Tu cenu jsem nakoupil na AN, od Scottyho. Na relevanci se ho musíš zeptat.
Pokial viem, granat ale nesmie opustit Vojensky obvod ani pocas letu. Teda zjednodusene povedane nemoze preletiet nad civilnym uzemim.Scotty87 píše: niko
Pokud by šlo všechno dobře tak by stříleli z hloubi jednoho vojenského prostoru do druhého.
slavik píše:Za komančů v půlce osmdesátých jsme u Mimoně slyšeli rachot a říkalo se,že rusáci odpálili cvičně rakety směrem na Ural.Je fakt,že se toho hodně nakecalo.Osobně jsem ale ve Švýcarsku navečer slyšel dělostřelbu a druhý den nám švýcaři říkali,že to byly cvičné střelby přes civilní prostor.Naprosto jsem to jako záložní dělostřelec nechápal.Oni to ale brali jako samozřejmost.Rok 1995,oblast Felben,pod Bodamským jezerem.Prý nemají žádný vojenský prostor ke střelbě.
No prý to trefili do kaňonu a kopírovalo to svah.Zemakt píše:To myslíš jako odražené střepiny a šutry, nebo jako, že se to trefí zrovna někam tam do kaňonu?
Většinou asi ne, to je fakt, ale pokud z nějakého důvodu nelze přerušit palbu, tak je problém.skelet píše:no ta poznámka s ručním nabíjením moc logiku nedává, to je fakt