https://defence-blog.com/news/u-s-air-f ... -2021.html

autorem vizualizace B-21 Mike Tsukamoto
JA se na nej nedivam jako na nejaky fuzni uzel vseho co je na zemi nebezpečného a je potencialnim cilem vysoke dulezitosti. Ale mohu zhodnotit aerodynamickou a technologicku uroven konstrukce. A proto jsem napsal, to co jsem napsal. Neexistuje nic tak aerodynamicky cisteho, nic vetsiho,nic jineho postaveneho z materialu ktere byly uplatněny jiz u B2. A nikdo to nezvladne jeste ihodne dlouho. Nikdo na svete se nedotahl ani na B2 stejne jako kdysi na SR 71.kenavf píše:Ktoré? B-21? Už si ho videl letieť?
Daj vedieť až v decembri 2021.
Na tak vyšpičkovaný projekt ako bol SR-71, vzhľadom k technologickým úrovniam tej doby, sa asi ťažko niekto dotiahne.HONZIK11 píše:.. Nikdo na svete se nedotahl ani na B2 stejne jako kdysi na SR 71.
To je furt o tom letadle, o kterem neni znama jedina fotka, jen pocitacova vizualizace?HONZIK11 píše: Ale mohu zhodnotit aerodynamickou a technologicku uroven konstrukce. A proto jsem napsal, to co jsem napsal. Neexistuje nic tak aerodynamicky cisteho
To nedodržovanie termínov a množstiev sa týka USA tak isto ako Ruska. A bavíme sa vraj o sériovke v dec.2021.Zemakt píše:..Tudíž se mi tyhle časové termíny v programu nazdají zas tak nedosažitelné. Ono US není RU, ať se to komu líbí či ne.
Jinak od prosince 2018 se toho moc nezměniloSkeptik píše:Dzin píše:To jako, že si Američané tu maketu B-21 Raider vyrobili sami ???
Nevěřím
Mnohem pravděpodobnější, že, že si ji nechali vyrobit v Číně![]()
První kus makety se jmenoval B-2.0 druhý B-2.1
V USA z B-2.1 udělali B-21 v Číně z B-2.0 udělali H-20 …. to je OK.
Skeptik píše:Vzhledem k předpokladu, že první kusy budou operační za 7 let (2025) předpokládám, že se nebude jednat o zcela nový letoun, ale spíš verzi / upgrade stávajícího B-2.
Nové motory, nová avionika, nový nátěr a tak ...