Převzetí Bratislavské J. Roth a.s. "Patrónky"
Československá zbrojovka Brno a výstavba Závodu II, Považská Bystrica
Československá zbrojovka Brno a výstavba Závodu II, Považská Bystrica

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Re: Československá zbrojovka Brno a výstavba Závodu 2, Považská Bystrica
Převzetí Bratislavské J. Roth a.s. "Patrónky" a dopady světové hospodářské krize na Zbrojovku

Re: Československá zbrojovka Brno a výstavba Závodu II, Považská Bystrica
Výstavba Závodu II, fúze s Patrónkou, konjunktura a dopad na Slovensko

Diskuze:
takže jsem se k tomu dostal až nyní a to ještě jen na krátko. Musím to z té knihy vycucnout a seřadit posloupně, aby to bylo jako téma lépe uchopitelné. Každý den sem něco dám a až to bude vše, cca dva tři dny, tak dám vědět. Zdrojem je první díl z třídílné publikace o historii Zbrojovky:
Dějiny koncernu brněnské Zbrojovky, Otakar Franěk. Rok vydání 1969; 47-007-69, nakladatelství BLOK. Původní cena 55,-Kč. Cena antikvariátová v roce 2023 činila 800,-Kč.
takže jsem se k tomu dostal až nyní a to ještě jen na krátko. Musím to z té knihy vycucnout a seřadit posloupně, aby to bylo jako téma lépe uchopitelné. Každý den sem něco dám a až to bude vše, cca dva tři dny, tak dám vědět. Zdrojem je první díl z třídílné publikace o historii Zbrojovky:
Dějiny koncernu brněnské Zbrojovky, Otakar Franěk. Rok vydání 1969; 47-007-69, nakladatelství BLOK. Původní cena 55,-Kč. Cena antikvariátová v roce 2023 činila 800,-Kč.

nejde to nějak zvětšit ? ani brejle nestačijou

Ty jo, no nevím. Drobet jsem s tím laboroval, jak to dobře nascanovat a v jakém formátu, aby to zas nebylo moc veliké do přílohy. Mne to na dvaadvacítce monitoru jde docela dobře číst, ale chápu Parmezano. Pošlu ti to mejlem. Kdyby byl obdobný problém i jinde dejte mi do SZ e-mail a já to pošlu.

dík, už není potřeba , laboroval sem a povedlo se

Přídáno pokračování týkající se bližších podroboností krátce po ovládnutí Patrónky, dále dopady hospodářské krize a přehled investic do jednotlivých závodů Zbrojovky.

Re: Československá zbrojovka Brno a výstavba Závodu II, Považská Bystrica
Přidána výstavba Závodu II, fúze s Patrónkou, konjunktura a hospodářský dopad na Slovensko. Včíl je to vše, tudíž lze mudrovat.