jste bílý heterosexuál, který chodí pět dnů v týdnu do práce, nebarvíte si hlavu, nefetujete, žijete rodinným životem, platíte daně, jste vlastenec, nebydlíte ve squatu, máte rád svůj národ , svou kulturu a rádi byste, aby Evropa zůstala evropskou. Jo a taky vám musí být hanba za to, že nechápete, že to s vámi myslí soudruzi z Bruselu moc dobře…

Tuhle jsem šel z fabriky, počítal svůj výdělek a koukám, že před panelákem stojí hlouček mládeže v zelených a černých tričkách. Říkám si, asi nějaké studentské sportovní družstvo přesvědčuje, aby občané našeho městečka zašli do místní haly na nějaký zápas. Ale mýlil jsem se: Šlo o volební agitačku ze(b)lených a pirátů. Agitujícím mládežníkům bylo v průměru asi tak devatenáct let, byli genderově správně napůl – tři kluci (teda podle účesů si nejsem moc jist, to víte, doba je nejistá a pohlaví taky) a tři holky. Měli takový přenosný stánek s letáčky, plackami greennazi a bukanýrů – eeee, pardon, pirátů. Když uviděli, jak kolem prochází příslušník dělnické třídy v montérkách, jali se mne pěkně po svazácku přesvědčovat, koho mám volit.

Chvilku jsem je s úžasem poslouchal, a koukám, že na stolečku nemají jen placky svých partají, ale i ty nechvalně proslulé HateFree Culture. A protože jsem vyznavač Óðina – a tudíž pohan škodolibý – rozhodl jsem se s Stopnickýjugend podiskutovat, když už mne zastavili. Nejdříve jsem se zeptal, kde chlapci a děvčata pracují. Nastalo mlčení… Pak jedna slečna pravila, že jsou studenti. Hm… to není nic špatného. povídám, naše země přece potřebuje další generaci lékařů, strojních a stavebních inženýrů, farmaceutů, agronomů, geodetů atd. Slečna (asi byla jejich mluvčí, kluci mlčeli jak zařezaní) na to nesměle pípla, že studuje „filozofii“. Já na to, že se do ní občas začtu taky, třeba do Aristotela nebo Nietzscheho a že myšlenky amerického revolucionáře Thomase Painea jsou mi hodně blízké. Slečna se začala mírně potit. Tak jsem tedy přešel k tomu, co mi jako nabízejí: Proč bych měl tedy volit zelené a piráty? Slečna povídá: „Protože naše strany vám zajistí svobodné používání internetu, důkladnou ekologickou politiku a dotace z EU budou rozdělovány spravedlivě.“ Hm… copak o to, stáhnout si zadarmo film, a neplatit žádné poplatky, to mi Babiš nenabídne. Ekologicky mi to snad myslí, takže pokud je tohle (až na tu hlášku o dotacích – kterou má v programu snad každá „proevropská“ strana) jejich program, určitě se někdo chytne a tyhle volby neprojedou, jak se jim stává běžně. Tak jo, přitvrdíme, říkám si. Zeptal jsem se tedy na to, proč mají na stánku taky ty placky HateFre? A teď to, vážení, začalo:

