Moderátor: Julesak
EjchVím, že vy (zde na Palba díkybohu jen pár jednotlivců) místní se časem stanete nevědomky štangmasty a pak blbě čumíte na chlapa, co přijel na výletě s rodinou
na oběd k "Vám" do hospody a nevědomky si sedl k vašemu proprzenýmu stolu, kde slintáte po večerech u dvou vodovejch desítek + to rádoby zabalíte do "politicko-právnické mluvy" -
sáhodlouhé litanie o ničem. Nezaujatej pohled by neuškodil oběma táborům. Někteří se tu v diskuzích perete za věci, které se týkají jiných národů a Vás, Ćechy, nemusí nijak vzrušovat,
jestli Ivanovi praskl kotel, nebo Johnovi zahla stará - až se bude řešit Honzík od Vás z vesnice, tak si pak dejte klidně přes držku ;)
Já nikdy netvrdil, že mám Rusy rád...já jim z řady důvodů nemůžu přijít na jméno (k nim patří i ten, že čím více si je někdo idealizuje a nekriticky obhajuje, tím větší averzi to ve mě vzbouzí, tím spíše když vidím, jak se značná část české společnosti propadá do bažiny). To asi nebude pro nikoho, kdo se tu pohybuje delší dobu, novinka. Jenže to má velké ALE. Já reju, když si myslím, že pro to mám solidní podklad a že je to zasloužené. A reju, když o to zakopnu, nevyhledávám to cíleně. Jízlivost a podobné věci mi klidně přišiješ, ale ne automatickou dehonestaci. To se při tom přišívání budeš hodně potit. Máš pravdu, že řadu lidí může můj styl dráždit a dráždí, ale k lidem, kteří jsou schopni argumentovat, ne jen ploše omlouvat a mlžit, se chovám zcela korektně a vážím si jich, i když se nemusíme shodnout. Není úplně můj problém, že řada lidí nahrazuje argumenty slepou vírou a ideologií. To mě nejen nepřesvědčí, ale stanu se ještě jízlivějším...Ejdou Rotacak píše:2 Polarfoxhiml hergot trochu nekritickej pohled by ti vůbec neuškodil. Vím na co narážíš, na rusofila - který má na vše argument a všechna světová media se proti němu spikla.Ty tomu svejma jízlivejma poznámkama a věčným, skrytým výsměchem vůči ruské politice 1990 - 2016 nasazuješ korunu. Ani si to neuvědomuješ, ale si stejný jako ti rusofilové,jen na druhé straně barikády ;) snad jsem tě neurazil. Vím, že vy (zde na Palba díkybohu jen pár jednotlivců) místní se časem stanete nevědomky štangmasty a pak blbě čumíte na chlapa, co přijel na výletě s rodinouna oběd k "Vám" do hospody a nevědomky si sedl k vašemu proprzenýmu stolu, kde slintáte po večerech u dvou vodovejch desítek + to rádoby zabalíte do "politicko-právnické mluvy" - sáhodlouhé litanie o ničem. Nezaujatej pohled by neuškodil oběma táborům. Někteří se tu v diskuzích perete za věci, které se týkají jiných národů a Vás, Ćechy, nemusí nijak vzrušovat,jestli Ivanovi praskl kotel, nebo Johnovi zahla stará - až se bude řešit Honzík od Vás z vesnice, tak si pak dejte klidně přes držku ;)
Přečti si prosímtě co jsem v těch příspěvcích psal (pokud možno na řádcích, ne mezi řádky...někdy to bývá kupodivu vhodnější) a pak na to eventuálně reaguj. Zatím tu vedeš nějakou svou svatou válku se svým imaginárním Polarem a jeho imaginárními výroky. S čímž ti jako reálný Polar moc nehelfnu, bohužel.Ejdou Rotacak píše:Voloďa neumí utáhnout přistávací kabel. Nemají výrobní kapacity a know-how na vývoj vlastních klíčových doplňků přistávací plochy.....tyhle kydy snad nejsou nutné a dělat z nich neandrtálce mi přijde infantilní. Víc k tomu Polare asi nemusím říkat. V tomhle topicu je 30 stran, na zahraničních webech dalších několik 1 000. Ve finále mezi řádky připouštíš, že si jen jeden z dalších, kteří vedou svoji osobní, svatou válku. Proč se na "rusofily" nevykašleš? jim je tvůj argument stejně putna a u ostatních se tvůj výrok degraduje - právě kvůli té neskryté jízlivosti a hanění.
Pod tento příspěvek se stoprocentně podepisuji. Máme na věc stejný pohledElbo Smogg píše:Pokud je to svědectví cca 15 let staré, tak je jeho současná relevantnost velmi diskutabilní. Každý vidí co chce vidět a zjevně do toho zdejší diskutující promítají více čí méně i své politické pohledy na svět.. Tak se také připojím s svým pohledemCo vidím je stará loď, která má potíže s přistávacím zařízením. Čmudí naprosto srovnatelně jako ostatní lodě s podobným pohonem, absolvovala delší cestu bez větších problémů (i když se měla podle některých asi každých 100 km potopit
). Loď z mnoha důvodů potřebuje přestavbu/opravu - ta má probíhat od 2018. Dále se mi zdá, že bude dobré dopilovat operační postupy, aby jim nepadlo letadlo, které mohlo přistát na zemi (pokud je pravda co se říká). Nevidím na jejím nasazení nic senzačního - prostě využití příležitosti k vyzkoušení nasazení palubního letectva a to jistě při vědomí všech rizik a možných problémů. Zkušenosti z tohoto nasazení jsou k nezaplacení a velmi pravděpodobně se promítnou do budoucna. Plus je pochopitelně částečným důvodem i divadýlko, tak jako u jiných armád.
Konečně na to někdo přišel. Julesáku OS RF jsou z většiny právě na té úrovni co odmítáš,diskutovat.Julesak píše:Ja len toľko - pokiaľ si niekto myslí, že dnešné OS RF a tie z prelomu storočí sú na podobnej či rovnakej úrovni, ďalšia diskusia nemá význam.
Je tu o tom niekoľko vlákien, kto chce si ich nájde.
Dobrú noc.
Školit tady mě, který v armádě své země odsloužil 19 let, z toho část dokonce jako velitel frontového útvaru, V ČEM JE SKRYTA ÚROVEŇ ARMÁDY je mimo mísu. Já to totiž vím. My zde pane kolego můžeme posuzovat jen to co víme a nebo víme s jistou mírou chyby. Tedy stav techniky. O tom se dnes děje v duši ruského vojáka nevíme vůbec nic. Jen vidíme, jak se celým Ruskem valí nekonečná smršť propagandy v duchu myšlenky: jsme sami proti celému světu, ale my se nedáme. A to už tady bylo. Nic nového.Elbo Smogg píše:Aha, úroveň armády je tedy jen o výzbroji, co se tu ještě člověk nedočte.. Ale proč ne, pokud chce někdo podobně lacinou reakcí na Julesaka shazovat sebe a úroveň zdejší diskuse, jeho volba