Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Obrázek
Polarfox píše:
Trismegistos píše:Tak na Hansovo přání, ke kterému se vedení přiklonilo
Ať v tom Hans není máchán sám, tak já se s ním zcela ztotožňuju.
Hanse jsem zmínil, protože mne o to zde veřejně požádal. Jak vidno existence soukromých zpráv, je pro některé lidí buď věcí neznámou, a nebo se potřebují vyjadřovat veřejně.
Polarfox píše:
Trismegistos píše:Nadále zde nalezneš, již pouze politicky a nábožensky korektní, rasově a genderově vyváženou, kulturně obohacující anekdotu.
Nikdo si na korektnost nehraje ani v nejmenším a buď to někdo chápe a nebo ne. Věci tohohle ražení nejsou dle mého ani tak vtipné, jako spíše smutné/blbé...a opět - buď někdo chápe proč a nebo ne.
Co je a co není vtipné, je subjektivně vnímáno každou entitou jinak. Tebe, Hanse, mně, ani nikoho jiného nevyjímaje. Buď někdo chápe proč a nebo ne.
Polarfox píše:Nehledej spiknutí tam kde není.
Jediní, kdo se tu zmiňuje o spiknutí si ty. Sice nechápu proč, ale to je otázka spíše pro tebe. Já jsem nic takového nenapsal, ani nenaznačil.
Uživatelský avatar
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor
Příspěvky: 7850
Registrován: 14/8/2008, 06:44
Bydliště: Prostějov

Re: Vtipy

Příspěvek od Pátrač »

Začínáte mi jít na nervy. Nedohadujte se o spiknutích, vtip je vtip a glosa na jakékoliv téma - i vtipné - je glosa.

Ta situace s těmi pěti aktivisty a jedním drsoněm se mi osobně líbila. Zažil jsem něco podobného osobně několikrát. Dokonce jsem se přistihl, že podobné situace při volbách začínám vyhledávat, strašně se mi líbí jak ti mladí lidé zblblí kdovíkým dokáží plácat nesmysly, že to bere dech. Ale zase na ně nejsem zlý - nebyl jsem asi o moc lepší. Na druhou stranu když mi bylo 21 let, tak jsem studoval vysokou školu, velel školní jednotce, byl ženatý a měl půlročného kluka.
Možná jsem na to být takto švihlý neměl čas.

Mám rád vtipy nekorektní, například:

Skinhedi chytí cikána a říkají:
"Cigáne, zbili bysme tě, ale že je tady ta demokracie, tak ti dáme šanci. Taj máš kostku, když hodíš 1až 5 zbijeme tě, když hodíš šestku, můžeš házet ještě jednou."

mám rád vtipy drsňácký a

Baví se tři chlapi v kriminále, za co jsou zavření. Ten první říká, že za dalekohled. Ostatní nad tím kroutí hlavou. On jim to vysvětlí: "Dal jsem si ho na pušku a mířil jsem na prezidenta!"
Druhý povídá, že on sedí za slepice. Dva spoluvězni se na sebe nechápavě podívají, že to není ani možný."Ale jo, chlapi, ty slepice vyhrabali tchyni na zahrádce!"
Ten třetí vězeň říká, že sedí za lovení ryb. Opět nechápavé pohledy spoluvězňů, na které on reaguje: "Hodil jsem do rybníka granát a vyplavala jedna ryba a čtyři potápěči!"

mám rád vtipy které pobaví, například:

Kohn chodil celý život třikrát denně do synagogy, kdežto jeho soused Roubíček tam ani nevkročil. Když bylo Kohnovi sedmdesát, oslovil Hospodina takto: „Bože, budiž blahosloveno tvé jméno! Což minul den, abych nevelebil tvou slávu, což byl skutek, o němž bych se s tebou neradil? Což byl kdy služebník tobě oddanější než já? A přece - jsem starý, chudý, nemohu spát... Zato Roubíček, neznaboh, budižkničemu, synagoze nedal ani korunu, tahá se s poběhlicemi... A jak se mu přitom daří! Hospodine, já tě nežádám, abys ho ztrestal, ale prosím tě, řekni mi, proč jsi tak nenaložil i se mnou?”
Synagoga se otřásla v základech a ozval se strašlivý hlas: „Protože mě každý den otravuješ!”

