Otazka 1 je: CO TO JE? NOVA CESKA PUSKA ALEBO FN SCAR?

Otazka 2: co viete o vyvoji novych utocnych pusiek, samopalov a PDW v CR a SR??
Je treba i neni treba, to je stejny jako treba s Tatrama, taky nejsou treba, muzeme si koupit treba Mercedes, jde proste o tradici jedny z historicky nejlepsich zemi co se vyroby zbrani tyka. A ze by se to nevyplatilo ekonomicky? Sami pisete, ze o ty zbrani nic nevite, takze ani nevite, jak je dobra, co kdyz je to neco naprosto uzasnyho, pred cim si ostatni sednou na prdel? Je to jen mlaceni prazdny slamysa58 píše:Kupuju si kdejaký časopis s vojenskou tématikou a od projektu CZ 2000 jsem o ničem nikde neslyšelOtázkou je zda je pro naši armádu třeba vyvíjet naši zbraň....
Osobně by se mi následovník sa58 líbil, ale kdo si je koupí? Možná Slovensko, dnes dělá zbraně kde kdo, to už není skvělá výroba jako mezi WW1 a WW2 kdy jsme patřili mezi největší exportéry zbraní...
Toto teda vidím poprvé, ale poslední "news" je 2,5 roku staré...N_Eser píše:Zde jsem našel nějakou stránku s nějakými novými CZ braněmi
http://czechweapons.com/index.php
nevim jak moc je to aktuální. Vypadaj spíš jako rozpracované návrhy podle vzhledu, všechno to jsou takový ošklivý bedny..