Hodnosti
Moderátor: jarl
- jaromír dolanský
- praporčík
- Kontaktovat uživatele:
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
No to je docela problém, hodnost souvisí s počtem příspěvků ve fórech. Je zde asi jediná možnost, lze vytvořit speciální hodnost "nevoják" nebo "civilista". Tato označení se potom nemění.jaromír dolanský píše:Lze se vzdát hodnosti - tedy, požádat aby u jména nebyla uváděna ?

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Taky bych se o ni přihlásil. To hodnocení podle počtu příspěvků mi nějak nesedí a nejen tady na Palbě.sa58 píše:No to je docela problém, hodnost souvisí s počtem příspěvků ve fórech. Je zde asi jediná možnost, lze vytvořit speciální hodnost "nevoják" nebo "civilista". Tato označení se potom nemění.
Jestliže je nepřítel ukryt v nedobytné pevnosti, dbejte na to, aby se odtamtud opravdu už nikdy nedobyl.
A co takhle?
A co zavést tradiční armádní označení "Občanský pracovník"? Jako byli u různých ubytovacích zpráv a dělali na útvarech práce, na které záklaďáci neměli a vojáci z povolání by je nikdy nedělali.Marvin píše:Taky bych se o ni přihlásil. To hodnocení podle počtu příspěvků mi nějak nesedí a nejen tady na Palbě.sa58 píše:No to je docela problém, hodnost souvisí s počtem příspěvků ve fórech. Je zde asi jediná možnost, lze vytvořit speciální hodnost "nevoják" nebo "civilista". Tato označení se potom nemění.
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Možná by šlo udělat přihlášení do určité skupiny a ta skupina by měla samostatné postupy. Podobně je to řešeno na jednom simulátorovém fóru - zde. Členové si vyberou, jestli RAF, nebo Luftwaffe, nebo já nevím co dalšího tam ještě mají
. Je to docela hezké a opět to trochu ukáže, na co se uživatel specializuje.

-
- Důstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, ale to bychom poněkud kopírovali Válku.cz a jiné fóra. Nevím, dal bych o tom hlasovat. Tyhle stávájící hodnosti, jsem tehdy zavedl já a Lord a tem po určitých výhradách souhlasil. Jsme češi ( většinou ) a slováci. Ti mají hodnosti stejné. Nerad bych abychom zde měli nějaké hodnosti gruppenfuhrera apod. Ale nechť se všichni vyjádří.....

Neruš nepřítele, když dělá chybu …
( Napolen )
Otázka Hodností: (házel jsem to i "vedle", tak raději i sem)
Co se týče dotazu na absenci hodností, zatím to není na pořadu dne. S ohledem na povahu šablony phpBB bylo vytvoření hodností poměrně pracný úkol. Vytvořit extra hodnost "bez hodnosti" nebo "civilní zaměstnanec" je celkem zbytečná práce navíc. Nemluvě o další sadě - třeba letectva.
Ta část adminů, která se stará o "úpravy kodu" Palby má na práci jiné palčivější záležitosti spojené s provozem, než řešit averzi některých členů k hodnostem na VOJENSKY SITUOVANÉM Diskuzním Foru.
Zkuste prosím respektovat, že Palba tímto způsobem funguje a že VE SKUTEČNOSTI tu armádní hodnost nikdo udělenou nemá. Jde prostě jen o "vojenstvím inspirovanou" metodu ocenění práce pro Palbu a na vojenském DS je vhodnější, než třeba ocenění typu "mladší diskutér", "starší diskutér" či "redaktor".
Co se týče dotazu na absenci hodností, zatím to není na pořadu dne. S ohledem na povahu šablony phpBB bylo vytvoření hodností poměrně pracný úkol. Vytvořit extra hodnost "bez hodnosti" nebo "civilní zaměstnanec" je celkem zbytečná práce navíc. Nemluvě o další sadě - třeba letectva.
Ta část adminů, která se stará o "úpravy kodu" Palby má na práci jiné palčivější záležitosti spojené s provozem, než řešit averzi některých členů k hodnostem na VOJENSKY SITUOVANÉM Diskuzním Foru.
Zkuste prosím respektovat, že Palba tímto způsobem funguje a že VE SKUTEČNOSTI tu armádní hodnost nikdo udělenou nemá. Jde prostě jen o "vojenstvím inspirovanou" metodu ocenění práce pro Palbu a na vojenském DS je vhodnější, než třeba ocenění typu "mladší diskutér", "starší diskutér" či "redaktor".

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
-
- Důstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Fatale: Tak pozor, dávat do souvislosti avatar a hodnost? Tenhle avatar mám od začátku existence Palby a tak nějak ke mě patří. Necítím potřebu měnit každý týden obrázek. Mimochodem tam jak si jistě všiml nemám nějakého SS-mana ale generála pravidelné německé armády Hermanna Hotha, což si myslím nebyla zas až tak komplikovaná postava....

Neruš nepřítele, když dělá chybu …
( Napolen )
- Alchymista
- 5. Plukovník
Súčasný stav mi pripadá normálny a celkom logický vzhľadom na zameranie a veľkosť fóra.
Kopírovať válka.cz by bolo asi chybou. Vzané do dôsledku, na válka.cz majú rozdelené počítanie a hodnotenie všetkých príspevkov a "príspevkov k veci" - tj. k faktografickej časti fóra, čo je myslím správne, ale vyžaduje neustálu údržbu a kontrolu. Fórum na válke je tiež podstatne väčšie, so širším členským zázemím a trochu odlišne orientované. Chodím pravidelne na obe fóra.
Kopírovať válka.cz by bolo asi chybou. Vzané do dôsledku, na válka.cz majú rozdelené počítanie a hodnotenie všetkých príspevkov a "príspevkov k veci" - tj. k faktografickej časti fóra, čo je myslím správne, ale vyžaduje neustálu údržbu a kontrolu. Fórum na válke je tiež podstatne väčšie, so širším členským zázemím a trochu odlišne orientované. Chodím pravidelne na obe fóra.
take it easyRadar píše:Fatale: Tak pozor, dávat do souvislosti avatar a hodnost? Tenhle avatar mám od začátku existence Palby a tak nějak ke mě patří. Necítím potřebu měnit každý týden obrázek. Mimochodem tam jak si jistě všiml nemám nějakého SS-mana ale generála pravidelné německé armády Hermanna Hotha, což si myslím nebyla zas až tak komplikovaná postava....

válka je vůl