Popraviště
Moderátoři: jarl, Moderátoři
Re: Popraviště
Náš ústav se vám, pane Hudečku, mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let!

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Pro porušování pravidel Palba.cz a ignorování pokynů moderátora byl uživatel Lukas11 vyřazen z Hospody

Uživatel Vestly si od Palba.cz odpočine po dobu jednoho měsíce. Z důvodu udělení BAN mu byl i zakázán přístup do Hospody

- jarl
- 3. Generálmajor
Uživatel Crossbreed28 dostal trvalý ban za opakované porušování pravidel a ignorování pokynů moderátorů.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
Uživatel Lynx si od Palba.cz odpočine na 14 dnů, pro neustálé provokování. Od Hospody si pak odpočine navždy, jako každý jiný držitel BANu.

- jarl
- 3. Generálmajor
Protože uživateli Lynx nestačila dvě oficiální varování, má týdení ban.

- jarl
- 3. Generálmajor
Jelikož se tohle upozornění minulo účinkem, jak už jsem dopoledne oznámil ve vlákně Válka na Ukrajině, uživatelé Lynx a Mikhail dostali za porušování pravidel tohoto vlákna týdenní ban. Konkrétně Lynx mi ještě může poděkovat za schovívavost, protože do včerejška nashromáždil dva dočasné bany a tři oficiální varování a za těchto okolností bývá obvykle třetí ban trvalý, ale to mi v tomto případě přišlo jako neadekvátně přísné. Doufám, že si bude konečně vědom toho, že se na Palbě dlouhodobě pohybuje na hraně trvalého banu, a tohle je (z mé strany) jeho poslední šance.
Jinak nemám pocit, že by se vlákno Válka na Ukrajině ani přes několik varování a udělené bany ubíralo správným směrem, takže berte na vědomí, že reálně hrozí jeho dlouhodobější uzamknutí.

Diskutérovi Lynx byl týdenní BAN změněn na trvalý, a to z důvodu používání nového alias (Xny) během tohoto napomenutí.

- jarl
- 3. Generálmajor
Já to myslel vážně, takže uživatel Honzik11 má týdenní ban. Na takové výlevy ve vlákně Válka na Ukrajině nejsem zvědavý.jarl píše: ↑1/3/2025, 00:27 Naposledy přesunuto do hospody. Příště bude následovat dlouhodobé uzamčení vlákna. Kdo chce o tomto tématu diskutovat, může tak činit v hospodě, tady to už nehodlám tolerovat, a když to bude nutné, budou za porušování pravidel bez varování udělovány dočasné či trvalé bany.