Neznáš vlastní dějiny. V roce 1945 psal soudruh Gustáv Husák do Moskvy soudruhu Stalinovi žádost o připojení Slovenska k SSSR.
Proč si myslíš, že ho pak Gottwald radši zavřel?
Neznáš vlastní dějiny. V roce 1945 psal soudruh Gustáv Husák do Moskvy soudruhu Stalinovi žádost o připojení Slovenska k SSSR.
Zemakt píše: ↑25/1/2023, 07:05 Niko, seabee: přiznám se, že o tomto
https://echo24.cz/a/SAzNw/husak-nabizel ... kemu-svazu
jsem neměl ani tucha.
Spíš jsem narážel na výše uvedenou toxicitu. A máš Niko pravdu, jak se hloupě do lesa volá, tak se z lesa hloupě ozývá. Bohužel. Za mne konec.
Edit: Skelet byl rychlejší.
S tým sa samozrejme dá súhlasiť. Možno by stačilo si v štáte neuzurpovať moc a vytvoriť konfederáciu.
Z čistej nezištnosti ste to robiliedit: no a to manželství pokračovalo, protože nám nevadilo, a Vy jste potřebovali schovat, že jste patřili pod Osu.
Škoda, že ne od r. 1918, pane učiteli dějepisu.Juraj Tichý píše: ↑24/1/2023, 19:55 Samozrejme od polovice 19.storocia sa ten príbeh začína meniť a následne prichádza storočie česko-slovenskej vzájomnosti. Našťastie už však každý vo svojom štáte. Škoda ze nie od 1939teho![]()
Naozaj, tak to by jsi asi neměl mít problém pohovořil o maďarizaci Slovenska. A konkretizuj pls. když tu píšeš neurčitě něco o skrývání.Zemakt: Slovensko nemá problém rozprávať o zlých časoch svojej histórie. Tu by ste si mohli brať častokrát príklad a nezakrývať sa "boli sme protektorát"
Jako že by se vás Stalin a spol. ptali, jestli máte tendence? lol
Choros skludni hornon. Nikto tu na Cechov nenadava. Myslim, ze situacia je rovnaka na obidvoch stranach hranice. Na Slovensku berieme Cechov ako spriateleny narod, no v podatate nam je uplne jedno co robite, alebo ako zijete.Choroš píše: ↑25/1/2023, 08:59 Juraj, Niko:
Vy se dneska zase překonáváte.
Oddělili jsme se, a je to pro ČR dobře. Faktem je, že Čechům jsou Slováci buď ukradení, nebo sympatičtí, opačně to zjevně neplatí. Tak si nadávejte na českém serveru na ty blbé čehůny, co vám zkazili svět. Ale jinde než na Palbě, prosím pěkně. Chodím sem číst jiné texty.