0:26 - 0:28 personál v reflexných vestách v jednom z najväčších nákladných lietadiel na svete plnom ochranných prostriedkov (rúška, respirátory) sú BEZ NICH.Flader píše:

Moderátor: jarl
0:26 - 0:28 personál v reflexných vestách v jednom z najväčších nákladných lietadiel na svete plnom ochranných prostriedkov (rúška, respirátory) sú BEZ NICH.Flader píše:
Odporúčam v aprílovej Obrane článok o UHL.Juraj Tichý píše:TNecudoval by som sa, keby ze sa znovu aktivuju aj nejake kasarne a zrekonstruju pre karantenne opatrenia. Zároveň by vedeli sluzit aj na mobilizacne ucely.
Ministerstvo vnútra dopláca na tie nenakúpené Bell 429, ktoré by na papalášske výlety premiéra a ministrov, prípadne na transport boxov so vzorkami úplne stačili. Mať v letke MV 3 vrtuľníky, z toho 2x Mi-17, je úplná tragédia.Juraj Tichý píše: Fakt je ten,ze vojaci idu jak pila. A pánboh zaplať za Glcacove Blackhawky. To co tie masiny nalietaju v týchto dnoch je neuveriteľne.
Hadam z toho vyklepu este 9-12 kuskov nejakych vrtuli.
Ďakuje. Priznám sa predtým som ho vedome preskočil a urobil som chybu. Bolo tam pár zaujímavých informácií. Aj negatívnych. Takú rozdrobenosť vo veleni u ÚHL, ÚVN a Vojenský úrad hygienyFlader píše:Odporúčam v aprílovej Obrane článok o UHL.
Hej, Blackhawky su úplny overkill momentáln, a LUH by sa určite hodili viac. Ale ak by mali lietať Mi-17, tak brutálne šetríme aj s UH-60.Hall píše:Ministerstvo vnútra dopláca na tie nenakúpené Bell 429, ktoré by na papalášske výlety premiéra a ministrov, prípadne na transport boxov so vzorkami úplne stačili. Mať v letke MV 3 vrtuľníky, z toho 2x Mi-17, je úplná tragédia.
Na druhej strane, tie dva Airbusy prídu viac ako vhod.
BH sú na urgentné dodávky materiálu a výsadky testovacích tímov s vybavením fajn. Ale na veľa letov by stačili aj Lakoty s polovičnou cenou letovej hodiny. Možno tie lety trochu tlačí aj armáda, aby noví piloti rýchlo dosiahli nálety na požadovanú spôsobilosť a odbornosť..
Ten model B bol taký dosť vsunutý do úst moderátorom. " A je nejaká šanca, že budeme mať stíhačiek menej?" Čo už na to Naď po všetkých tých svojich vyjadreniach mal povedať?Hall píše: "Model B" je podľa ministra niektoré stíhačky neskôr predať inej krajine.