Nechme tedy bádaní a pokud nějaký dobrý najdete, tak ho sem dejte.
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Uživatelský avatar
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 5867
Registrován: 5/11/2010, 21:01
Bydliště: Praha

Re: Vtipy

Příspěvek od Polarfox »

Trismegistos píše:Jak vidno existence soukromých zpráv, je pro některé lidí buď věcí neznámou, a nebo se potřebují vyjadřovat veřejně.
Ty jsi se k tomu taktéž vyjádřil veřejně a měl jsi tu potřebu, takže nevidím žádný problém v tom na to reagovat. Nebo ano?
Trismegistos píše:Jediní, kdo se tu zmiňuje o spiknutí si ty. Sice nechápu proč, ale to je otázka spíše pro tebe. Já jsem nic takového nenapsal, ani nenaznačil.
Trismegistos píše: Nadále zde nalezneš, již pouze politicky a nábožensky korektní, rasově a genderově vyváženou, kulturně obohacující anekdotu.
A já ti říkám, že nikomu to nevadí proto, protože by to bylo politicky nekorektní, genderově nevyvážené či cokoli v tomhle smyslu. To v tom vidíš ty. A proto na to reaguji veřejně, nic více v tom nehledej. Aby pak někdo neříkal "ti zlí moderátoři, ani nekorektní vtip si tu člověk nemůže poslat". Posílejte si co chcete....Kalouska, cikány, retardovaná zvířátka, šmarjá jsou to vtipy a nikdo tu není prudérní ani nijak korektní. Ale tohle už brousí někde na pomezí politiky a společenské debaty, kterou jsme zatím úspěšně z Palby odstřelili, tak proč to sem zase tahat?
Pátrač píše:Ta situace s těmi pěti aktivisty a jedním drsoněm se mi osobně líbila. Zažil jsem něco podobného osobně několikrát. Dokonce jsem se přistihl, že podobné situace při volbách začínám vyhledávat, strašně se mi líbí jak ti mladí lidé zblblí kdovíkým dokáží plácat nesmysly, že to bere dech.
Hele já to nikomu neberu, ale problém, který mám já s těmito "vtipy" je ten, že ti protagonisté v podstatě neexistují a nedokážu se do toho vžít. Je to taková těžce přes koleno bajka s obsazením toho nejhrdinštějšího Ilji Muromce drtícího toho nejčernějšího šajtána a já na tyhle "black and white" extrémy nejsem. Lidi vždycky plácali nesmysly...většina plácá nesmysly. Jen každý ten svůj nesmysl (a nebo ten "svůj" v případě toho, že jen zpívá něčí písničku, což je většina) a směje se a kroutí hlavou nad nesmyslem toho druhého. Na jednoho tvého mladého zblblého ti naservíruju přinejmenším kus za kus někoho jiného, s těmi "správnými" a uvědomělými názory, který se mu bude ofrňovat, ale sám bude také zcela mimo. Takže jaký význam tyhle "Nové pověsti české" mají? Kromě toho že to ukazuje, že autor na tom není o moc lépe než to co tam tepe?

Proto mám raději vtipy, co jsi poslal a ne nějaký výkřik do tmy ala tamto.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Trismegistos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1366
Registrován: 9/10/2011, 19:03

Re: Vtipy

Příspěvek od Trismegistos »

Polarfox píše:
Trismegistos píše:Jak vidno existence soukromých zpráv, je pro některé lidí buď věcí neznámou, a nebo se potřebují vyjadřovat veřejně.
Ty jsi se k tomu taktéž vyjádřil veřejně a měl jsi tu potřebu, takže nevidím žádný problém v tom na to reagovat. Nebo ano?
Polare, když už cituješ, tak cituj tak, aby si nevyjímal z kontextu. Napsal jsem:

Hanse jsem zmínil, protože mne o to zde veřejně požádal. Jak vidno existence soukromých zpráv, je pro některé lidí buď věcí neznámou, a nebo se potřebují vyjadřovat veřejně.

