Podporujem

Moderátor: jarl
Čau, lidi, další týden za námi. Já už spím asi jenom dvacet minut za den, ale zvládám to. Pro vás všechno. Pro tuhle úžasnou zemi plnou šikovných lidí. Žiju z těch vašich děkovných dopisů, jak jsem prý zachránil tisíce mrtvých.
1) Tam už je dost dlouho uvedený - tohle je pěkně starý cintát. Dobré ráno Šípková Růženko.Juraj Tichý píše:Čau, lidi, další týden za námi. Já už spím asi jenom dvacet minut za den, ale zvládám to. Pro vás všechno. Pro tuhle úžasnou zemi plnou šikovných lidí. Žiju z těch vašich děkovných dopisů, jak jsem prý zachránil tisíce mrtvých.![]()
![]()
Prosím, prosim kolegovia spoza rieky Moravy. Nominujte ho do G. knihy rekordov.
1) OK, beruJuraj Tichý píše:1) napriek tomu, že je to Slovák, je nám nejako ten Váš budúci diktátor ukradnutý, vratane politického diania. Mne ten článok bol navrhnutý včera a hneď ma pobavil.
2) u nás sa to tak hovorí. Avšak so slovenským diktátorom v Prahe, raz možno tie hranice posunieme k rieke Morave na celom toku![]()
![]()
Iridentisticky začneme podporovať moravskú samostatnosť![]()
Zatiaľ ste to ešte nepochopili, ale plán 1993 je premyslený dlhodobý plán ako Česko-Slovensko prebudovať na SlovenskočeskoKolonozácia už začala.
To má nejméně dvě vysvětlenízzz píše:Nový význam slova "absolutní" ... říkal to šéf sportovců (a profesí advokát), tak patrně jde o sportovní popř. advokátní hantýrkou
„Paní (náměstkyni) Y mi paní ministryně X přidělila jako kontaktní osobu. Paní Y byla absolutním člověkem paní X. Paní Y se o ni starala, záleželo jí na kariéře paní X,“
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mini ... ano-108397„Paní Kratochvílovou mi paní ministryně přidělila jako kontaktní osobu. Paní Kratochvílová byla absolutním člověkem paní Valachové. Paní náměstkyně se o ni starala, záleželo jí na kariéře paní ministryně,“ řekl Jansta Seznam Zprávám.