Že se dočtu takovou blbost na relativně odborném serveru, to mě fakt nedá rozum. Co takhle, já nevím.... senzory, fůze dat ad.? Jako chápu, že si musíš při svém mindráku z Čehůnů nějak „omluvit“, že kupujete o generaci starší stroj než my. Nechceš na to ale, co já vím, třeba použít aspoň trochu rozumný argument?
Jak píše Jiří Vojáček, tento výzkum si objednal Saab:
On problém bude v tom, že to ani náhodou není odborný server, ale klasické médium "k pronajmutí", ti zveřejní cokoliv , tedy pokud jim to někdo zaplatí.KOLT píše: ↑8/9/2023, 17:22Že se dočtu takovou blbost na relativně odborném serveru, to mě fakt nedá rozum. Co takhle, já nevím.... senzory, fůze dat ad.? Jako chápu, že si musíš při svém mindráku z Čehůnů nějak „omluvit“, že kupujete o generaci starší stroj než my. Nechceš na to ale, co já vím, třeba použít aspoň trochu rozumný argument?
Ak zapne radar. Ale F-35 ho zapnúť nemusí, aby videl co sa okolo neho a na bojisku deje.
Přání otcem myšlenky Juraji? Neklam, nebo zde můžeš úderku citovat? Asi ne, co. Slovenskou úderku ti tady odcituju každý den několikrát. Avšak ona to není až tak úderka, ale úderník a úderníček, že. Zaplať Pán Bůh, že naprostá většina Slováků zde je normálních.To ze si tu "miestna uderka" myslí, ze F-35 bude vyhrávať vojny čistým zjavenim sa nad bojiskom a fuzia dat je tu vseobijmajuci pojem je zabavne
Podle sebe soudím tebe. Takže taky jsi se rozhodl klamat, nebo mi zde někoho odcituješ?nacek a podobne, radil by som vám pozrieť aj do vlastných radov, kedy extrémne nacionalistickí Česi nie sú žiadna výnimka.
Vojáček je komik a Růžička má IQ tykve, onehdá sdílel blábol o střetu Suchoje s italským F-35. Dál nákup F-35 kritizují především proruští či alespoň protisystémový tukani jako Šmucler ap. Bývalý velitel letectva – to myslíš toho, který se podílel na vypracování zprávy, že F-35 bude nejlepší, nebo toho ještě bývalejšího, který má vazby na Saab?
Jsem ajťák, něco o tom, co je fúze dat vím. Nemůžu za to, že ty ne a plácáš blbosti. Základní rozdíly na tomhle poli jsou mezi 4. a 5. generací (zvlášť F-35) poměrně dobře známy. Jestli má jakékoliv letadlo 4. generace počítač s výkonem toho z F-35, odpovídající SW, množství senzorů a knihoven, VR přilbu... napiš které a můžeme se dohadovat dál. Stealth prostě není jediná věc, která dělá 5. generaci novou generací. Byť je samozřejmě klíčovou schopností.
Nemôžem, lebo to tu nebudem vyhľadávať. Uz som to predtým spravil a odozva neprišla, len hadia koža.Zemakt píše: ↑8/9/2023, 19:46Přání otcem myšlenky Juraji? Neklam, nebo zde můžeš úderku citovat? Asi ne, co. Slovenskou úderku ti tady odcituju každý den několikrát. Avšak ona to není až tak úderka, ale úderník a úderníček, že. Zaplať Pán Bůh, že naprostá většina Slováků zde je normálních.To ze si tu "miestna uderka" myslí, ze F-35 bude vyhrávať vojny čistým zjavenim sa nad bojiskom a fuzia dat je tu vseobijmajuci pojem je zabavne