Čekal bych, že je jasné, jak jsem to myslel. Tedy pro tebe (a další podobně chápající) vysvětlení: Kdyby mi Hans, napsal to co napsal veřejně v soukromé zprávě. Tak bych to s ním probral jako s kýmkoliv zde na portálu, když mi napíše. Stejně jako jsem tento "problém" probral s jedním z moderátorů vlákna. Neměl jsem v úmyslu to nijak ve vlákně komentovat, jen se řídit dle domluvy s moderátorem vlákna.
Ve chvíli, kdy jsem si přečetl příspěvek od LewisCollins jsem si uvědomil, že by to nějakou reakci zasluhovalo, ať to tam tak "netrčí" a učinil jsem tak humornou formou (jak pro koho), netuše že se z toho další uživatel zjančí a budu tímto uživatelem dokonce obviněn z toho že "v tom hledám spiknutí". Nic víc v tom není. :D
Polarfox píše:A já ti říkám, že nikomu to nevadí proto, protože by to bylo politicky nekorektní, genderově nevyvážené či cokoli v tomhle smyslu. To v tom vidíš ty. A proto na to reaguji veřejně, nic více v tom nehledej. Aby pak někdo neříkal "ti zlí moderátoři, ani nekorektní vtip si tu člověk nemůže poslat". Posílejte si co chcete....Kalouska, cikány, retardovaná zvířátka, šmarjá jsou to vtipy a nikdo tu není prudérní ani nijak korektní. Ale tohle už brousí někde na pomezí politiky a společenské debaty, kterou jsme zatím úspěšně z Palby odstřelili, tak proč to sem zase tahat?
No, když si přeberu jak kolem toho naprosto zbytečně a nesmyslně vyvádíš, tak bych řekl, že si vše výše napsané sám popřel. Nic víc v tom není. :D
Polarfox píše: Hele já to nikomu neberu, ale problém, který mám já s těmito "vtipy" je ten, že ti protagonisté v podstatě neexistují a nedokážu se do toho vžít. Je to taková těžce přes koleno bajka s obsazením toho nejhrdinštějšího Ilji Muromce drtícího toho nejčernějšího šajtána a já na tyhle "black and white" extrémy nejsem. Lidi vždycky plácali nesmysly...většina plácá nesmysly. Jen každý ten svůj nesmysl (a nebo ten "svůj" v případě toho, že jen zpívá něčí písničku, což je většina) a směje se a kroutí hlavou nad nesmyslem toho druhého. Na jednoho tvého mladého zblblého ti naservíruju přinejmenším kus za kus někoho jiného, s těmi "správnými" a uvědomělými názory, který se mu bude ofrňovat, ale sám bude také zcela mimo. Takže jaký význam tyhle "Nové pověsti české" mají? Kromě toho že to ukazuje, že autor na tom není o moc lépe než to co tam tepe?
Vždy mě udivuje naprostá jistota některých jedinců, kteří u toho nikdy nebyly, ale vždy "ví" jak to proběhlo. Neříká se takovému typu lidí v této zemí "Český Pepa"? :D

A tahle má reakce, jen tu jen proto, že:

A: Nemám rád překrucování, tím spíše pokud se dotýká mé osoby.
B. Nemám rád, když si někdo na mne zkouší co mu projde.

Protože, zde už nějaký ten pátek funguji, tak si myslím, že budeš chtít mít jako vždy své poslední slovo. Tak tímto dávám najevo, že více na tebe v tomto vlákně nebudu reagovat. Piš si co chceš. :D
Uživatelský avatar
Skeptik
7. Major
7. Major
Příspěvky: 6728
Registrován: 16/1/2011, 22:28
Bydliště: Středočeská gubernia

Re: Vtipy

Příspěvek od Skeptik »

Polare, ten první mi připomněl jeden vtip od Uhla ... ano, toho disidenta, autora zprávy o zabití studenta Šmída, co byl zmocněncem vlády pro lidská práva a nyní napsal, že přičlenění Krymu k RF nebyl úplně košer, ale vůbec ne tak fuj, jak se nám snaží vsugerovat ta jediná správná propaganda.
Tento vtip je z roku 1999, kdy byl tím "zmocněncem", což mu přidává na pikantnosti :)

Malý skinhead slaví desáté narozeniny. Oslava probíhá normálně, balónky, fáborky, dort a pivka.
Pak nastane předávání dárků. Hrdý holohlavý otec podává synkovi velkou krabici. Malý skinhead i otevírá a vykřikne radostí.
"Jé tati, to je úžasná baseballová pálka. A jak skvěle padne do ruky."
"To není vše," odpoví otec: " kluci z party pro tebe taky mají dárek. Pojď do sklepa."
Ve sklepě visí za ruce u stropu cikán.
"Vyzkoušet, vyzkoušet ..." skladují skinheadi.
Malý skinhead vezme pálku a přetáhne s ní cikána.
A cikán spustí: "Happy birthday to you ..."
ObrázekObrázek

