Co v případě války?
Moderátor: jarl
-
Co v případě války?
Zpráva z tisku: Armáda má obstavený majetek za miliardy.
Boha jeho sedmimotorovýho, to začnou válčit s tím, co jim po exekuci zůstane, nebo se zabaveným majetkem začne válčit exekutor sám?
Boha jeho sedmimotorovýho, to začnou válčit s tím, co jim po exekuci zůstane, nebo se zabaveným majetkem začne válčit exekutor sám?
co v případě......
Ano, je to pravda! Prý kvůli 12 stovkám! Škody se už ale dle tisku počítají na miliony korun(investice atd.....)! Že by zase byla v závětří nějaká lákavá finanční bejkárna? Nebo nějaký lempl něco zapoměl zaplatit? My už jsme fakt banánová republika! Tady doopravdy nejde nic! Nové Tatry váží o 3ookg víc (např.pancíř nádrže a nevím co ještě), což je prototo auto prd a Parkanka-odbornice to nechá předělat! Vždyť i nákup 4 obrněnců, snad do afganistánu se protáhl o další měsíce, kvůli výběrovému řízení! To už zavání každodenní sabotáži všech těch protistátních odborníků na všech resortech!!! Kdyby se nejednalo o živozy vojáků, co v tom budou sedět, tak s pánem bohem!
michane víš jaký je rozdíl mezi AČR a U.S.ARMY? Žádný,obě dvě mohou být na václaváku do tří dnů
Tento administrativní bordel je teda hnus.Kvůli pár tíckám odstavit miliardy...V tomhle Parkanová sice nejede,ale stejně mě ta ženská sere.Na tom v jakém stavu je armáda a její problémy je jasně vidět že ekonom se na vedení ministerstva obrany opravdu nehodí.

Tento administrativní bordel je teda hnus.Kvůli pár tíckám odstavit miliardy...V tomhle Parkanová sice nejede,ale stejně mě ta ženská sere.Na tom v jakém stavu je armáda a její problémy je jasně vidět že ekonom se na vedení ministerstva obrany opravdu nehodí.
VAROVÁNÍ:
přečtěte si laskavě Řád fóra ZDE
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=4
a urychleně zkroťte slovníky. Jinak začné DELETE a to včetně následného pláče o svobodě slova.Polovina dnešních příspěvků patří do Debaty a zde bude smazána -pokud vás baví takto plýtvat silami, poslužte si - mazání příspěvku trvá sekundu.
a urychleně zkroťte slovníky. Jinak začné DELETE a to včetně následného pláče o svobodě slova.Polovina dnešních příspěvků patří do Debaty a zde bude smazána -pokud vás baví takto plýtvat silami, poslužte si - mazání příspěvku trvá sekundu.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Nemyslím si, že by Armáda byla zákonem o exekuci nějak ohrožena. V momentě, kdy by exekutor začal konat ve smylsu, kdy by byla akceschonost armády opravdu ohrožena(např. ohrožení vzletů Gripů), tak by s ním tato udělala v koordinaci se speciálními silami policiie dost krátký proces(zastřelení bez soudu). Samozřejmě by tomu předcházel vyjímečný stav od vlády. A nikdo by se neodvážil otevřít si hubu k nějakému komentáři, páč nezávisle na postavení by dopadl stejně.
Ovšem jsem rád, že nastal tento absurdní stav. Není to poprvé kdy zákon o exekuci prokázal, že je špatný. Snad se pomalu najde v parlamentu vůle ty lupiče z posvěcení státu potlačit.
Ovšem jsem rád, že nastal tento absurdní stav. Není to poprvé kdy zákon o exekuci prokázal, že je špatný. Snad se pomalu najde v parlamentu vůle ty lupiče z posvěcení státu potlačit.
Pegeucko píše: VAROVÁNÍ:
[font=Arial] [/font]Lord píše:Pověsit na prvním kandelábru, bez milosti!
???Tak co tady teda platí!?

Nejsem demokrat, jsem liberál! Zajímají mě fakta a ne to co je zrovna politicky korektní!