Co se týče tendrů, výš jak dlouho se vleče tendr na přezbrojení celní správy Rase?
nekonečně dlouho Rase, nekonečně.celní správu netuším
Celní správa provozuje vrtulníky???Zemakt píše:nekonečně dlouho Rase, nekonečně.celní správu netuším
Proto když slyším slovo tendr, mám osipky.
No a tady je právě ten zakopaný pes, bohužel.Jediný, kdo tendry nezvládá jsou uniformované složky státu
Tak pri tomto, tendrovať čokoľvek iné ako balík, je šialenstvo...Rase píše: 2021 - končí životnost vrtulníků W-3A Sokol
2022 - končí životnost vrtulníků Mi-8/17
2026 - končí životnost vrtulníků Mi-24V
2028 - končí životnost vrtulníků Mi-171š
Ahoj, som rád že "žiješ."Smutná krabice píše:arten:
Těm 171Š nekončí životnost, ale je nutné udělat prohlídku a ta když dopadne dobře tak se jim protáhne životnost o dalších 1000 letových hodin.
toto sú tri kategórie vrtuľníkov, aj Airbus, aj Leonardo (a s istou výhradou aj americké firmy) vedia ponúknuť kompletný "balíček." iste je výhodnejšie tendrovať ten, ako každú kategóriu samostatne.Rase píše: 2021 - končí životnost vrtulníků W-3A Sokol
2022 - končí životnost vrtulníků Mi-8/17
2026 - končí životnost vrtulníků Mi-24V
ok, dobre vedieť. Len tam by som povedal, že morálne zastaranie bude veľmi rýchle a modernizačný potenciál na plnohodnotný "západný" útočný vrtuľník dosť nízky.skelet píše:Mi-24V byly dodány ve stejné době, takže i tam bude životnost podobná.