jarl píše: ↑31/10/2022, 10:57
Tak pro mě starý Brůna původně hororovou postavou byl. Srandu jsme si z toho začali dělat až jsme odrostli klukovským letům. A ten díl ve mně i v dospělosti vyvolával mrazení pod košilí.
No, já přesně nevím kdy to bylo uvedeno v TV. Natáčelo se to asi mezi 74 a 79, podle wiki, a uvedeno bylo napřed prvních deset dílů, pak po pár letech (nebo možná jednom) prvních dvacet dílů, a nakonec, zase po nějaké době, všechny.
Takže je možné, že pokud jsem to poprvé neviděl, tak jsem to mohl vidět klidně až v době, kdy už jsem byl v pubertě. A znal jsem od rodičů a prarodičů mnoho detailů, jak týkajících se války, sudeťáků apod., tak týkajících se komančů, socíku a celkového srabu v němž se tito lidé, mí předkové ale i sousedi a známí, snažili nějak přežít.
Přidejme si k tomu fakt, že děda po r. 68 na protest proti invazi vystoupil z KSČ - což, jak mi bylo vysvětleno "na komisi", když jsem se snažil hlásit na střední školu, znamenalo, že mi a sestře zapovídají jakékoli vyšší vzdělání. Do výroby, hajzle! Nebo na vojenskou školu. A na to jsem se jim... Možná to byla chyba
Takže jsem možná už byl odrostlý a nasraný, a možná proto jsem to hodnotil jako frašku.
Mch jak to šou visí s německou atomovou bombou?
Edit: Ty čárky ve větě mě, coby "Češyňoka", jednou zničí

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus