Jednostranných prohlášení jsme v minulosti vstřebali statisíce bez hnutí brvou, proč je tohle automaticky liché? protože dle jednostranného vyjádření
útočili židi a těch přece zemřelo hodně v koncentračních táborech

Mrzí mne, že jsem ti rozšlápl "ideologickou bábovičku".Zemakt píše:Není třeba, víceméně jsi mi potvrdil to, na co jsem se ptal na začátku. Tjs. jednostranné prohlášení, jehož autorem je "tiskové oddělení" ruského MO. Díky.
Nejsem rudej ani pruhovanej, a tak bohužel nemám co přiznávat. Obecně jsem ovšem dost opatrný a méně chytlavý na různá tvrzení. Obzvláště pocházejí-li z ruské dílny. Empirická zkušenost se tomu říká. De facto jsem vůči nim takovej malej SkeptikJen se ti to nechce veřejně přiznat.
Ještě Edjou:Dle vyjádření ruského ministerstva obrany to civilní letadlo malém vletělo do prostoru odkud útočily izraelské F-16.
Mi známe souřadnice odkud byl veden útok?
Nemusí to být liché, jen říkám, bacha jsou to Rusáci, zde je možné vše. A to je celé.proč je tohle automaticky liché?
Paranoia?Nemusí to být liché, jen říkám, bacha jsou to Rusáci, zde je možné vše. A to je celé.
A takémuto prehláseniu veríš viac! "Na irackej základni žiadny zranený, jedenásť zranených, tridsať zranených, štyridsať dva zranených".Zemakt píše:Není třeba, víceméně jsi mi potvrdil to, na co jsem se ptal na začátku. Tjs. jednostranné prohlášení, jehož autorem je "tiskové oddělení" ruského MO. Díky.
Měli to být prý nějaké sklady v oblastech / městských částech Al-Kiswa, Marj al-Sultan a Baghdad Bridge. Ale na mapě jsem to nehledal.skelet píše:A jaké cíle vlastně postřelovali? Dohledal jsem jen chlubení se zabití 23 bojovníků během náletu 6.2 (čas 1:15am). Nicméně článek je datován na 6.2.2020 7:45pm. K ostřelování civilního letadla došlo po 23 hod.
Můžeš mě Skeptiku navést? Klidně do SZ.
což mi teda překladač přeložil jakoВ расписании прибывающих рейсов аэропорта Дамаска не оказалось самолета, который, по утверждению Минобороны России, вылетел в сирийскую столицу из Тегерана в ночь на 6 февраля и якобы «едва не был сбит» в результате ракетного удара Израиля. Об этом в пятницу, 7 февраля, сообщает «Новая газета».
Как отмечает издание, если исходить из версии, представленной российским оборонным ведомством, самолет должен был приземлиться в Дамаске около часа ночи. Однако в расписании прибытия аэропорта с полуночи до 4:40 не значится ни одного рейса. Существует вероятность, что рейс был чартерным, однако даже в таком случае его прибытие должно было быть отражено в расписании.
a když se dívám na flightradar, tak se na letu 6Q514 zrovna hodinky řídit nedajíRozpis příletových letů na letiště v Damašku nezahrnoval letadlo, které podle ruského ministerstva obrany letělo v noci z 6. února do Teheránu do syrského hlavního města a údajně „bylo téměř sestřeleno“ v důsledku izraelského raketového útoku. V pátek 7. února podle Novaya Gazeta.
Podle publikace mělo letadlo podle verze předložené ruským obranným oddělením přistát v Damašku asi v jednu ráno. V době odletu do půlnoci do 4:40 však nejsou uvedeny žádné lety. Je možné, že let byl charterový, ale i tak měl být jeho přílet promítnut do harmonogramu.