Slečna už pochopila, že si její činnosti moc nevážím. A že prý teda takhle (pokusím se citovat): „HateFree je projekt zaměřený proti nenávisti všeho druhu, rasismu, anticiganismu (tenhle pojem je pro mne novinka), homofobii a vůbec xenofobii v naší společnosti. Ale s naší volební kampaní nemá nic společného, jen sdílíme stejné hodnoty.“ Hm… Tak to je pecka, povídám a jste i pro genderovou vyváženost? Slečně se zablesklo v očích:“No samozřejmě!!! Ženy by měly mít v zaměstnání stejné podmínky, jako muži!“ Bezva, povídám, to by mohlo zajímat majitele továrny, kde pracuju, určitě bude rád, když se mu bude do práce hlásit více svářeček, soustružnic, frézařek, zámečnic a podobně… Odpověď, jak překvapivě, nepřišla. Za to jsem se dočkal otázky, že jako o co mi jde. Já na to, že mne zajímá, jak se staví k náboženství, protože jsem pohan, a jak jistě chápou, těžko proto mohu volit KDU-ČSL. Slečna pravila, že prý jsou piráti i zelení pro naprostou náboženskou toleranci a že každý má právo si věřit v co chce. Já na to, jak se staví k tomu, když někdo začne svým sousedům tlačit do hlavy svou víru násilím, jak se k tomu jejich partaje postaví? Děvče: „Ano! Náckové nesmějí dostat žádnou šanci!“ Hm… to je sice pěkné, ale „náckové“ tak nějak svoje náboženství, doufám, nikomu netlačí. Co třeba islám? „Uprchlíkům je třeba pomoci!!!“, povídá razantně slečna. Jo? A jak si to představujete, ptám se. „Evropa je dost bohatá, aby mohla pomoci, ti lidé to potřebují!!“. No pecka, jako daňový poplatník mám na to jistě každý měsíc ze mzdy něco strženo a co vy? Vám také jistě stát z vašich daní něco strhává na tu „pomoc“, že? Nebo přispíváte na nějaké konto dobrovolně z toho, co vyděláte? „My jsme studenti, my ještě přece nepracujeme!“ Tahle odpověď mě tedy fakt dostala do kolen.

Zajímavé na celém dialogu bylo to, že zbylých pět svazáků zarytě mlčelo, asi nebyli náležitě proškoleni. Původně jsem se o islámu vůbec nechtěl bavit, ale když už to soudružka svazačka nakousla, zeptal jsem se, jak vidí školství v Íránu, jak se dívá na to, že je to muslimská země, kde v poměru k ostatním islámským státům, studuje nejvíce žen na vysokých školách, a že nás přesto Systém straší s tím, jak moc je „Írán nepřítel“. Slečna na to, že ona spíše podporuje uprchlíky u nás, než v Iráku (fakt řekla, „v Iráku“ – nekecám). Já na to, jak je podporuje, když u nás podle statistik vlastně skoro žádní nejsou a zůstat tu nechtějí? „No přece tady tímhle!“ Už poněkud rozhořčeně a vztekle rozhodila rukama směrem ke stánku. „A mám pocit, že vy si ze mne děláte akorát srandu! A vůbec nás nechcete volit, že jo?!“. Na to jsem pravil, že je skutečně volit nechci. Slečna: „Tak proč nás tady už půl hodiny zdržujete?!“ Já: „No proto, že jste mne zastavili.“ Slečna už poněkud nepříčetně s pěnou u úst: „Podle toho kladiva (na krku nosím Thorovo kladivo) budeš asi taky pěknej primitivní nácek!!!“ Tady už jsem se začal opravdu nepokrytě smát ☺ . V tom jsem si všiml, že se k nám blíží můj soused, pan Čálek. Pan Čálek je důchodce, člen a dlouholetý volič KSČM. Ha! To by mohlo být velice zajímavé, jak si bude rozumět staromarxista s neomarxisty? No… Pan Čálek, stylově oblečen do bílého tílka, tepláků a ponožek v sandálech, se rozběhl nakvašen ke stánku černozeleného gangu a začal na ně řvát něco o debilech a „koukejte si to zbalit a mazejte vocaď nebo budete koukat!“ Protože jsem pohan klidný a mírumilovný, šel jsem radši domů, nechci mít žádné oplejtačky, že ☺ . Ať si to soudruzi vyřídí mezi sebou, koneckonců – Stalin se taky s Trockým trochu nepohodl, jak víme z historie.

A teď trochu vážně. Od slečny jsem se vlastně dozvěděl, že jsem „nácek“, „primitiv“ a že Thorovo kladivo je toho poznávacím znamením… To je velice zajímavá generalizace, která mne nutí také trochu „generalizovat“: Mám neodbytný pocit, že stoupenci HateFree a zmíněných partají nemají ani ty nejmenší znalosti z historie, ale ani ze zeměpisu. Že jsou vůbec všeobecně mimo realitu. Ale holt jim za to někdo platí, přece nemůžou být tak hloupí, že by to dělali všechno zadarmo? Možná, že jde o kombinaci obojího. Nebo jde o tzv. „užitečné idioty“? Ale staré přísloví říká, že „za blbost se platí“. Jenže tady bychom mohli za jejich blbost zaplatit všichni. Žiju na malém městě, je tu celkem klid. Pár hospod, kde si můžete dát knedlo, zelo, vepřo a nikdo před nimi neřve, že „islám to zakazuje!“. Holky tu chodí v minisukních a žádný imám jim do toho nekecá. Možná je to ta naše „zaprděná maloměštácká xenofobní čecháčkovská společnost, plná nenávisti k cizímu“, ale máme to tady tak rádi a líbí se nám to. Znáte kultovní německou kapelu Böhse Onkelz a jejich hit Keine Amnestie für MTV ? Možná by stálo za to, aby to bylo přezpíváno na Keine Amnestie für HateFree.

Zdroj: Pohanský kruh :lej:
Uživatelský avatar
Alfik
7. Major
7. Major
Příspěvky: 4245
Registrován: 16/9/2008, 19:23
Bydliště: Jeseník

Re: Vtipy

Příspěvek od Alfik »

Víte, jak vypadá matematická paralympiáda?
To se vezmou absolventi humanitárních oborů, a ti se pokoušejí vypočítat trojčlenku.
A ostatní jim fandí, jak se snaží...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Uživatelský avatar
Hans S.
5. Plukovník
5. Plukovník
Příspěvky: 3767
Registrován: 22/2/2007, 04:34
Bydliště: Gartenzaun
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od Hans S. »

Trismegistos píše:Vážení a milí čtenáři a pohané...
Nemyslím, že je jakkoliv cenné sem kopírovat kompletní články z něčích blogů bez ohledu na to, jestli je to "vtipné". Nech tohle téma prosím pro klasické vtipy.
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Hans S. píše:Nemyslím, že je jakkoliv cenné sem kopírovat kompletní články z něčích blogů bez ohledu na to, jestli je to "vtipné". Nech tohle téma prosím pro klasické vtipy.
Pokud si to myslí i ostatní Palbáci či moderátoři, tak rád vyhovím. :D
Uživatelský avatar
LewisCollins
vojín
vojín
Příspěvky: 13
Registrován: 14/12/2011, 11:56
Bydliště: Nové Strašecí
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od LewisCollins »

Je mi něco přes 30. Ale já W-mámy prostě... můžu. Když už byly zmíněny buchty a zadky.
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Obrázek
LewisCollins píše:Je mi něco přes 30. Ale já W-mámy prostě... můžu. Když už byly zmíněny buchty a zadky.
Tak na Hansovo přání, ke kterému se vedení přiklonilo, se tu již nic podobného neobjeví. Nadále zde nalezneš, již pouze politicky a nábožensky korektní, rasově a genderově vyváženou, kulturně obohacující anekdotu. Aneb jak říkával profesor Vomáčka: studenti, tomu říkáme oxymoron, nenechte se tím v životě zmást. :D
Uživatelský avatar
Alfik
7. Major
7. Major
Příspěvky: 4245
Registrován: 16/9/2008, 19:23
Bydliště: Jeseník

Re: Vtipy

Příspěvek od Alfik »

No, přinejmenším jako odkazy, příp. s nějakým krátkým popisem voc´gou, by se to sem dávat mohlo. Ať furt nejsme zašití ve svých "bublinách" :)
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Amiz
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1161
Registrován: 7/12/2012, 17:19

Re: Vtipy

Příspěvek od Amiz »

Motorolu dostal tajný agent Samsung :lol:
Putin budiž proklet.
Uživatelský avatar
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 5867
Registrován: 5/11/2010, 21:01
Bydliště: Praha

Re: Vtipy

Příspěvek od Polarfox »

Trismegistos píše:Tak na Hansovo přání, ke kterému se vedení přiklonilo
Ať v tom Hans není máchán sám, tak já se s ním zcela ztotožňuju.
Trismegistos píše:Nadále zde nalezneš, již pouze politicky a nábožensky korektní, rasově a genderově vyváženou, kulturně obohacující anekdotu.
Nikdo si na korektnost nehraje ani v nejmenším a buď to někdo chápe a nebo ne. Věci tohohle ražení nejsou dle mého ani tak vtipné, jako spíše smutné/blbé...a opět - buď někdo chápe proč a nebo ne. Nehledej spiknutí tam kde není.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“