Takže běžná dnešní česká produkce.

Moderátor: jarl
asi to patří do vtipů, ale tak to hodím semjarl píše: ↑28/12/2022, 15:03 Viděl jsem první dva díly nového zaklínačského seriálu nazvaného Pokrevní pouto a jsem zděšen. Nic zvláštního jsem si od toho projektu nesliboval, ale že se z toho vyklube průšvih desetiletí jsem vážně nečekal. Tam je odfláknuté všechno od postav a scénáře až po výpravu. Nerad při hodnocení filmů a seriálů používám dnes profláknuté slovo „odpad", ale tady nelze jinak. Něco takového nemělo vůbec vzniknout, protože to vrhá špatné světlo i na další projekty z tohoto světa za situace, kdy se už druhá řada seriálového Zaklínače dočkala u fanoušků knižní předlohy rozpačitého přijetí.
Těší mě, že nejsem jediný koho Pokrevní pouto totálně znechutilo:jarl píše: ↑28/12/2022, 15:03 Viděl jsem první dva díly nového zaklínačského seriálu nazvaného Pokrevní pouto a jsem zděšen. Nic zvláštního jsem si od toho projektu nesliboval, ale že se z toho vyklube průšvih desetiletí jsem vážně nečekal. Tam je odfláknuté všechno od postav a scénáře až po výpravu. Nerad při hodnocení filmů a seriálů používám dnes profláknuté slovo „odpad", ale tady nelze jinak. Něco takového nemělo vůbec vzniknout, protože to vrhá špatné světlo i na další projekty z tohoto světa za situace, kdy se už druhá řada seriálového Zaklínače dočkala u fanoušků knižní předlohy rozpačitého přijetí.
Musím říci, že jsem zatím shlédl první tři díly a opravdu je to dobré. Jen jsem si říkal, že možná dramaticky lepší by bylo, kdyby podobně jako v reálu je nechali při první misi vyhořet a teprve u druhou by udělali jako úspěšnou. Ale to je jen drobnost, chápu rozhodnutí spojit tyto dvě mise dohromady. Seriál je skvělý.
To si mě nalákal, je to aspoň dostatečně epické, nebo to trpí klasickou nemocí většiny evropských produkcí?