To mě taky napadlo, ale překládá to akorát ty ruské propagandistické kecy co ve videu říkají (ne parodické titulky).
Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
TASS je zplnomocněn prohlásit:
Prezident Putin rozdal na zasedání SNS devět prstenů. Našemu zvláštnímu spolupracujícímu zpravodaji Si Chuj Hoň, z listu Žen Miň Či Nic, se podařilo odhalit, co je na nich vyryto:
Jeden rusák vládne všem, jeden jim všem káže, do neštěstí přivede, do chudoby sváže. V zemi CCCP, kde se snoubí průser s průserem."
Prezident Putin rozdal na zasedání SNS devět prstenů. Našemu zvláštnímu spolupracujícímu zpravodaji Si Chuj Hoň, z listu Žen Miň Či Nic, se podařilo odhalit, co je na nich vyryto:
Jeden rusák vládne všem, jeden jim všem káže, do neštěstí přivede, do chudoby sváže. V zemi CCCP, kde se snoubí průser s průserem."
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
CETERUM AUTEM CENSEO MOSCOVIAM ESSE DELENDAM
LOL :-) kdysi jsem pri pracovni ceste do Moskvy videl v obchodaku u rudeho namesti obchod s valenkami, parek bratru za 20 000 Kc, no neber to :-) hned vedle byl obchod s vycpanymi zviraty, snad cely seznam mezinarodne chranenych druhu (chteli jsme si to s kolegou vyfotit, ale to uz nas vyvadela ochranka)
- palo satko
- Kapitán
Máš na mysli známou přezdívku tanků Sherman? Ronson?
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
Čekal jsem kdo si toho všimne - tady se to parádně hodí

I-maxCZ:
Bohužel jsem ho nikde neviděl - leda nechat vyrobit (což není problém).

"Vojáci neměli rádi Rakouska ani války, ale dřeli do úpadu těla" - Karel Poláček