Zalezi od materialu a vzdialenosti. Hentamto urcite neprestreli.kenavf píše:Aký hrubý pancier/plech dokáže prestreliť Sa-58čka?
Inak viac ako pancierovanie v predu by som doporucil pancierovanie na vrchu veze kvoli dronom.
Zalezi od materialu a vzdialenosti. Hentamto urcite neprestreli.kenavf píše:Aký hrubý pancier/plech dokáže prestreliť Sa-58čka?
Tusim ich nedali ani na modernizovane befkaJuraj Tichý píše:Edit: teraz som si uvedomil, že Zuzanam zabudli nalepiť slovenske výsostne znaky. Nie je to vec povinná?
A prečo by mali?Flader píše:Lenže s radarov nejde k PS ani jeden. Všetky dostanú jednotky VzS.
Radiolokačné družstvo tak bude poskytovať spôsobilosť C-RAM. Dnes batéria Igla nemá radary krátkeho dosahu, keďže boli pre svoju zastaranosť zrušené. Novo vybudovaná spôsobilosť na batérii Igla bude obsahovať aj C-RAM spôsobilosť.• 6 ks 3DRL ELM-2138M blízkeho dosahu:
- pre zabezpečenie rádiolokačného prieskumu vzdušného priestoru a potrieb PVO (GBAD) protilietadlových čiat prenosných PLRK 9K38 IGLA plrb Nitra so zámerom doplnenia chýbajúcej hlavnej techniky aj s spôsobilosťami C- RAM.
Našiel som v požiadavkách toto:Flader píše:A prejdú? VzS majú svoj systém.
Takže prepojenie na DELOSYS by nemal byť problém.Rozhrania na iné systémy
Zobrazovanie a prenos dát a správ v súlade s STANAG 4312 a 5516, požiadavka na kompatibilitu s LETVIS, CSI, ICC, ACCS, ASV ASTRA PVO, TATRAPAN PVO, SAMOC s otvorenou možnosťou pripojenia iných systémov protokolom ASTERIX, spojenie linkové a rádiové v štandarde TCP/IP s možnosťou variabilného pripojenia k rozličným C2 systémom OS SR.