32 tyzden mojej 3dnovej vojny.
Podarilo sa mi vlastne obnovit Sovietsky zvaz.
Ekonomika je znicena, nik sa nemoze dostat von z krajiny a za nase uviaznutie v katastrofickej vojne obvinujeme Spojene staty.,,,,
Ostavam majstrom strategie
Heslo
“War is a matter not so much of arms as of money.”― Thucydides, History of the Peloponnesian War
Naháňajú branci Šojgu a Putina ulicami Moskvy. Šojgu vlezie do nejakého kontajnera, Putin beží ďalej ale chytia ho a vlečú späť do Kremla. Keď idú okolo kontajnera, Puťo doňho kopne a zakričí: "Šojgu vylez, nejaká kurva ťa udala!"
Putin sa nepohodne s milenkou a tá mu na verejnosti vylepí. Hneď sa pretlačí nejaký mužíček z davu a vlepí mu z druhej strany.
"No dovoľte, ja si ho môžem biť, je to môj partner ale Vy?" rozčuľuje sa Alina Maratovna.
"Och prepáťte! Ja som myslel, že sa to už začalo!"
Kdo si prdel nemyje, ten Putina zabije!
Až ti vláda zavelí, choď s nemytou prdelí!
Když chceš zničit Putina, tak si nemyj šulína!
Sprchuj se jen v neděli, Putin bude v prdeli!
Chceš-li vidět Rusko v smutku, vybuduj si kadibudku!
Je-li tvoje páteř rovná, tak nesplachuj doma hovna!
Nehol si knír, posílíš mír!
Naďalej mřtvy, ďakujem za kontrolu
Balistická ochrana v Rusku vtedy a dnes...antiakcia???
Moja herná zostava-ohodnoťte
“War is a matter not so much of arms as of money.”― Thucydides, History of the Peloponnesian War
Štefan Segalovič by tam byl dokonalý - když je Luhansk teď Rusko
Něco mi říká že herci už mašírují na frontu i s celým štábem, tak snad vyjde alespoň zkrácená verze
"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček
Mobilizovaní z Norilska dojeli do Omska. Poslali je vedle kasáren a "řekli nám, žijte jak chcete, zapalte ohně, spěte na ulici" na druhé straně lesa je to stejné, tam sedí u ohňů 500 mobilizovaných z jiných měst. Kluci popili tak je líp a radí co si vzít sebou