Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Jeden jazykovědný:
"Je zajímavé, že zatímco definice "kurvy" se podle jazyka a kultury mění, tak na tom, co je to "kurva kurevská", se shodnou všichni!"
A jeden tematický:
"Jéžiš! To mě bolí kříž..."
"Je zajímavé, že zatímco definice "kurvy" se podle jazyka a kultury mění, tak na tom, co je to "kurva kurevská", se shodnou všichni!"
A jeden tematický:
"Jéžiš! To mě bolí kříž..."
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Martin Hessler
- poručík
- Kontaktovat uživatele:
Jak se ukázalo, kořeny nejslavnějšího výrobku přibyslavských mlékáren sahají hluboko do období Protektorátu...
Neexistují žádné zoufalé situace. Existují pouze zoufalí lidé. /Heinz W. Guderian/
- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Přijde Bohuslav Sobotka do banky vybrat peníze,ale zapomněl si doklady...
-Vždyť mě znáte,víte,kdo jsem!
-No promiňte,to by mohl říct každý! Třeba jste dvojník!
Třeba Karel Gott ve stejné situaci zazpíval,Jarda Jágr předvedl práci s hokejkou...
-No jo,ale já nic neumím...!
-Pane Sobotko,v jakých bankovkách to chcete vyplatit?
Třeba Karel Gott ve stejné situaci zazpíval,Jarda Jágr předvedl práci s hokejkou...
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Nechápujersey.se píše:Přijde Bohuslav Sobotka do banky vybrat peníze,ale zapomněl si doklady...

Proč to dáváš do vtipů?

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Admirál Dönitz bol po Hitlerově smrti menovaný novým vodcom - paródia: https://videacesky.cz/video/that-mitche ... novy-vudce
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Putin solves the syrian conflict (Putin řeší Syrský konflikt)

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
RÁNO MI BRNKNUL ABÚ BAKR AL BAGHDADI ZE SYRIE A MOC SE SMÁL...
Povídá mi: Vy Evropané opravdu musíte být padlí na palici. Ty volby ve Francii mě fakt pobavily. Moji agenti a spolupracovníci tam obden mlátí lidi, znásilňují holky, kradou v sámoškách, terorizují důchodce a občas vjedou do lidí ukradeným náklaďákem. A vy nás pořád máte rádi!! Stavíte nám mešity, upravujete svoje školní osnovy, dáváte nám pauzu na modlení a obstaráváte halal jídlo. To mi hlava nebere...
Kdyby se o něco pokusili vaši lidé v Saudské Arábii – to by se divili! My bychom je rozpárali mečem rovnou na ulici. Stačí, když k nám přijedou ty blbky ze Švédského parlamentu. Jsou tak ,podělané, že si radši omotají hlavu šátkem – a my z toho máme legraci.
A teď ty volby... no to to je prča. Ti ustrašení Frantíci dávají přednost tomu posránkovi Makarónovi, nebo jak se jmenuje, a varují před Le Penovou, která by nám chtěla natrhnout prdel... Ti politici v Belgii, Francii, Švédsku, Rakousku, Německu a nebo třeba v Holandsku, to musí být totální idioti. Oni pořád ještě nepochopili, že se s vámi nechceme kamarádit, ale hodláme vám zakroutit krkem. No, zaplať Alláh...
Povídá mi: Vy Evropané opravdu musíte být padlí na palici. Ty volby ve Francii mě fakt pobavily. Moji agenti a spolupracovníci tam obden mlátí lidi, znásilňují holky, kradou v sámoškách, terorizují důchodce a občas vjedou do lidí ukradeným náklaďákem. A vy nás pořád máte rádi!! Stavíte nám mešity, upravujete svoje školní osnovy, dáváte nám pauzu na modlení a obstaráváte halal jídlo. To mi hlava nebere...
Kdyby se o něco pokusili vaši lidé v Saudské Arábii – to by se divili! My bychom je rozpárali mečem rovnou na ulici. Stačí, když k nám přijedou ty blbky ze Švédského parlamentu. Jsou tak ,podělané, že si radši omotají hlavu šátkem – a my z toho máme legraci.
A teď ty volby... no to to je prča. Ti ustrašení Frantíci dávají přednost tomu posránkovi Makarónovi, nebo jak se jmenuje, a varují před Le Penovou, která by nám chtěla natrhnout prdel... Ti politici v Belgii, Francii, Švédsku, Rakousku, Německu a nebo třeba v Holandsku, to musí být totální idioti. Oni pořád ještě nepochopili, že se s vámi nechceme kamarádit, ale hodláme vám zakroutit krkem. No, zaplať Alláh...
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Jinak řečeno, tak či tak, budoucím prezidentem Francie bude žena.kopapaka píše:"...tak či onak - budoucí prezident Francie nebude mít koule..."
Jen se ještě neví, zda bude vládnout sama, nebo prostřednictvím nastrčeného žáčka.

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Jen nevím, proč je to ve vtipech - je to totiž smutná pravda...Skeptik píše:Jinak řečeno, tak či tak, budoucím prezidentem Francie bude žena.kopapaka píše:"...tak či onak - budoucí prezident Francie nebude mít koule..."
Jen se ještě neví, zda bude vládnout sama, nebo prostřednictvím nastrčeného žáčka.

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Při tomhle se mi vybaví pasáž z jednoho dílu "Profesionálního válečníka". Kdy je Marcinko pozván do Bílého domu k nejmenovanému prezidentovi z konce devadesátých let, kde rozebírají jednu akci a prezident má rozhodnou zda udeří nebo ne. A prezident to zakončuje větou: "No, já nevím jestli do toho máme jít, ale moje žena říkala, že teď už musíme zareagovat silou, tak to tedy udělejte." A Marcinko si to komentuje slovy: "Alespoň, že je někdo v Bílém domě chlap!" :-)

Člen palby bez super hlášky pod čarou
Však on se k Vám vrátí.arten píše:Andrej Babiš je jeden z najväčších patriotov. Má svoju vlasť tak rád, že sa rozhodol rozdrbať vedľajšiu krajinu.
Pamatuji jeden takový případ, kdy jeden patriot nejprve ovládl vedlejší větší zemi s podobným jazykem, aby se následně vrátil do své domoviny ... Vaterlandu

- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Všetci kradnú!!!arten píše:Vy ste ho nechali nakradnúť

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...