Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Při "odborných" diskuzích poslední doby se mi vybavily tyto vtipy:
Jednomu chlapíkovi zmodralo varle. Byl z toho nesvůj, svěřil se do péče odborníků. Po celé bezvýsledné sérii vyšetření došli odborníci k závěru: amputovat.
Po čase chlapíkovi zmodralo i druhé varle. Skončilo stejně jako první.
Do třetice zmodral chlapíkovi penis. Smířený s nevyhnutelným výsledkem, seděl chlapík smutně v čekárně a loučil se se svým mužstvím. Všimla si ho sestřička a ptá se, proč je tak smutný. Pověděl jí o svých problémech. Sestřička soustrastně pokyvuje hlavou a pak se zeptá:
„A nepouštějí vám džíny?“
Jiný chlapík se začal dusit a modrat. Dlouhá řada vyšetření byla bezvýsledná a když už doktoři nevěděli kudy kam, předepsali chlapíkovi lázně. Chlapík, aby v lázních trochu vypadal, si šel koupit pár nových košil. V krámě povídá:
„Prosil bych nějaké košile velikosti třicet osm.“
Prodavačka ho okukuje a pak povídá:
„Podle mě jste velikost tak dvaačtyřicet.“
„Víte, já jsem zvyklý si kupovat osmatřicítky … “
„Když budete nosit osmatřicítky, budete se dusit a modrat … “
Jednomu chlapíkovi zmodralo varle. Byl z toho nesvůj, svěřil se do péče odborníků. Po celé bezvýsledné sérii vyšetření došli odborníci k závěru: amputovat.
Po čase chlapíkovi zmodralo i druhé varle. Skončilo stejně jako první.
Do třetice zmodral chlapíkovi penis. Smířený s nevyhnutelným výsledkem, seděl chlapík smutně v čekárně a loučil se se svým mužstvím. Všimla si ho sestřička a ptá se, proč je tak smutný. Pověděl jí o svých problémech. Sestřička soustrastně pokyvuje hlavou a pak se zeptá:
„A nepouštějí vám džíny?“
Jiný chlapík se začal dusit a modrat. Dlouhá řada vyšetření byla bezvýsledná a když už doktoři nevěděli kudy kam, předepsali chlapíkovi lázně. Chlapík, aby v lázních trochu vypadal, si šel koupit pár nových košil. V krámě povídá:
„Prosil bych nějaké košile velikosti třicet osm.“
Prodavačka ho okukuje a pak povídá:
„Podle mě jste velikost tak dvaačtyřicet.“
„Víte, já jsem zvyklý si kupovat osmatřicítky … “
„Když budete nosit osmatřicítky, budete se dusit a modrat … “

- Juraj Tichý
- Kapitán
Ako sme asi domestifikovali vlka...
Príbeh:
Našla som psa, nemá obojok, zdá sa byt trochu agresívna. Nemá rada kúpanie, ale bola hrozne špinavá. Zabralo to väčšinu noci, ale teraz pohodlne odpočíva na posteli.

