Vtipy
Moderátor: jarl
- Juraj Tichý
- Kapitán
Re: Vtipy
Jedlo u ozbrojených síl Spojených štátov amerických.
- Juraj Tichý
- Kapitán
Pomáhať a chrániť, povedali

Pro syna do školy jsem napsal, jak to chodilo za totáče, ale nevím, jestli dostane jedničku od paní profesorky.:
1. Musíte si dávat pozor na jazyk, aby vás nevyhodili z práce
2. O zemi rozhodují někde v cizině
3. Novináři sdělují jen jeden názor.
4. Funguje cenzura.
5. Občas chybí léky, potraviny, věci na trhu.
6. Bourají se památníky a dělají nové.
7. Fungují udavači, kteří jsou chváleni vládou.
8. Prezident je komunista.

1. Musíte si dávat pozor na jazyk, aby vás nevyhodili z práce
2. O zemi rozhodují někde v cizině
3. Novináři sdělují jen jeden názor.
4. Funguje cenzura.
5. Občas chybí léky, potraviny, věci na trhu.
6. Bourají se památníky a dělají nové.
7. Fungují udavači, kteří jsou chváleni vládou.
8. Prezident je komunista.
Hele, ten vtip kulhá.
Tak např. mě se můžeš zeptat na "salary" kdykoli, rád si postěžuju
A co se stalo s Němci po WWII? No coby, stačí se juknout na kterýkoli sjezd Sudetenlandmančaftu. Pro příklad takový Herrmann Posselt je vyžraný jak čunča zralé na zakálačku. Tak špatně se mu vede!
Tak např. mě se můžeš zeptat na "salary" kdykoli, rád si postěžuju

A co se stalo s Němci po WWII? No coby, stačí se juknout na kterýkoli sjezd Sudetenlandmančaftu. Pro příklad takový Herrmann Posselt je vyžraný jak čunča zralé na zakálačku. Tak špatně se mu vede!

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Nějaká Frojdovská zkratka - myslel jsem "Herrmann i Posselt", ale potom by mělo být "jsou čunčata...", ale pak jsme se nějak rozhodl napsat jen Posselta... Frojde Frojde, dycky na tě dojde 

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Juraj Tichý
- Kapitán
"To Západ rozpútal vojnu. Rusko používa silu, aby ju zastavilo,"
Za vojnu na Ukrajine teda môže Západ.
Rusko sa ju snaží zastaviť. putin
=
Pán sudca. Za znásilnenie poškodenej ja nenesiem zodpovednosť, ja som jej len chcel dobre, keby neprišli policajti mohlo sa jej to zapáčiť!
Za vojnu na Ukrajine teda môže Západ.
Rusko sa ju snaží zastaviť. putin
=
Pán sudca. Za znásilnenie poškodenej ja nenesiem zodpovednosť, ja som jej len chcel dobre, keby neprišli policajti mohlo sa jej to zapáčiť!
Přijde čínský drak za Vystrčilem a povídá mu: „Hele, když pojedeš na Tchaj-wan, tak tě budu muset sežrat.”
Vystrčil na draka nedbá a na Tchaj-wan odjede. Po čase přiletí drak a povídá: „Já ti to říkal, Vystrčile ...” ... a celýho Vystrčila spolkne.
Vystrčil klouže jícnem až žbluňkne do žaludku. Posadí se, otře si žaludeční šlem z očí, rozhlédne se a vidí Zemana, Babiše a Prymulu. A říká: „To jsem z toho blázen, kde vy se tady berete? Taky vás spolknul?”
A Prymula povídá: „Kdepak, my jsme přišli druhou stranou.”
Vystrčil na draka nedbá a na Tchaj-wan odjede. Po čase přiletí drak a povídá: „Já ti to říkal, Vystrčile ...” ... a celýho Vystrčila spolkne.
Vystrčil klouže jícnem až žbluňkne do žaludku. Posadí se, otře si žaludeční šlem z očí, rozhlédne se a vidí Zemana, Babiše a Prymulu. A říká: „To jsem z toho blázen, kde vy se tady berete? Taky vás spolknul?”
A Prymula povídá: „Kdepak, my jsme přišli druhou stranou.”
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Hérakleitos z Efesu, zvaný Skoteinos (Temný – asi 544-484 př.n.l.),
Ne, není to vtip, takže se to může "pročistit"
Poštu najdete v Rusku i na velmi podivuhodných místech. | English Russia

Poštu najdete v Rusku i na velmi podivuhodných místech. | English Russia
Slyší-li nechápaví, podobají se hluchým.
Nezapomeňte, že je také dnes svátek sovětského vojenského námořnictva!
Stierlitz šel 23. února po chodbě Hlavního říšského bezpečnostního úřadu a potkal Bormanna s harmonikou a v námořnickém tričku.
"Díky staršímu soudruhu," pomyslel si Stierlitz, "nebýt jeho, zapomněl bych, že dnes je nejen Den Sovětské armády, ale i vojenského námořnictva!"

Stierlitz šel 23. února po chodbě Hlavního říšského bezpečnostního úřadu a potkal Bormanna s harmonikou a v námořnickém tričku.
"Díky staršímu soudruhu," pomyslel si Stierlitz, "nebýt jeho, zapomněl bych, že dnes je nejen Den Sovětské armády, ale i vojenského námořnictva!"

Týý vogo Stierlitz!
Vtipy pro pamětníky!
Jde takhle Stierlitz po chodbě a potká Schultze. Pozdraví: "Zdrastě tavárišč!"
A do toho zazní vypravěčův hlas: "Toho dne byl Stierlitz VELMI blízko prozrazení..."

Vtipy pro pamětníky!
Jde takhle Stierlitz po chodbě a potká Schultze. Pozdraví: "Zdrastě tavárišč!"
A do toho zazní vypravěčův hlas: "Toho dne byl Stierlitz VELMI blízko prozrazení..."