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Uživatelský avatar
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3062
Registrován: 19/7/2014, 19:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Skeptik píše:od Uhla ... ano, toho disidenta, autora zprávy o zabití studenta Šmída
Tady si dovolím faktickou poznámku... Autorem zprávy byla Drahomíra Dražská... Petr Uhl (jako zpravodaj Reuters) to jen prosadil do Reuters jako ověřenou zprávu... Bohužel dvoustupňové ověření (které Reuters používal) obešli tím, že mu věrohodnost zprávy potvrdila jeho žena Anna Šabatová (ano, současná ombudsmanka) přestože se jednalo o stejný primární zdroj - Drahomíru Dražskou... To jen pro upřesnění... :-)
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Uživatelský avatar
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 5867
Registrován: 5/11/2010, 21:01
Bydliště: Praha

Re: Vtipy

Příspěvek od Polarfox »

Trismegistos píše:A: Nemám rád překrucování, tím spíše pokud se dotýká mé osoby.B. Nemám rád, když si někdo na mne zkouší co mu projde.
Odkdy je třeba něco překrucovat, když existují písmenka, která zůstávají někde v databázi? :) A protože musím mít nutně poslední slovo, tak ti to jako zlý utlačovatel vysvětlím polopaticky a jasně ve třech větách (ať už se se mnou nemusíš zahazovat zde ani eventuálně v SZ) - Ty jsi uvedl text, který může být vykládán tak, že se tu nesmí posílat nekorektní vtipy, nebo přinejmenším některé (prostě jsi si "na odchodu" ublíženě rejpnul) a je to vůle modů. Já jako mod tobě a všem ostatním říkám, že nekorektnost je zcela ok a nemá s tím nic společného...někteří z nás v tom vidí zakuklenou politiku, které už jsme si užili v minulosti dost, nechceme ji tu a k jako takové věci se k tomu chováme (a ostatně už tu máme Uhla, Krym a vidíš, kam to míří). To že se mi nádavkem k tomu ještě to dílko jako takové nelíbí a nepovažuji tu politickou vtipnovsuvku za moc vtipnou, je už bonus a irelevantní.

Za mě konec.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Uživatelský avatar
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál
Příspěvky: 17865
Registrován: 26/1/2008, 15:48

Re: Vtipy

Příspěvek od skelet »

zazvonil zvonec, řečí je konec. Dále pokračujte v SZ nebo u piva
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor
Příspěvky: 7850
Registrován: 14/8/2008, 06:44
Bydliště: Prostějov

Re: Vtipy

Příspěvek od Pátrač »

Toto je dobré:

Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software

To je skoro o mě :rotuj:
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Uživatelský avatar
Barrymore
nadpraporčík
nadpraporčík
Příspěvky: 408
Registrován: 11/4/2006, 17:33

Re: Vtipy

Příspěvek od Barrymore »

Zaučuje starý nácek mladého, pouští mu k tomu diapozitivy..cvak - takže, mladej, tohle je hipík...
Hipíci se nechtěj prát a ani to neumí, takže je řezej hlava nehlava...cvak - tohle
je pankáč... ti se chtěj prát, ale neumí to, takže si s nima pohrávej, jak chceš...
cvak - a máme tu metalistu - ti se nechtěj prát, ale když na to přijde,
tak se umí ohánět.. ale taky to jde, když vás bude víc, žádnej problém...
cvak - tohle je historickej šermíř - chraň tě bůh, splíst si ho s hipíkem!
A Mistr Sun pravil: "Pokud nebyly povely dosti jasné, rozkazy dosti srozumitelné, pak je to chyba hlavního velitele."
noah11
podpraporčík
podpraporčík
Příspěvky: 270
Registrován: 17/11/2010, 13:10
Bydliště: Vranov

Re: Vtipy

Příspěvek od noah11 »

Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu.
Na pánech je obsazeno.
Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy.
Tam nikdo, tak hups tam.
Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí tři knoflíky -

