A co se týká filmů/seriálů podle her, potom obvykle filmy věrné hře jsou propadáky a naopak ty, které mají společné jen názvy jsou nejlépe hodnoceny. Ve světle tohoto, co je tedy lepší?

Moderátor: jarl
Opravdu?Dzin píše:Řešit to jakou barvu pleti kdo má mi přijde jako prkotina. ... Chtít po fiktivním filmu z historie historickou přesnost je jako chtít po historickém dokumentu uměleckou úroveň či epičnost.
Ono se, alespoň podle toho co jsem zatím četl, nejedné jen o prodej práv. Podle všeho bude mít Warhorse roli koproducenta.jarl píše:Obávám se, že na kladení podmínek je Warhorse malý hráč. Nevím jak to chodí při adaptaci počítačových her, ale v knižní branži většinou musí i ta největší esa nechat filmařům volnou ruky. Když někdo koupí práva k nějakému dílu, logicky si jej hodlá adaptovat podle svých představ a o žádná omezení nestojí. Někdy se to řeší tak, že je autor přibrán do týmu a nebo jsou s ním některé změny konzultovány, ale obvykle může pouze trnout jaký bude výsledek.
https://tech.ihned.cz/c1-66827870-kingd ... ebo-serialHraná podoba herního hitu je v počátečním stadiu přípravy. Přípravné práce probíhají v Los Angeles a v Praze. Podle Variety se na české straně o produkci stará generální ředitel Warhorse Martin Frývaldský.
"Uzavření koprodukční dohody je první výstřel ze startovní pistole závodu na dlouhé trati. Přestože s hraným filmem dosud žádné zkušenosti nemáme, aspirace máme docela velké, bavíme se o filmu, který má oslovit diváky na celém světě, stejně jako se nám to povedlo se hrou Kingdom Come: Deliverance. My jsme byli vždycky docela 'control freaks' a bylo a je pro nás podstatné dělat si věci po svém. Věříme, že ve spolupráci s Wild Sheep, která má mimo jiné v portfoliu další herní značku Yakuza, se nám to podaří," řekl Frývaldský HN.
toho jsem si nevšiml, nevíš přesněji kde a kdy? Teď jsem to začal hrát od nuly, ale dříve jsem si toho nevšiml.Mimochodem, oni tam černoši jsou - je to takový easter egg, a nejsou vidět, jen se o nich mluvíVávra si udělal prdel z idiotů
Jak je ten mastičkář v Sázavě, co ti dává pár kvestů, třeba ať seženeš zub, víchu, apod., tak když počkáš do večera, až si zajde do hospody, tak on se tam baví s místníma. A má několik hlášek, které se náhodně mění, a opakují.skelet píše:toho jsem si nevšiml, nevíš přesněji kde a kdy? Teď jsem to začal hrát od nuly, ale dříve jsem si toho nevšiml.Mimochodem, oni tam černoši jsou - je to takový easter egg, a nejsou vidět, jen se o nich mluvíVávra si udělal prdel z idiotů
jinak s tvým textem souhlasím.
Vemi pěkné. Až překvapivě.Pre Zemakta
Greyhound: Bitka o Atlantik / Greyhound: Bitva o Atlantik (2020)