Vtipy

Galerie, Album, výroky o válce.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Pikujuci brizolit
poručík
poručík

Re: Vtipy

Příspěvek od Pikujuci brizolit »

Ejdou, Rusko nie je štát ale životný štýl v Tvojom tvrdení mi akosi logicky nedáva zmysel :D Prosím o dovysvetlenie :-?
“War is a matter not so much of arms as of money.”― Thucydides, History of the Peloponnesian War
Ejdou Rotacak
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Ejdou Rotacak »

Sedí myslivec v hospodě a chlastá, občas vyjde ven a zařve do lesa "zelenym nahoru!"
Takhle se to opakuje celé dopoledne, myslivec už je pěkně najebaný, ale pořád
se zvedá a řve k lesu "zelenym nahoru!"

Hospodskej to už nemůže vydržet, tak se myslivce zeptá, proč pořád tak křičí?
"mám na brigádě policajty a sází stromky".

Až když ti přistane komár na koulích, tak si uvědomíš, že ne všechno jde řešit násilim
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Ataman píše:Co to?
Duhový jednorožec už byl trochu nadsázka (i když po nějakých hračkách už taky tuším šli), ale jestli je zmrzlina pro děti v barvách duhy nepřítel státu, tak to to zviřátko nebude mít lehký :D

Teď po změnách ústavy se ještě "nasmějeme", protože absurdita a syrovost všeho zařadí na turbo.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
Pikujuci brizolit
poručík
poručík

Ejdou, dobré vtipy, vzdávam sa :D

Ked ti v práci povedia, že "to dokážeš len ty", znamená to, ze nenašli iného blba, ktorý by to urobil.

Moje ex mě chtěla ztrapnit před svými kamarádkami a tak jim řekla, že jsem hroznej v posteli. Měli jste vidět ten obličej, když s ní ani jedna nesouhlasila.

Kto si chce kúpiť Tehelné pole?

Obrázek
“War is a matter not so much of arms as of money.”― Thucydides, History of the Peloponnesian War
Pikujuci brizolit
poručík
poručík

Porovnajte si dva články na tému jedného cvičenia....
Ako vtip dobré 8-)

https://svet.sme.sk/c/22448951/vojenske ... jakov.html
vs
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
zzz
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od zzz »

Pikujuci brizolit píše:
Kto si chce kúpiť Tehelné pole?
"predaj - futbalový štadión. Dobrá poloha, vhodný na koncerty, pasenie oviec apod.(...)"
Nejdřív jsem moc nechápal. Ale po pročtení
https://futbal.pravda.sk/ostatne/clanok ... epredavam/ už mi začalo docházet např. ta narážka na emailovou domenu @skalica.sk :rotuj:

Znamenitě pobavilo to ironicky míněné využití parcely v širším centrum Blavy jako "pastviny". :mrgreen:

Ale v tom využití "na koncerty" přece není nic vtipného, nebo? Přece už tradičně probíhaly koncerty jak na původním, tak na nynějším (novém) stadionu.
"Opravdu myslíte, že někdo, kdo vyhrál volby férově s 79%, potřebuje následně mlátit lidi na ulicích a vypínat internet??"
https://twitter.com/BenesikOndra/status ... 4985394178
Držím jim palce, ať se o vnitřní politice své vlasti můžou rozhodovat naprosto svobodně.
Moudře. Demokraticky.
Bez násilí. Sametově.
Skeptik
7. Major
7. Major

Příspěvek od Skeptik »

Aha, díky za vysvětlení "tripple zet".

Já to pochopil tak, že Slovan hraje "taký futbal", že koncerty, ba i pastva oveček, je výnosnější ... a ještě k tomu větší zábava.

