Rychlá oznámení
Moderátor: jarl
Ježíšek na Palbu dorazil s předstihem a má pro některé Palbáky "dárečky" -ocenění jejich práce:
1) Sa-58 - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za články“ 1.stupně - jeho počet článků pro Palbu je úctyhodný - k dnešnímu dni 214 článků
2) TonyHazard -povýšen do sekce Divize (hnědá přezdívka) za kvalitní články a stabilní účast.
3) Yamato - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za články“ 1.stupně - k dnešnímu dni napsal 104 článků a velmi kvalitně tak rozšířil katalog vojenské techniky na Palbě
4) Michan - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za zásluhy“ 3.stupně - k dnešnímu dni napsal 168 článků - mnohdy nazvatelných "kvadročlánky" (4 články v jednom tématu).
A svou poslední sérií o Vietnamu předčil všechna očekávání. S trochou neskromnosti nutno dodat - tu nejlepší sérii o Vetnamu co na CZ internetu je. Ohlasy na tuto sérii se projevují nejen přímo na Palbě, ale i mnoha dalších částech internetu.
Všem oceněným gratuluji a pro ty další je to motivací, že Palba umí snahu ocenit. Tu pověstnou Maršálskou hůl má v "torně" každý.
PS: Členění a typy Řádů na Palbě jsou k nalezení ZDE:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=592
1) Sa-58 - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za články“ 1.stupně - jeho počet článků pro Palbu je úctyhodný - k dnešnímu dni 214 článků
2) TonyHazard -povýšen do sekce Divize (hnědá přezdívka) za kvalitní články a stabilní účast.
3) Yamato - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za články“ 1.stupně - k dnešnímu dni napsal 104 článků a velmi kvalitně tak rozšířil katalog vojenské techniky na Palbě
4) Michan - z důvodu absence vyšší hodnosti pro jeho "krevní skupinu" vyznamenán Řádem „Za zásluhy“ 3.stupně - k dnešnímu dni napsal 168 článků - mnohdy nazvatelných "kvadročlánky" (4 články v jednom tématu).
A svou poslední sérií o Vietnamu předčil všechna očekávání. S trochou neskromnosti nutno dodat - tu nejlepší sérii o Vetnamu co na CZ internetu je. Ohlasy na tuto sérii se projevují nejen přímo na Palbě, ale i mnoha dalších částech internetu.
Všem oceněným gratuluji a pro ty další je to motivací, že Palba umí snahu ocenit. Tu pověstnou Maršálskou hůl má v "torně" každý.
PS: Členění a typy Řádů na Palbě jsou k nalezení ZDE:
http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=592

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
- Alchymista
- 5. Plukovník
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Rychlá oznámení
Děkuji a gratuluji ostatním
Musím přiznat, že jsem byl překvapen, příjemně překvapen, velmi překvapen.
Doufám, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete.
A abych nepsal další příspěvek jinde : Přeji všem Palbačkám a Palbákům velmi hezké a ještě příjemnější prožití vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem (takových, které jste si přáli) a hodně štěstí v novém roce 2008 a ať je ještě lepší než ten minulý.

Musím přiznat, že jsem byl překvapen, příjemně překvapen, velmi překvapen.

Doufám, že důvěru ve mě vloženou, nezklamete.

A abych nepsal další příspěvek jinde : Přeji všem Palbačkám a Palbákům velmi hezké a ještě příjemnější prožití vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem (takových, které jste si přáli) a hodně štěstí v novém roce 2008 a ať je ještě lepší než ten minulý.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
V zájmu přehlednosti sekce Jaderné a kosmické zbraně ZDE:
http://www.palba.cz/viewforum.php?f=183
bylo vytvořeno Subforum Katalog balistických raket - ZDE:
http://www.palba.cz/viewforum.php?f=195
Články a příspěvky se tedy neztratily, pouze byly tématicky reorganizovány. (vyjma posleního tématu z Portálu - kvůli možným chybám odkazů v DB)
http://www.palba.cz/viewforum.php?f=183
bylo vytvořeno Subforum Katalog balistických raket - ZDE:
http://www.palba.cz/viewforum.php?f=195
Články a příspěvky se tedy neztratily, pouze byly tématicky reorganizovány. (vyjma posleního tématu z Portálu - kvůli možným chybám odkazů v DB)

