Sraz PALBY podzim 2007
Moderátor: jarl
No, kdyby se michan neožral jako " carský důstojník" byla by tam celkem skvělá atmosféra.
Vše bylo o vojně o technice a Skvělej Sa nás podaroval dárkem.
Něco jsme se i dozvěděli o práci adminů a o zákulisí Palby.
Všichni skvělí až na " michana".
Sa proč je ten Tvůj dárek tak dobrej, z čeho je tak dobře udělanej???
Vše bylo o vojně o technice a Skvělej Sa nás podaroval dárkem.
Něco jsme se i dozvěděli o práci adminů a o zákulisí Palby.
Všichni skvělí až na " michana".
Sa proč je ten Tvůj dárek tak dobrej, z čeho je tak dobře udělanej???

Sraz
Michane, chlast chráni lidi před infarktem a pravidelná malilinkatá otravička krve 1x týdně prý dle nových výzkumu prodlužuje samotravičovi život o měsíc! A když se zúčastní ranního příchodu samotraviče tchýně, tak jsou na pokraji úmrtí, vlastně tchýně a náš hrdina na pokraji života! Proto, jen tak dál a houšť! Děláš pro zdraví vše! cha,cha!
Re: Sraz
Mildo Mildo, zkus upřesnit pojem malilinkatá otravička krve. Znám totiž pár lidí, kteří u této klasifikace uvádějí hodnoty např 15 piv, 10 velkých, případně různé zajímavé kombinace. Čili množství lihu po kterém bych já osobně byl na sr*čku.Milda píše:Michane, chlast chráni lidi před infarktem a pravidelná malilinkatá otravička krve 1x týdně prý dle nových výzkumu prodlužuje samotravičovi život o měsíc! A když se zúčastní ranního příchodu samotraviče tchýně, tak jsou na pokraji úmrtí, vlastně tchýně a náš hrdina na pokraji života! Proto, jen tak dál a houšť! Děláš pro zdraví vše! cha,cha!

Z Palby jsem odešel, dotazy už na mě nesměrujte.
Je třeba předeslat - kolena neměla chybu.
Co udělal michan, protože nemá moc zubů, tak si ho nechal dodělat.
Nepraštil bys ho???
Pánové sraz byl OK.
Co tam přinesl pro sapíka redboy za skvělé polské technicko - vojenské časopisy - pánové já bych Ty časopisy prostě mohl.
Kde si byl norade - Ty nádhernej " suchozemče"?
YA, toho jsem chtěl - Jamo já jsem trapnej!!!
Těch nádherých rozhovorů o technice o vojenství - no já nelituji.
Že bych to nedodal - auto Pege dojede skoro vždy, tentokrá určitě. Měl celou dobu problém se spolujezdcem a člověkem, o kterého se více méně musel starat....
Nádhernej wildesau - děkuji, nadhernej Tunac děkuji, nádhernej Jája - děkuji, nádhernej Petr - děkuji. Klobouk dolů pánové
Bruno hecíři - čao....
Co udělal michan, protože nemá moc zubů, tak si ho nechal dodělat.
Nepraštil bys ho???
Pánové sraz byl OK.
Co tam přinesl pro sapíka redboy za skvělé polské technicko - vojenské časopisy - pánové já bych Ty časopisy prostě mohl.
Kde si byl norade - Ty nádhernej " suchozemče"?
YA, toho jsem chtěl - Jamo já jsem trapnej!!!
Těch nádherých rozhovorů o technice o vojenství - no já nelituji.
Že bych to nedodal - auto Pege dojede skoro vždy, tentokrá určitě. Měl celou dobu problém se spolujezdcem a člověkem, o kterého se více méně musel starat....
Nádhernej wildesau - děkuji, nadhernej Tunac děkuji, nádhernej Jája - děkuji, nádhernej Petr - děkuji. Klobouk dolů pánové
Bruno hecíři - čao....