Co to asi muže být?
Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí.
"Nevadí, zkusím to."
Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození.
"Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."
Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda?"
"Tak to vyzkouším." Zmáčkne a osuší ho horký vzduch.
"Hmmmm, to si taky musíme pořídit, strašně si libuje.
Na poslednim knoflíku je "AOT" - "co by to mohlo být?"
"Tak to vyzkouším!!!"
Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na jednotce intenzivní péče, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho:
"Pane, co jste prosím vás dělal?"
"Byl jsem na dámském záchodě, byly tam tři knoflíky, tak jsem je
zkoušel.
"A Vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička.
"No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!"
"Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů, penis máte pod polštářem!"
adminprofisu
desátník
desátník
Příspěvky: 47
Registrován: 29/1/2010, 17:40
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od adminprofisu »

Mladý pár sa rozhodol, že si spravia bábätko .... prestali používať antikoncepciu .... mesiac, dva, tri, polrok .... nič .... začali meniť polohy, nič .. .. vyskúšali bylinky, odvary, nič .... naobjednávali si doplnky stravy a lieky na potenciu a podporu plodnosti, nič nepomohlo.
Čo sa dá robiť - nakoniec išli k lekárovi.
- Pán doktor, chceli by sme mať dieťatko, ale nijako sa nám nedarí - skúšali sme všetko, bez antikoncepcie, v rozličných polohách, hocijaké odvary a lieky, dokonca sme aj veštici volali... a nič!
Lekár sa na nich tak dlho a skúmavo zahľadí a hovorí:
- Čo vám jebe, chlapi?!
Uživatelský avatar
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3062
Registrován: 19/7/2014, 19:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Uživatelský avatar
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 3837
Registrován: 26/1/2008, 20:47
Bydliště: kósek od Prostějova

Re: Vtipy

Příspěvek od kopapaka »

Jako malého kluka mě zajímalo, jak je možné, že letadla létají.
Tak jsem se stal leteckým technikem. Dneska už vím, jak to v letectví funguje.
Teď mě zajímá, jak je možné, že ta letadla nepadají.
ObrázekObrázek Obrázek
"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
vaclavicek88
Příspěvky: 2
Registrován: 27/10/2016, 02:18

Re: Vtipy

Příspěvek od vaclavicek88 »

Černý humor:

1: Co chybělo během holocaustu v židovské domacnosti? .....zidi

2: Kde se nachází nejvíce židů? ......v atmosfere

3: Jak se pozná židovský autobus? No že má výfuk zavedený dovnitr

4: Jak se pozná Somalsky gangster?....ze nosí hodinky kolem pasu

5: A proč za komunismu nezavreli Jaromíra Nohavicu? Protože ho Karel kryl (K)

Snad sem pobavil ;-) hlavně neotravovat s rasismama atd :-) tady se snad píšou vtipy....
arten
7. Major
7. Major
Příspěvky: 2707
Registrován: 10/3/2010, 01:30

Re: Vtipy

Příspěvek od arten »

Obrázek
:up:
Uživatelský avatar
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 5867
Registrován: 5/11/2010, 21:01
Bydliště: Praha

Re: Vtipy

Příspěvek od Polarfox »

Promazáno. Aneb vtipům zdar, politice zmar.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Uživatelský avatar
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 11761
Registrován: 28/8/2008, 11:14
Bydliště: Cheb

Re: Vtipy

Příspěvek od Zemakt »

Z kanadského tisku

Obviněn z nedovoleného importu odpadů byl 88 letý kanadský občan JB. Jmenovaný byl zadržen na torontském letišti po svém příletu z Prahy. Podezření vzbudil tím, že jeho dva kufry jen s velkou námahou smýkali čtyři urostlí zřízenci, zanechávajíce vyjeté koleje po kolečkách v mramorové podlaze příletové haly. Krátce předtím přitom obviněný tvrdil, že nemá nic k proclení.

Nařízená prohlídka zavazadel, přinesla službukonajícím policistům šok. Kufry byly naládovány kovovými cetkami nevalné kvality co do materiálu i zpracování. Jak sdělil našemu listu detektiv Murdoch, vysvětloval stařík přítomnost odpadů ve svých kufrech poněkud zmateným způsobem. Do Prahy prý letěl proto, že mu jistý MZ slíbil řád. MZ bydlí na největším hradě světa, odkud panuje své malé říši. Bohužel všechno pokazil nějaký farář z Himalájí, který se kamarádí s jeho synovcem Hermanem a nekamarádí se s Číňany. Protože MZ naopak Číňany miluje a jeho synovec Herman je říšským ministrem, musel MZ Číňany odprosit a požádat je o odpuštění za to, jaké má jeho ministr kámoše. MZ mu pak z pomstychtivosti řád nedal, ale našla se velká spousta hodných lidí, kteří mu dali jiné řády a hezčí.