Tak jsem si vsimla, ze nekteri byli k vanocum odmeneni, ale me jste ani neodejmuli tu zlutou kartu, ac jsem jiz o tom psala drive. Myslela jsem si ze snad na ty vanoce i me odmenite.,tak jsem se zpletla. Vzdyt i ja jsem na vase forum psala radu clanku..odkazali jste mi na Debatu. Tam jsem zacala psat, ale k cemu to je, kdyz se mnou tam nikdo nedebatuje, jen to tam stoji. Chci psat vice, i jine veci..ale proc se namahat kdyz ani nikdo neodpovi. Ano, chci debatu a diskusi, proto tam take pisi, a take proto ze se chci seznamit a psat si s nekym kdo ma stejne zajmy jako ja. Zde ve Finsku jsou zcela jini lide, maji jine zajmy- ne, nejsou zaujati, ale nemaji znalosti. Napr. ja sbiram vse mozne materialy okolo Klause Barbie- ale po Evrope. Finove ani nevi, kdo to byl. Kdyz sousedka prisla ke mne, tak si napred myslela ze se jedna o "panenku", kdyz jsem ji ale prehrala jedno dvd /dokument Hotel Terminus/, ktere je jinak na 4 hodiny-tak se jiz po 20 minutach velmi divila. Finove meli jinou historii, lide stredniho veklu znaji jen svou historii, a mladi nevedi nic. Mohu davat i jina temata na Debatu, ale chci pak skutecnou debatu, ne ze to tam bude tydny stat...Dekuji za pochopeni
Inger:
Vydrž, jsi na dobré cestě. Tu červenou a žlutou kartu si taky nevyfasovala ze dne na den. Už ale na tebe nadává míň lidí v Debatě, takže budem po Novém roce "tvůj případ" znovu posuzovat a třeba se dočkáš.
Hans:
Která vlaječka by to měla být? Ty co na Palbě používáme jsou standartní vybavení phpBB+. Pokud máš nějaký vzor, můžu ho zkusit do toho seznamu přidat.
To samé platí i o vzorech případných dalších metálů - dělat se s nimi rozhodně nebudu, ale pokud někdo nabídne hotové vzory(viz formát těch současných), můžem je zkusit přidat.
Tony:
Hodím to sem,ať to nerozsívám do více témat:
Gratuluji k vnukovi a ať se mu daří.
Vydrž, jsi na dobré cestě. Tu červenou a žlutou kartu si taky nevyfasovala ze dne na den. Už ale na tebe nadává míň lidí v Debatě, takže budem po Novém roce "tvůj případ" znovu posuzovat a třeba se dočkáš.
Hans:
Která vlaječka by to měla být? Ty co na Palbě používáme jsou standartní vybavení phpBB+. Pokud máš nějaký vzor, můžu ho zkusit do toho seznamu přidat.
To samé platí i o vzorech případných dalších metálů - dělat se s nimi rozhodně nebudu, ale pokud někdo nabídne hotové vzory(viz formát těch současných), můžem je zkusit přidat.
Tony:
Hodím to sem,ať to nerozsívám do více témat:
Gratuluji k vnukovi a ať se mu daří.

Tak ja Vam dekuji predem a preji Vam vsem dobry novy rok. S temi lidmi v Kuusamu je opravdu nekdy legrace. Jak ja mela na stole ten film o K. Barbiem, a sousedka se ptala "ty sledujes porady o panenkach v Tvem veku". Pak jsem ji ukazala ze se nejedna o "panenku", a ona na to zirala s otevrenou pusou, a pak radeji odesla... takova je znalost historie lidi zde. A ta pani ma jiz pres 50, a nevi, kdo Barbie byl..v Kuusamu moc civilizace neni, stovky km lesu. Tak dekuji.