a správy z TV - http://zvezdanews.ru/nocomments/2008/05 ... -abhaziey-
Tak sem si prošel oba zveřejněné záznamy a nezdá se mi že by to bylo nějaké zfalšované. To sice byla první věc která mě napadla, ale v případě padělání záznamu by padělatel nejspíš použil stejně zbarvené ukazatele ( to ala HUD ), ale to by musel projít odborník na podobné věci...No ako sa im podarilo to to získať ani netuším.
Tak si říkám co jiného by taky měli sledovat,žeako keby sledovali hlavne ciele vojenského významu.
"No ako sa im podarilo to to získať ani netuším." - veľa ľudí by k takému záznamu nemalo prístup a ešte aj z toho malého množstva sa nájde niekto kto to dá na verejne prístupný server ?To kde ten záznam vzali, pokud vím tak většina bezpilotních letadel která používají přenos v reálném čase si data ze všech senzorů nahrávají pro poletové vyhodnocení. I v případě kvalitního datalinku se kvalita přenosu může zhoršit a na poletové hodnocení tak může být použit původní nezkreslený záznam. Tohle platí nejen pro UAV. A podle fotek by to nějaké zodolněné paměťové médium mohlo přežít.
Na Gruzínskom zázname poletoval ponad pobrežie a more. Tento už jasne dokazuje / pokým je to originál a nie záznam z "Pčely" / , že hlboko narušujú vzdušný priestor Abcházka.Tak si říkám co jiného by taky měli sledovat,že Very Happy
Mě ten zvuk taky nešel...možná jako "no comment"
Neviem síce úplne presne, aký je štatút Abcházka, ale už by som ho nepokladal za plnohodnotnú súčasť Gruzínska. Podlieha armáda na území Abcházka Gruzínskemu veleniu ? Pokiaľ nie, tak už je to do značnej mieri suverénny celok. To je aj dôvod prečo nakúpili Gruzínci BL a sledujú dianie z výšky. A majú vôbec Gruzínci umožnené prelety ponad územie Abcházka a jeho kontrolu ? Asi nie, lebo keby áno ,tak by už v budove OSN búšili, že nad ich územím im niekto zostreluje drahé stroje. Oni nepriznávajú žiadne prelety a ani zostrely. Na tie skôr poukazuje druhá strana a podtrhuje to práve informáciami o zničených strojoch.Kurnik šopa, že by nový stát OSN?
Na videu sú zrejme tábory, posádky a miesta sústredenia ruských jednotiek, ktoré sú v Abcházsku na základe dohôd z roku 1994 a rezolúcie BR OSN.rabo píše:No ako sa im podarilo to to získať ani netuším. Nemám k tomu zvuk, tak neviem či je k tomu nejaký hovorený text ,ale podľa záberov to vyzerá, ako keby sledovali hlavne ciele vojenského významu.