Príbeh:
Našla som psa, nemá obojok, zdá sa byt trochu agresívna. Nemá rada kúpanie, ale bola hrozne špinavá. Zabralo to väčšinu noci, ale teraz pohodlne odpočíva na posteli.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Sněhová bouře uvěznila hosty v anglické hospodě, nestěžují si
Na šedesát hostů uvízlo v hostinci Tan Hill Inn v hrabství Yorkshire v pátek, když se přišli podívat na koncert kapely Oasis revival. Večer udeřila plnou silou sněhová vánice a napadl metr sněhu. Hosté si však nestěžovali, naopak. Někteří se vyjádřili v tom smyslu, že odejít ani nechtějí. „Atmosféra je velmi dobrá a dispozici je spousta piva,“ uvedl na sociálních sítích jeden z uvězněných.
Podle manažerky restaurace se hosté skamarádili a jsou stále v dobré náladě. Přispěl k tomu zřejmě i fakt, že v hospodě jsou velké zásoby jídla a pití.
Můj sen od patnácti let....
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek ... _clipboard
Na šedesát hostů uvízlo v hostinci Tan Hill Inn v hrabství Yorkshire v pátek, když se přišli podívat na koncert kapely Oasis revival. Večer udeřila plnou silou sněhová vánice a napadl metr sněhu. Hosté si však nestěžovali, naopak. Někteří se vyjádřili v tom smyslu, že odejít ani nechtějí. „Atmosféra je velmi dobrá a dispozici je spousta piva,“ uvedl na sociálních sítích jeden z uvězněných.
Podle manažerky restaurace se hosté skamarádili a jsou stále v dobré náladě. Přispěl k tomu zřejmě i fakt, že v hospodě jsou velké zásoby jídla a pití.
Můj sen od patnácti let....
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek ... _clipboard
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Ráno jsem nastoupil do autobusu. Všichni tam měli náhubky, jenom pes ne.
Debatovali jsme se známým, zda je nebezpečnější pes bez náhubku nebo člověk bez náhubku. Jste-li v přítomnosti psa bez náhubku, pak poznámku, že by pes měl mít náhubek, majitel (pokud vám rovnou nevrazí facku) odbude slovy „On nekouše.“ Pak máte vážně pokousané dítě.
Na poznámku, že by si měl nasadit náhubek, reaguje člověk bez náhubku (pokud vám rovnou nevrazí facku) záplavou frází o svobodě a vakcínách. V jedné malé firmě infikoval člověk bez náhubku polovičku zaměstnanců.
Rád bych, kdyby jednou člověk bez náhubku poznámku o náhubku (pokud by mi rovnou nevrazil facku) odbyl jen slovy „Nemám kovid.“
Pozn. Je možno pojem „náhubek“ ve spojitosti s člověkem nahradit pojmem „respirátor“.
Debatovali jsme se známým, zda je nebezpečnější pes bez náhubku nebo člověk bez náhubku. Jste-li v přítomnosti psa bez náhubku, pak poznámku, že by pes měl mít náhubek, majitel (pokud vám rovnou nevrazí facku) odbude slovy „On nekouše.“ Pak máte vážně pokousané dítě.
Na poznámku, že by si měl nasadit náhubek, reaguje člověk bez náhubku (pokud vám rovnou nevrazí facku) záplavou frází o svobodě a vakcínách. V jedné malé firmě infikoval člověk bez náhubku polovičku zaměstnanců.
Rád bych, kdyby jednou člověk bez náhubku poznámku o náhubku (pokud by mi rovnou nevrazil facku) odbyl jen slovy „Nemám kovid.“
Pozn. Je možno pojem „náhubek“ ve spojitosti s člověkem nahradit pojmem „respirátor“.

Já znám firem, kde se testují, mají náhubky i očkování s tejně firmu z karanténních důvodů zavřeli :-D
- Ejdou Rotacak
- Kapitán
Já se to vkládání příloh prostě tady na Palbě nenaučim
4 turbovrtule na C-130, 3 turbohřídele na vrtulníku, to vše k přesunu Hummeru. A vy jste si mysleli že vaše SUV má blbou spotřebu...
https://www.pinterest.com/pin/348747564879049063/

4 turbovrtule na C-130, 3 turbohřídele na vrtulníku, to vše k přesunu Hummeru. A vy jste si mysleli že vaše SUV má blbou spotřebu...

- Juraj Tichý
- Kapitán
Ejdou Rotacak píše: 4 turbovrtule na C-130, 3 turbohřídele na vrtulníku, to vše k přesunu Hummeru. A vy jste si mysleli že vaše SUV má blbou spotřebu...
Naposledy upravil(a) Juraj Tichý dne 8/12/2021, 12:25, celkem upraveno 1 x.
- Ejdou Rotacak
- Kapitán
2 Juraj
na volvoforu (taky phpBB) nemám s připojováním příloh, videí, editací příspěvků absolutně žádný problém, tady na Palbě (ačkoli editor vypadá prakticky totožně)
nefunguje nic podle mnou zažitých postupů
na volvoforu (taky phpBB) nemám s připojováním příloh, videí, editací příspěvků absolutně žádný problém, tady na Palbě (ačkoli editor vypadá prakticky totožně)
nefunguje nic podle mnou zažitých postupů
- Juraj Tichý
- Kapitán
To je reakcia Grety na ten presun SUV :-D
- Ejdou Rotacak
- Kapitán
Edjou, dává to i Parmezáno a ten rozhodně nemá dva metry na sto. Přičemž o jeho baujahru taktně pomlčím. Vypadá to možná strašidelně, ale strašidelné to fakt není.

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
- Ejdou Rotacak
- Kapitán
podivej se kolik dutejch bijců běhá po světě
vo tom to neni žejo...
už jste mi tu asi 3 x posílali návod a po dvou zhnojenejch pokusech jsem
to po 2 minutách snahy zase vzdal.
Zůstanu v přidávání příloh věrný jiným phpBB. Ty jsou pro kretény,
normálně si tam vystředim obrázky v textu, třeba 10...tady si nedokážu
představit, že bych do jednoho příspěvku dal 2 fotky. Já tam totiž nenahraju
ani jednu