Sraz
Michane, netrap se! Každý má dokonce nárok na uklouznutí! To by pak ani nebyl člověk! Kdybys věděl, co já toho posral v životě, co mě bude mrzet do konce života! Člověk i někdy ublíži ani nechce! Tak se člověk omluví, ožere se s dotyčným, maximálně 2-3 promile a nazdar! Jak se říka- vo co de!!! Jak se říka mezi chlapama, ser na city! Hoď to za hlavu! Norade ani nevíš, jak ti závidím levnou opici! Co mě už to stálo prachů! Je pravda, že tvrdý radši ne! Ale pívo, to pak psali hráběma, jak mě chytla ,,pumpa"! A prokládat to ,,papáničkem"! Mleté škvarečky od chotina chlebíček, kyselou okurečku, gulášek atd. a pak pivíčko na dvakrát! Ale pomalu začátek ,,nepřepálit"! Tak Michane, klídek! A omlouvám se za ,,dietní" kurz!
Michane, nevím o čem mluvíš. byls ok. Kromě posleních 10 minut, kdy do Tebe vjela hrdost carských důstojníků a řekls: "Platím vše!".
Ale to bylo z toho, že jsi ani na vteřinu neopustil bojiště a nešels s námi "vyvést vystřílené hilzny z palpostu" a odpočinout si od otravného "kouře dýmovnic", keré jsem si neustále zapaloval.
Jsem rád, že jsem Tě poznal, kdykoliv a kdekoliv s Tebou pokecám.
Bylo to moc faj a znovu děkuji pořadatelům a všem, kteří dojeli.
Ale to bylo z toho, že jsi ani na vteřinu neopustil bojiště a nešels s námi "vyvést vystřílené hilzny z palpostu" a odpočinout si od otravného "kouře dýmovnic", keré jsem si neustále zapaloval.
Jsem rád, že jsem Tě poznal, kdykoliv a kdekoliv s Tebou pokecám.
Bylo to moc faj a znovu děkuji pořadatelům a všem, kteří dojeli.
Vojáci!!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
Jste vojáci smrtí!!! A já jsem ten, co Vás bude posílat tam, kde se umírá!!!
Sraz dopadl nad očekávání dobře.
Na rozdíl od minulého srazu, kde se sešli 3 lidé se i na vzdory místu konání (dálný východ) sešlo 8 Palbáků.(snad mě neukamenují, když je vyjmenuji)
Organizátoři Sa58 a wildesau, dále Pegeucko, michan, redboy, Tunac, Jája a petr.
Michan jako obvykle přehání, "delírko" ho postihlo až koncem srazu a společně s redboyem a petrem jsme ho celkem bez problémů donavigovaly na hotel k přespání.
Jinak jsme společně s michanem a redboyem seděli již od 15h "U skleničky" a postupně dorazili i ostatní.Sapík donesl všem účastníkům láhvinku místní "samohonky" ( za tenhle název mě zhltne zaživa
)
V 17h jsme se přesunuli do zamluveného salónku a začala volná debata prokládaná "chlastem" a mega dávkou (přez 1kg na porci) pečeným kolenem.
Vydrželi jsme cca do půlnoci a pak se rozešli/rozjeli k domovu.
Organizačně vše klaplo perfektně a za to je třeba složit hold těm, co toto zařízovali.
Sapíku a wildesau - povedlo se vám to.
Na rozdíl od minulého srazu, kde se sešli 3 lidé se i na vzdory místu konání (dálný východ) sešlo 8 Palbáků.(snad mě neukamenují, když je vyjmenuji)
Organizátoři Sa58 a wildesau, dále Pegeucko, michan, redboy, Tunac, Jája a petr.
Michan jako obvykle přehání, "delírko" ho postihlo až koncem srazu a společně s redboyem a petrem jsme ho celkem bez problémů donavigovaly na hotel k přespání.
Jinak jsme společně s michanem a redboyem seděli již od 15h "U skleničky" a postupně dorazili i ostatní.Sapík donesl všem účastníkům láhvinku místní "samohonky" ( za tenhle název mě zhltne zaživa

V 17h jsme se přesunuli do zamluveného salónku a začala volná debata prokládaná "chlastem" a mega dávkou (přez 1kg na porci) pečeným kolenem.

Vydrželi jsme cca do půlnoci a pak se rozešli/rozjeli k domovu.
Organizačně vše klaplo perfektně a za to je třeba složit hold těm, co toto zařízovali.
Sapíku a wildesau - povedlo se vám to.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké obrázky mám, ale respektuji přání účastníků nezveřejňovat je. Ale aby vám to nebylo líto, přece jen tu něco dám....

Jen jsem zapomněl vyfotit "Palbovici", snad to někdo udělá za mě. Znalec slivovici ocení, Pege si ji může mazat na nohy, stejně nepozná kvalitu od stěnolezu....

Jen jsem zapomněl vyfotit "Palbovici", snad to někdo udělá za mě. Znalec slivovici ocení, Pege si ji může mazat na nohy, stejně nepozná kvalitu od stěnolezu....

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
Pečeny žvanec to je presne to čo som potreboval vidieť...
Som členom klubu majitelov vozidiel VW Chrobák, chodíme na zrazy a nikdy sa nestalo, že by sa niekto išiel posrat z toho že ho niekto odfotí a fotky zo zrazu da na klubove forum, fakt tomu nerozumiem...
Som členom klubu majitelov vozidiel VW Chrobák, chodíme na zrazy a nikdy sa nestalo, že by sa niekto išiel posrat z toho že ho niekto odfotí a fotky zo zrazu da na klubove forum, fakt tomu nerozumiem...

Najvačším nepriatelom mieru su pacifisti...