Já nemůžůůůSecuritymagazin.cz: „...Před Vánocemi bylo podepsané referendum...“

Já nemůžůůůSecuritymagazin.cz: „...Před Vánocemi bylo podepsané referendum...“
Prečo na mňa smerujete Vašu neschopnosť? To sú Vaši vojenskí analytici a žurnalisti. Ale chápem Vás Našej vetvy diskutérov je to podobné tiež nemajú radi vojenskýcg analytikov a žurnalistov ako Bednár, Kugla, Macko či nie tak dávno Naď ešte kým bol na druhom brehu.
SVK si robilo vlastne testy. Ich výsledky su, na rozdiel od vašich, čiastočne verejné a súčasťou štúdie realizovatelnosti, ktorá je verejná.
Či zmluvu podpisuje ministerstvo alebo FMV, ako agentúra zastupujúca Švédske kráľovstvo je praktiky jedno. Ale my sme zmluvu podpisovali medzi ministerstvami.Zmluvu podpísal štátny tajomník Ministerstva obrany SR (MO SR) Marian Majer spolu so svojím náprotivkom Petrom Sandwallom.
Věřím že on je hlavním a patrně jediným zdrojem informací díky kterým ten článek vůbec vznikl.
Ministryně kabinet informovala, že v rámci intenzivních vyjednávání se švédskou stranou došlo k vyjasnění právního rámce budoucích smluvních vztahů. Smlouva o nákupu BVP bude koncipována jako třístranná. Smluvní strany přitom budou stejné jako v nedávno podepsaném memorandu, tedy Ministerstvo obrany ČR, švédská vládní vyzbrojovací agentura FMV a společnost BAE Systems Hägglunds AB, která vozidla vyrábí. Tato třístranná smlouva pak bude zaštítěna mezivládní dohodou mezi Ministerstvem obrany ČR a agenturou FMV.
https://mocr.army.cz/informacni-servis/ ... ii-237510/„Dnešní den je pro budoucnost armádních akvizic naprosto zásadní. Vláda rozhodla o zrušení tendru na BVP a pověřila mě, abych vyjednávala s vládou Švédského království o pořízení švédských bojových vozidel CV90.