Po zjištění, že ministrem Hermanem nemá stařík na mysli Göringa, ale, skutečně žijícího, svého synovce, upustil detektiv Murdoch od zkoumání duševního stavu podezřelého.

S probíhajícím šetřením nabyl detektiv Murdoch jistoty, že 88 letý stařík není pachatelem, ale obětí řádění tzv. šmejdů. Podnikatelé, pro něž se v Kanadě vžil název šmejdi, zneužívají bezmoc seniorů, lákají je na levné výlety, kde jim pak vnutí za drahý peníz neprodejné krámy. JB se stal obětí vyšší úrovně šmejdů, zabývající se ilegálním dovozem odpadů z cizích zemí.

V jeho kufrech byla nalezena m.j. medaile předsedy vlády, medaile poslanecké sněmovny, senátu a všech samosprávných krajů. Dále čestné občanství 138 měst a obcí dané země, medaile všech universit v zemi, včetně pobočky Zakarpatské university Užhorod, zlatý řetěz primátora Prahy, který byl ovšem z olova a 6 kilogramů odpustků pátera Halíka. Dále jedna krabice čestných doktorátů právnické fakulty Plzeň.

„Prodávali to na kila, každému, kdo si řekl“, vysvětloval stařík, „ale já to mám zadarmo“.

Umělecká plastika – cena ministra dopravy, byla ve skutečnosti zvlněným kusem asfaltu z ostravské dálnice. Dále byla nalezena zlatá karta Open Card a středně velké čapí hnízdo, spletené z rezavého drátu. Největší poplach ovšem vzbudila radioaktivní medaile, důmyslně skrytá v knize „Léčivé účinky černobýlu“. Úroveň vyzařované radiace představovala 12% úrovně hirošimské bomby a způsobila tak evakuaci letiště.

„To mi dala Drábová“, žaloval nešťastný stařík.

Vyšetřování detektiva Murdocha odhalilo možný mezinárodní skandál. Prakticky všichni stávající i bývalí ministři dané země, kteří byli ve funkci v posledních deseti letech, nacpali panu JB do kufru nějakou tretku. Jedinou čestnou výjimkou byl bývalý ministr zdravotnictví MUDr. Rath. Za jeho příkladný morální postoj mu ústy kanadského velvyslance poděkovala kanadská vláda. Jak se MUDr. Rath vyjádřil pro náš deník, sám má s obdobným jednáním hořkou zkušenost. Před několika lety mu do krabice od vína někdo nacpal potištěné papírky vysoké nominální hodnoty a dodnes z toho má oplétačky.

Případ ilegálního dovozu odpadů budeme nadále sledovat.

Autor: Miloš Zbránek

Mno musí se nechat, že pan soudce je fakt třída. Vcelku by mne zajímala jím vedená přelíčení :)
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Uživatelský avatar
Aaron Goldstein
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 3062
Registrován: 19/7/2014, 19:38
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Vtipy

Příspěvek od Aaron Goldstein »

Taky za články "Zpráva o putování do Němec" a "Testament švédského imáma" dostal důtku za to, že svými texty znevažuje soudcovský stav... Proti této důtce ovšem podal Zbránek ústavní stížnost...
Obrázek

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
noah11
podpraporčík
podpraporčík
Příspěvky: 270
Registrován: 17/11/2010, 13:10
Bydliště: Vranov

Re: Vtipy

Příspěvek od noah11 »

Malý cigan varí s mamou v kuchyni a vopchá si hlavu do muky a vraví:
- "Aha, mama, ja som biely."
Mama mu jednu jebne a povie mu:
- "Chod sa ukázať otcovi." Príde za otcom a vraví mu:
- "Pozeraj, otec, ja som biely ." Otec mu jednu jebne a pošle ho za dedom. Príde malý cigáň ku dedovi a hovorí mu:
- "Aha, dedo, ja som biely." Dedo mu tiež jednu prijebe a ešte k tomu
ho nakope do prdele... potom sa vráti späť do kuchyne a mama sa ho pýta:
- "Aké si si zobral z tohto ponaučenie ?" A malý cigáň jej odpovie:
- "Som 7 minút biely a už vás kurvy cigánske neznášam!
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“