Teď jsem ale koukal, že to není pravda, a Belasí to válcujou jak Slavie a Liverpool :up:
No nic i tak jsem se zasmál :lol:

Nicméně jednu připomínku bych měl bratja. Čo je toto ???
Reakciu Ivana Kmotríka, jedného z najbohatších Slovákov a majiteľa futbalového Slovana, ktorý stojí aj za akciovkou NFŠ, získala RTVS.
Kmotríka ? Vážně ???
To se na Slovensku nezmůžete na pořádného KMOTRA ???
Víte kolik jich máme my ???
A někteří i po slovensky rozprávajů :mrgreen:
ObrázekObrázek

"Hádá-li se člověk s blbcem déle než pět minut, hádají se blbci dva," Jan Werich
"Važte si lidí, kteří hledají pravdu, a střezte se těch, kteří tvrdí, že ji našli," Voltaire
Julesak
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Julesak »

Vieš, my tu v Horných Uhrách máme všetko len tak akože, teda ani poriadne kmotra nemáme, len takého kmotríka...
Obrázek

Nie je dôležité ako sa hlasovalo, ale ako sa to spočítalo.

Jediný režim ktorý uznávam je pitný.
Pikujuci brizolit
poručík
poručík

Skeptik, toho jedného čo hovorí už ani nie "husákovčinou" ale viac asi lužickou srbčinou si nechajte, veď Vám valcuje 30 percent pravdielne 8-)

zzz, dobrý postreh :razz:

Niko by hádam povedal viac, ja nie som fanúšik Slovana, aj keď , asi ani niko :D
zzz
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od zzz »

edit: To co jsem psal níže je založeno na mém omylu = nemá smysl číst co jsem napsal, neboť je to nesmysl. Omlouvám se.

Pikujici brizolit
jj - vůbec mi to nedávalo smysl.

Jasně, že vím, že maličké okresní město Skalica obývá atypicky hodně lidí s "horoucím" srdcem/naditým měšcem pro fotbal (=prvoligový FK a druholigový MFK Skalica). Pro srovnání - asi nejmenší okresní město v ČR je Rakovník, ale v tak maličkém městě vrcholovému fotbalu "pšenka nekvete". Ale přece jen - hodně se mi nezdálo, aby ze fotbalisti ze Skalice byli schopni konkurovat Slovanu působícímu v tak ekonomicky silném regionu jako je Bratislava :shock:

Po sportovní stránce by mě to udivilo (protože Skalica je v Záhorie, tj. majorita tamních nepotřebuje řešit městský paradox = malý byt, do přírody daleko a tak se hledá vyžití např. na fotbalovém hřišti. A navíc Záhorie patrně bude region kde je spousta pracovitých lidí pilně pracujících ve vinohradu/na zahrádce/na poli, takže fotbalový dorost nic moc protože fotbalová sezóna se kryje s prací venku). Prostě fotbalové úspěchy ze Skalice chápu jako "drnovický" fenomén sui generis.

Ale vůbec jsem nevěděl, že místní patriot ze Skalice má pod palcem bratislavský Slovan :idea:
Naposledy upravil(a) zzz dne 21/7/2020, 11:30, celkem upraveno 1 x.
"Opravdu myslíte, že někdo, kdo vyhrál volby férově s 79%, potřebuje následně mlátit lidi na ulicích a vypínat internet??"
Držím jim palce, ať se o vnitřní politice své vlasti můžou rozhodovat naprosto svobodně.
Moudře. Demokraticky.
Bez násilí. Sametově.
HONZIK11
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od HONZIK11 »

To neni mozne , reinternace kouzelnika. :D
Julesak
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Julesak »

... svet je malý.
Obrázek

Nie je dôležité ako sa hlasovalo, ale ako sa to spočítalo.

Jediný režim ktorý uznávam je pitný.
niko
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od niko »

Pikujuci brizolit píše:Niko by hádam povedal viac, ja nie som fanúšik Slovana, aj keď , asi ani niko :D
Jooj tak ja zas fanusik Slovana nie som. :lol: Ale inak skoda toho stadiona. O Kmotrikovy viem len to, ze bol zatial jediny Slovak, ktory mal ACJ-319. :wink:
Juraj Tichý
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Juraj Tichý »

SLOVAAAAN
Najúspešnejší klub Slovenska a co sa futbalu tyka, tak aj Česko-Slovenska s víťazstvom v pohari víťazov poharov, kde porazil FC Barcelona.
zzz
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od zzz »

Od té doby co Inter Bratislava dopadl jak dopadl, tak který zápas Slovan Bratislava je derby?

Nebere mě ligový fotbal (ve kterém jde o body a tudíž o5 hrozí "Ivánku kamaráde").

Ale rád bych udělal výlet na takový (hypotetický) "derby-přátelák" hraný někdy během dlouhých letních večerů: Slovan vs. Austria nebo Slovan vs. Rapid. Jednou v Blavě a přátelskou odvetu ve Vídni. S Admirou by to asi nešlo, protože hraje na moc malém stadionu
Moudře. Demokraticky.
Bez násilí. Sametově.
hydrostar
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hydrostar »

zzz píše:Pikujici brizolit
jj - vůbec mi to nedávalo smysl.

Jasně, že vím, že maličké okresní město Skalica obývá atypicky hodně lidí s "horoucím" srdcem/naditým měšcem pro fotbal (=prvoligový FK a druholigový MFK Skalica). Pro srovnání - asi nejmenší okresní město v ČR je Rakovník, ale v tak maličkém městě vrcholovému fotbalu "pšenka nekvete". Ale přece jen - hodně se mi nezdálo, aby ze fotbalisti ze Skalice byli schopni konkurovat Slovanu působícímu v tak ekonomicky silném regionu jako je Bratislava :shock:

Po sportovní stránce by mě to udivilo (protože Skalica je v Záhorie, tj. majorita tamních nepotřebuje řešit městský paradox = malý byt, do přírody daleko a tak se hledá vyžití např. na fotbalovém hřišti. A navíc Záhorie patrně bude region kde je spousta pracovitých lidí pilně pracujících ve vinohradu/na zahrádce/na poli, takže fotbalový dorost nic moc protože fotbalová sezóna se kryje s prací venku). Prostě fotbalové úspěchy ze Skalice chápu jako "drnovický" fenomén sui generis.

Ale vůbec jsem nevěděl, že místní patriot ze Skalice má pod palcem bratislavský Slovan :idea:
Ty jo, co plácáš o Skalici a fotbalu? Tam do nedávné doby vládl hokej. Skalica jako bývalý účastník slovenské extraligy a v jeden čas i jeji vícemistr, to ale bohužel dotáhl k bankrotu a naštěstí jen k pádu do nižší soutěže. A divit se fotbalu v malém městě? Máme tady u nás v lize málo příkladů, kdy nejde o fotbal, ale peníze? Viz Příbram a její snahy vyhnout se klinické smrti...
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
kenavf
7. Major
7. Major

Příspěvek od kenavf »

Milionár Kmotrík je rodák zo Skalice(patriot?) a majiteľ Slovana Bratislava a televízie TA3(vysielanie počasia napríklad oznamuje počasie vo veľkých mestách na Slovensku a v Skalici). Kmotrík mal zrekonštruovať štadión Slovana Bratislava a vláda ho mala odkúpiť, to odkúpenie terajšia vláda odmieta pretože bolo dohodnuté so starou vládou a štadión sa "predražil".
https://futbal.pravda.sk/ostatne/clanok ... epredavam/
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

ObrázekObrázek
zzz
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od zzz »

edit: To co jsem psal níže je založeno na mém omylu = nemá smysl číst, co jsem napsal, neboť je to nesmysl. Omlouvám se.
hydrostar píše: A divit se fotbalu v malém městě? Máme tady u nás v lize málo příkladů, kdy nejde o fotbal, ale peníze? Viz Příbram a její snahy vyhnout se klinické smrti...
Tak schválně: kde dlouhodobě funguje model "nejde o fotbal, ale o peníze"... ty kluby které zhruba takto fungovaly: Blšany - OUT, Drnovice - OUT.

A opravdu neznám město velikosti Skalica, kde by se uživily 2 fotbalové kluby - jeden prvoligový, druhý prvoligový. Tj. Tvůj příklad s Příbramí tomu neodpovídá.

Plus faktor geografie - Skalica je defacto pohraniční město - od západu i od severu. Píšeš, že jsi od Kyjova, tak to znáš v JMK/ZLK (=přilehlé regiony ČR poblíž Skalice). Když škrtnem Hradiště, kde to drží "král proherních automatů", tak ve kterém městě v JMK/ZLK úspěšně a dlouhodobě funguje fotbalový klub v 1. či 2. lize? Kromě Zlína nevím o žádném. Znojmo bylo dlouhodobě stabilní, ale spadli do 3.

Brno (v KrPoli) je hodně zvláštní a moc nechápu proč ani v Brně se stabilně nedaří hrát 1. ligu. :shock:

Ad Příbram - sice to moc nesedí na situaci Skalica, ale můžu na tom vysvětlit proč mě tak překvapilo Skalice v inzerátu - to co mě zmátlo na vtipném inzerátu: že kdosi ze Skalice prodává skvělý stadion z prosperujícího města (kde je tak draho, že leckterým se vyplatí "emigrovat" do chudší oblasti v sousedním Rakouska - Kitsee,...)... To je podobné, jako kdyby vyšel inzerát, že kdosi z Příbrami prodává některý ze stadionů pražských S (Eden, Letná - řazeno abecedně).

Proto mě tak zaskočilo, že šéf bratislavského Slovanu je skalický patriot. :idea: . Já si totiž prvně vyložil ten inzerát, že některý z obou fotbalových klubů ze Skalice koupil bratislavský Slovan, mančaft stěhuje do Skalice a volný stadion nabízí k prodeji... ještě štěstí že to bylo v sekci Vtipy, protože bych svému omylu fakt uvěřil. :mrgreen:

Měj se.

P.S. S hokejem ve Skalici máš pravdu viz např. tamní rodák Žigo, akorát to moc nesouvisí s tím vtipem o fotbalovém stadionu
Naposledy upravil(a) zzz dne 21/7/2020, 11:31, celkem upraveno 1 x.
Moudře. Demokraticky.
Bez násilí. Sametově.
Hektor
7. Major
7. Major

Příspěvek od Hektor »

Tak s NFŠ to bolo tak že štát to zaplatil a Slovan poskytol pozemok potom odkúpil štadión za 1€ s tým že ho bude udržovať klub a využívať ho môže aj reprezentácia. Proste tunel na štát.
Nikdy Kmotikovy nezabudnem ako v TA3 povedal že ak bude štadión stavať sám tak tam bude pristavaná cukrarnička a ak mu pomôže štát bude tam hotel a čuduj sa svete je tam hotel a príjmy z neho idu Kmotrovi do vrecka a nie štátu.
Kmotor ako majiteľ Artmedie Petržalka zožal obrovský úspech keď vďaka úplatkom vyhral ligu.
Pre ukážku v sezóne keď kúpil Slovan v zimnej prestávke mala Petržalka 11 penalt Slovan 1 na konci sezóny Slovan 20 Artmedia 11.
Slovan je dnes herne silný až neuveriteľne, dokonca si myslím že viac ako Artmedia v časoch LM (cca 2005).
Kmotor po tom zo vstúpil do Slovana vycucal hráčov a staff z Artmedie následne získal štadión Pasienky a zničil už druhý klub Inter Bratislava. Ten dočasne zanikol a 300 detí z jeho dorastu išlo na ulicu. Do Slovana išlo len 9 talentov.
niko
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od niko »

Nech je to ako chce. Kmotrik mi je v podstate ukradnuty. Ale podpisat zmluvy s podnikatelom, nech statu postavi futbalovy stadion a ked ho postavi, vyhlasit zmluvy za neplatne s tym, ze ked mu stadion zhabe banka, stat kupi stadion od banky, osobne povazujem za "albansky styl politiky" a nebezpecny precedenc pre buduce vztahy stat-sukromny sektor. Dufal som, ze 90te roky uz mame za sebou.
Odpovědět

Zpět na „Fotografie, vtipy, citáty“